Gem annonce

Yngre Læger søger chefkonsulent til rådgivning og forhandling

Yngre Læger

København, Storkøbenhavn

Indrykket
17-11-2021

Har du lyst til et spændende og udfordrende job i en markant medlemsorganisation på sundhedsområdet, og er du interesseret i ansættelsesret, overenskomster, politik og medlemsrådgivning? Så er et job hos Yngre Læger måske noget for dig.

 

Chefkonsulent til afdelingen for rådgivning, forhandling og ansættelsesret

Du bliver en del af et team, hvor du:

  • arbejder med ansættelsesret, overenskomster, forhandling og arbejdsmiljø

  • yder rådgivning til yngre læger omkring deres overenskomst- og ansættelsesretlige forhold, herunder løn, barsel, ferie og afskedigelser, evt. som bisidder

  • yder bistand til foreningens tillidsrepræsentanter og politiske udvalg, herunder deltager i forhandling af centrale og lokale aftaler

  • underviser på tillidsrepræsentantkurser og repræsenterer foreningen på møder rundt i landet

 

Om dig

Du har en samfundsvidenskabelig baggrund (fx cand.jur., cand.scient.pol. el.lign.). Du har interesse i og gerne erfaring med arbejdsmarkedsforhold. Du kommunikerer klart i skrift og tale. Erfaring fra en lignende stilling vil være en fordel, men er ikke nødvendig.

 

Du trives med en travl hverdag i en politisk organisation, hvor der stilles store krav til din faglighed og præcision. Du har et godt humør, stor gennemslagskraft og er samarbejdsorienteret i din arbejdsform.

 

Om os

Sekretariatet har ca. 50 medarbejdere. De fleste af os arbejder tæt på Østerport Station, hvor vi deler hus med Lægeforeningen, Foreningen af Speciallæger og Praktiserende Lægers Organisation, mens knap 10 kolleger arbejder lokalt rundt i landet (Kolding, Aarhus og Aalborg).

 

Vi er en attraktiv arbejdsplads med gode kolleger og en uformel omgangstone. Løn- og ansættelsesvilkår følger af husaftale. Der er nogen møde- og rejseaktivitet uden for normal arbejdstid.

 

Stillingen er på fuld tid og ønskes besat snarest muligt. Dit arbejdssted bliver København.

 

Send din ansøgning til job.yl@dadl.dk snarest muligt og ikke senere end den 13. december 2021. Vi holder ansættelsessamtaler den 20. december. Hvis du har spørgsmål, er du er velkommen til at kontakte afdelingschef Klaus Matthiesen på mobil 40 44 88 26 eller mail klm.yl@dadl.dk.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Yngre Læger

Adresse 1
Kristianiagade 12
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-11-2021
Udløber
13-12-2021
Kviknummer
LJA-82966938
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Yngre Læger

Adresse
Kristianiagade 12
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
17-11-2021
Ansøgningsfrist
13-12-2021
Kviknummer
LJA-82966938
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Forskning og undervisning, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed
Gem annonce