Gem annonce

Yngre Læger søger studentermedhjælper til analyser, undersøgelser og formidling

Yngre Læger

København, Storkøbenhavn

Indrykket
21-11-2022

Vil du være med til at påvirke den sundhedspolitiske dagsorden, og har du lyst til at være en del af et dynamisk team af medarbejdere i en markant medlemsorganisation på sundhedsområdet? Så kan et studenterjob i Yngre Lægers analyseteam være noget for dig.

Vi søger en studentermedhjælper 10-15 timer om ugen.

Om opgaverne

Som student i Yngre Læger bliver du en del af et studenterteam på 3-5 studerende. Dine primære opgaver vil være inden for design, gennemførsel og analyse af medlemsundersøgelser, samt formidling af resultater i et strategisk øjemed. Af konkrete opgaver kan vi nævne:

  • Design og gennemførsel af både kvantitative og kvalitative undersøgelser i samarbejde med vores konsulenter til belysning af medlemmernes arbejdsforhold.
  • Udarbejdelse af analyser på baggrund af kvantitative og kvalitative undersøgelser, samt formidling af resultaterne i rapporter og notater.
  • Deltage i planlægning og afholdelse af møder og konferencer.
  • Bistå vores konsulenter med input og opgaveløsning i forbindelse med projekter og forskellige ad hoc- opgaver.

Dine kvalifikationer

Du er initiativrig og arbejder selvstændigt med opgaver, og du evner at danne dig et overblik og sætte dig ind i nyt stof. Du er god til at formidle, og udtrykker dig lettilgængeligt i skrift og tale.

Derudover har du erfaring med Office-pakken, herunder et vist kendskab til især Excel. Du har en grundlæggende forståelse for statistisk metode, som du formår at anvende i et statistikprogram, samt omsætte til velskrevne rapporter. Det er en fordel, hvis du har erfaring med opsætning og udarbejdelse af spørgeskemaundersøgelser i SurveyXact.

Du er i gang med en uddannelse som fx stud.scient.soc., stud.scient.pol. eller en anden samfundsvidenskabelig uddannelse.

Fleksibilitet i forhold til arbejdstidstilrettelæggelse

Du får mulighed for en fleksibel tilrettelæggelse af arbejdet, fx i forhold til dine eksamener. Lønnen tager udgangspunkt i Finansministeriets løntabel timeløn for studerende og efter lokalaftale.

Om os

Vi er en attraktiv arbejdsplads med gode kolleger og en uformel tone. Yngre Lægers sekretariat består af ca. 50 medarbejdere fordelt i alle regioner. Du vil få arbejdssted i Domus Medica, hvor de fleste af os arbejder (tæt ved Østerport Station). Yngre Læger deler hus med Lægeforeningen, Praktiserende Lægers Organisation og Foreningen af Speciallæger.

Yderligere information

Send din ansøgning til job.yl@dadl.dk senest den 6. december 2022. Vi holder ansættelsessamtaler den 13. december 2022. Du er velkommen til at kontakte afdelingschef Bo Rahbek tlf. 2488 8445 eller konsulent Peter Hebsgaard på tlf. 3544 8104, hvis du har nogle spørgsmål.

 

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Yngre Læger

Adresse 1
Kristianiagade 12
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-11-2022
Udløber
06-12-2022
Kviknummer
LJA-84269517
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse og information
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Yngre Læger

Adresse
Kristianiagade 12
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
21-11-2022
Ansøgningsfrist
06-12-2022
Kviknummer
LJA-84269517
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Analyse og information
Beliggenhed
Gem annonce