Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Yngre Læger søger barselsvikar

Yngre Læger

København, Storkøbenhavn

Indrykket
08-10-2018

Har du interesse i medlemsrådgivning og lyst til et spændende og udfordrende job i en markant medlemsorganisation på sundhedsområdet, og kan du lide at arbejde i centrum af en politisk styret organisation? Så er du måske den rette til et job hos Yngre Læger.

Barselsvikar til vores afdeling for rådgivning, forhandling og ansættelsesret

Du bliver en del af et team, hvor du:

  • arbejder med betjening af det politiske niveau på overenskomst, arbejdsmiljø og TR-området
  • følger op på overenskomstmæssige spørgsmål både centralt og lokalt
  • yder rådgivning til yngre læger i forbindelse med fx overenskomst, barsel, ferie, afskedigelse og løn - telefonisk og rundt i landet
  • yder bistand til foreningens tillidsrepræsentanter og deltager i lokale forhandlinger på landets sygehuse
  • underviser på tillidsrepræsentantkurser
  • træder op på møder rundt i landet og repræsenterer foreningen.

 

Vi forestiller os, at du har en samfundsvidenskabelig baggrund - gerne som jurist. Du har interesse i og gerne erfaring med arbejdsmarkedsforhold og ansættelsesret, og du har gode formidlingsevner og kommunikerer klart i skrift og tale. Erfaring fra en lignende stilling eller i et politisk sekretariat vil være en fordel, ligesom naturlig gennemslagskraft kombineret med erfaring bl.a. fra politisk styrede organisationer vil blive vægtet.

Du skal kunne håndtere mange forskelligartede opgaver og en til tider travl hverdag, hvor en fleksibel og ansvarlig tilgang til opgaverne er forventningen. Og så skal du have lyst til at indgå i et tæt, konstruktivt og forpligtende samarbejde med kolleger, hvor der er vide muligheder for selv at påvirke opgaverne. Vi lægger vægt på refleksive metoder, og deling af viden på tværs er uundværlig.

Om os

Sekretariatet har 33 medarbejdere, og vi bor lige ved Østerport Station, hvor vi deler hus med Foreningen af Speciallæger, Praktiserende Lægers Organisation og Lægeforeningen.

Vi er en attraktiv arbejdsplads med gode kolleger og en uformel tone, fine udviklingsmuligheder og gode løn- og ansættelsesvilkår med udgangspunkt i statsoverenskomsten og i henhold til husaftale. Der forekommer arbejde udenfor normal dagsarbejdstid.

Stillingen er på fuld tid og ønskes besat til 1. januar 2019.

Send din ansøgning til job.yl@dadl.dk senest den 1. november 2018. Vi holder ansættelsessamtaler den 8. november med mulighed for en 2. runde den 12. november 2018. Du er velkommen til at kontakte direktør Lars Mathiesen, lma.yl@dadl.dk, tlf. 3544 8431.

Yngre Læger varetager de godt 13.000 yngre lægers faglige og økonomiske interesser, herunder overenskomstmæssige forhold, videre- og efteruddannelse, arbejdsmiljø, trivsel mm. Vi beskæftiger os også med sundhedspolitik og arbejder på at sætte patienten i centrum.

 

Del dette job

Kontakt

Yngre Læger

Adresse 1
Kristianiagade 12
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-10-2018
Udløber
01-11-2018
Kviknummer
LJA-66250035
Jobtype
Fuldtid
Vikar/barsel
Arbejdsområde
HR og personale, Jura, Konsulent og rådgivning, Politik og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Yngre Læger

Adresse
Kristianiagade 12
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
08-10-2018
Ansøgningsfrist
01-11-2018
Kviknummer
LJA-66250035
Jobtype
Fuldtid
Vikar/barsel
Kategori
HR og personale, Jura, Konsulent og rådgivning, Politik og samfund
Beliggenhed