Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Voksen-Socialchef til et styrket socialområde

Albertslund Kommune

Albertslund, Storkøbenhavn

Indrykket
19-06-2019

Albertslund Kommune er optaget af initiativer, der skal gøre kommunen bedre. Det gælder ikke mindst i forhold til kommunens sociale tilbud og ydelser. Hvis du som chef gøre en positiv forskel på ét af de kommunale kerneområder, kan stillingen være noget for dig. Du kan være en leder med potentiale på vej frem i karrieren, der står på et solidt fagligt fundament. Du kan også være en erfaren chef, der motiveres af nye udfordringer  i en spændende kommune.

Det vigtigste er, at du i tillidsbaseret samarbejde evner at finde løsninger. Du kender hverdagens praksis som leder eller chef på socialområdet eller i fra en beslægtet felt i den kommunale forvaltning. Du er ambitiøs på borgernes vegne og bruger indsigt på at udvikle og forbedre.

Som chef får du en central rolle i opbygning og udvikling af en ny voksen-socialafdeling. Du bliver omdrejningspunkt for implementering og opfølgning på en række vigtige initiativer, der skal fastholde og udvikle kvalitet og styring.

Parallelt med styrkelsen af indsatsen på voksen-socialområdet etableres en børne og familieafdeling med en ny chef. I job- og personprofilen kan du læse mere om begge stillinger, kommunen, rammer og forventninger. Stillingen genopslås for at tiltrække et bredere ansøgerfelt.

Interesserede er velkomne til at kontakte rekrutteringskonsulent Søren Thorup, thorups kontor, på 21 68 87 08 og direktør Anne-Mette Brandt på 43686101.

Vi glæder os til at læse din ansøgning!

Ansøgningsfristen er den 7. august 2019

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Albertslund Kommune

Adresse 1
Nordmarks Allé 1
2620 Albertslund
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-06-2019
Udløber
07-08-2019
Kviknummer
LJA-74150334
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Ledelse
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Albertslund Kommune

Adresse
Nordmarks Allé 1
2620
Albertslund
Danmark
Praktisk information
Indrykket
19-06-2019
Ansøgningsfrist
07-08-2019
Kviknummer
LJA-74150334
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse, Ledelse
Beliggenhed