Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ZBC - En af Danmarks største erhvervsskoler - søger jurist til HR

ZBC

Ringsted, Midtsjælland

Indrykket
22-10-2020

Har du erfaring med HR-jura, og kan du bidrage til en sikker personalejuridisk sagsbehandling af høj kvalitet? Er du velbevandret i ansættelsesret og personalejuraområdet, forvaltningsloven, overenskomstområdet, juridiske regelsæt samt behandling af og deltagelse i sygefravær-, afskedigelses- og disciplinærsager? Brænder du for at bringe dine kompetencer og faglighed i spil i en organisation, som hver dag arbejder dedikeret for at uddanne til erhvervslivet? Så er ZBC måske din næste arbejdsplads.

 

Om jobbet

Vi søger dig, som arbejder målrettet mod at værne om de menneskelige ressourcer i organisationen med det formål, at ZBC kan lykkes som erhvervsuddannelsesinstitution. Du bliver en del af team HR-jura, som er en stabsfunktion, der refererer til ZBC's ressourcedirektør.

 

Som en del af HR-jura er dine opgaver at sikre og understøtte, at ZBC kan løse sin opgave inden for rammerne af lovgivning, overenskomster og lokale aftaler. Du bliver ledelsens primære sparringspartner i forbindelse med personalejuridiske sager.

 

Vi forventer, at du som specialist kender til og arbejder inden for de rammer, som ledere skal agere inden for på HR-jura-området. Som specialist inden for HR-jura vil du ud over sagsbehandling af enkeltsager også skulle arbejde med kontinuerligt at udvikle HR-jura-området på ZBC i samspil med organisationen.

 

Jobbet indebærer, at du:

 • Selvstændigt kan håndtere rekruttering og ansættelse inden for statens mange forskelligartede overenskomstområder.

 • Evner at give professionel rådgivning og sparring inden for personalejura og overenskomstområdet, herunder vidensdeling i organisationen på relevante områder.

 • Selvstændigt kan varetage enkeltsager inden for det personalejuridiske område herunder at gennemføre sygefraværssamtaler og vanskelige samtaler, som fx disciplinær- og afskedigelsessamtaler samt at varetage dialogen med de faglige organisationer og yde ledelsesstøtte i forbindelse med konkrete sager.

 • Fortolker og omsætter statens overenskomster, barsels- og ferieregler m.m. til retningslinjer på ZBC.

 • Deltager i udvikling af og sparring om politikker, vejledninger og retningslinjer inden for personale- og arbejdsmiljøområdet.

 • Har blik for detaljen og kan tænke og arbejde procesorienteret, men ligeledes evner den pragmatiske side af opgaveløsningen, når dette er nødvendigt.

 • Bidrager til og driver forskellige initiativer og projekter inden for HRs strategiske indsatsområder, fx projekt om nedbringelse af sygefravær. 

Om dig

Du er uddannet cand.jur. eller cand.merc.jur. og du:

 • Har erfaring med HR på et administrativt og operationelt niveau - gerne fra en lignende organisation.

 • Balancerer mellem fokus på drift og blik for at skabe værdi for elever, kolleger, ledelse og ZBC som organisation.

 • Bevarer overblikket i en funktion med mange snitflader og i perioder højt arbejdstempo med mange deadlines.

 • Formulerer dig tydeligt og præcist i mundtlig og skriftlig formidling.

 • Formår at indgå i et tæt samarbejde med både kolleger og ledere på tværs af organisationen.

 • Evner at omsætte juraen til brugbare og snorlige løsninger samt formår at tilpasse dit budskab til målgruppen.

 • Holder din viden ajour, bl.a. ved at indgå i relevante faglige eksterne netværk samt deltager i relevante kurser i forhold til statens område. 

Om os

På ZBC bliver du en del af en arbejdsplads, hvor dine opgaver og din dagligdag foregår sammen med mange talentfulde og engagerede kolleger, der med hver sin faglighed bidrager til, at vores mere end 6.000 elever og kursister dagligt får en god faglig og social oplevelse. Det er en styrke at have kollegaer med forskellige faglige og personlige baggrunde, og derfor vil du opleve, at vi hver dag arbejder for at spille hinanden gode og at samskabelse på tværs af fagligheder er en stor del af vores hverdag og DNA på ZBC.

 

Ansættelse

Vi ser frem til at byde dig velkommen den 1. januar 2021.

 

Arbejdstiden udgør gennemsnitlig 37 timer om ugen, dog uden højeste arbejdstid i ansættelsesforholdet.

 

Ansættelsesområdet er ZBC, og du vil som udgangspunkt have tjenestested på Selandia Park 6 i Ringsted. Der vil være opgaver på alle ZBCs adresser, så du skal være indstillet på en høj grad af mobilitet mellem vores adresser. Det er derfor også nødvendigt, at du har kørekort, og at du har bil til rådighed.

 

Ansættelsen finder sted i henhold til gældende overenskomst for Akademikere i Staten mellem Finansministeriet og en række akademikerorganisationer.

 

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest og straffeattest i forbindelse med en eventuel ansættelse.

 

Ansøgning

Har ovenstående vakt din interesse? Så klik på knappen "Ansøg via link" nederst i stillingsopslaget og upload ansøgning, CV samt relevant uddannelsesdokumentation.

 

Vi skal have din ansøgning senest den 10. november 2020. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb.

 

Første ansættelsessamtale forventes afholdt mandag den 16. november 2020 og anden ansættelsessamtale forventes afholdt tirsdag den 24. november 2020. Kandidater, der går videre til anden samtale, bliver bedt om at gennemføre en personprofiltest forud for samtalen.

 

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Vi lægger alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

 

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:

Ebbe Udengaard, Ressourcedirektør, på tlf.: 4096 2780 eller på e-mail: ebbe@zbc.dk

 

 

 

Hvem er vi?

ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 710 millioner og adresser i 8 byer på Sjælland. Vi udbyder mere en 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den enkelte elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab.

 

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBCs arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

 

ZBC er UNESCO Verdensmålsskole

På ZBC uddanner vi til fremtiden, og vi er stolte over, at ZBC er UNESCO Verdensmålsskole. Med afsæt i et globalt netværk og med et stort fokus på at fremme bæredygtig udvikling globalt, nationalt og lokalt støtter vi vores elever og kursister i at blive reflekterende medborgere. Hver dag arbejder vi på forskelligvis med FNs 17 verdensmål både i undervisningen og i driften af ZBC.  Når vi sætter fokus på verdensmålene, lærer vores elever og kursister om globalt medborgerskab og bæredygtig udvikling. Områder, der kommer til at definere fremtidens arbejdsmarked og medarbejdere.

 

ZBC

Vær med. Verden er til at forandre.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

ZBC

Adresse 1
Selandia Park 6
4100 Ringsted
Danmark
Tlf
55 78 88 88
Praktisk information
Oprettet
22-10-2020
Udløber
10-11-2020
Kviknummer
LJA-81299789
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

ZBC

Adresse
Selandia Park 6
4100
Ringsted
Danmark
Tlf: 55 78 88 88
Praktisk information
Indrykket
22-10-2020
Ansøgningsfrist
10-11-2020
Kviknummer
LJA-81299789
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale
Beliggenhed