Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Yngre Læger søger studentermedhjælper

Yngre Læger

København, Storkøbenhavn

Indrykket
30-11-2020

Har du lyst til at stifte bekendtskab med arbejdet i en fagforening, hvor vi arbejder med sundhedspolitik og medlemsstøtte af yngre læger i landets regioner, så er det lige dig, vi leder efter.

Vi søger en studentermedhjælper 10-15 timer om ugen til at hjælpe med administrative opgaver for Yngre Læger i Region Hovedstaden og Region Sjælland.

 

Praktiske og administrative opgaver samt kommunikation

Dine primære ansvarsområder vil være at hjælpe med praktiske og administrative opgaver, så som at udarbejde breve, lave registreringer ved fx. af- og anmeldelse af tillidsrepræsentanter, stå for mødeforberedelse til møder.

 

Derudover skal du hjælpe til med at forberede den praktiske del af kursus- og mødeafholdelse, herunder kopiering, deltagerregistrering mv. Du vil ligeledes få kommunikationsopgaver som at opdatere vores Facebook- og hjemmeside samt lave udkast til nyhedsmails og stå for udsendelsen af dem.

 

Dine kvalifikationer

Vi forventer, at du er studerende på en samfundsfaglig eller sundhedsvidenskabelig videregående uddannelse og har interesse i sundhedspolitik og politisk interessevaretagelse. Du skal være analytisk, selvstændig og trives med at være en del af et team.

Da du skal hjælpe til med en del praktiske opgaver, er det vigtigt, du er struktureret og har styr på detaljerne. Det vil desuden være en fordel, hvis du kan arbejde med Excel i forhold til organisering af deltagerregistrering og andre lister. Fordi du vil få kommunikationsopgaver, stiller vi krav til, at du har gode formidlingsevner skriftligt såvel som mundtligt og flair for sociale medier.

 

Fleksibilitet i forhold til arbejdstidstilrettelæggelse

Du får mulighed for en fleksibel tilrettelæggelse af arbejdet, f.eks. i forhold til dine eksamener. Aflønning sker med udgangspunkt i Finansministeriets løntabel timeløn for studerende og efter lokalaftale.

 

Om os

Sekretariatet består af ca. 50 medarbejdere med geografiske lokationer i alle regioner. Du vil få arbejdssted tæt på Østerport Station hvor Yngre Læger deler hus med diverse lægeorganisationer.

Vi er en attraktiv arbejdsplads med gode kolleger og en uformel tone.

 

Tiltrædelse

Snarest muligt.

 

Yderligere information

For yderligere uddybning af indholdet i stillingen er du meget velkommen til at kontakte Iben Sorgenfrey på 3544 1086 eller Tine Garne Køhler på 26 37 38 58.

 

Send din ansøgning til job.yl@dadl.dk senest torsdag den 10. december 2020. Vi holder ansættelsessamtaler i uge 51.

 

 

Yngre Læger er den faglige organisation for underordnede læger, og Yngre Lægers formål er at varetage de faglige og økonomiske interesser for de godt 14.000 medlemmer. Læs mere om Yngre Læger på www.yl.dk. Se Yngre Lægers privatlivspolitik for jobansøgere her.

 


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Yngre Læger

Adresse 1
Kristianiagade 12
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-11-2020
Udløber
10-12-2020
Kviknummer
LJA-81438922
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration, Politik, kultur og samfund, Sundhed
Ansøg nu
Lignende job

Del dette job

Virksomhedsinformation

Yngre Læger

Adresse
Kristianiagade 12
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
30-11-2020
Ansøgningsfrist
10-12-2020
Kviknummer
LJA-81438922
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration, Politik, kultur og samfund, Sundhed
Beliggenhed