Gem annonce

Vismændenes sekretariat søger en dygtig student i Horsens

De Økonomiske Råd

Horsens, Østjylland

Indrykket
09-02-2024

I sekretariatet for De Økonomiske Råd søger vi en dygtig student (stud.oecon., stud.scient.oecon. eller lign.), som brænder for at bidrage til analyser på et højt fagligt niveau.

Studenterne er et bærende element i vores arbejde for de økonomiske vismænd og arbejder tæt sammen med vores økonomer.

Du vil primært blive tilknyttet arbejdet med analyser af dansk og international konjunkturudvikling samt offentlige finanser. Studenterne løser dog opgaver bredt i sekretariatet, herunder også i tilknytning til analyser af eksempelvis produktivitet, miljø, energi og klima.

Opgaverne varierer henover året, idet de i større eller mindre grad har tilknytning til en bestemt rapport. Eksempler på typiske arbejdsopgaver er:

  • §  Bidrag til analyser af data ved brug af programmering, databehandling og estimation i primært Gekko, men arbejde i Stata, SAS, R og MATLAB kan også forekomme
  • §  Indsamling, bearbejdning og vedligeholdelse af data i Excel
  • §  Udarbejdelse af mindre notater

Det er ikke en forudsætning, at du har erfaring med vores programpakker eller programmering.

Vi tilbyder dig gode udviklingsmuligheder, der modner dig som økonom, og du får masser af inspiration i forhold til økonomisk-politiske emner, du kan bruge på studiet.

Du er fagligt stærk og besidder engagement, samarbejdsevne og fleksibilitet, og du bidrager til et godt arbejdsmiljø.

Du må gerne læse på bachelordelen af uddannelsen, men det er ikke et krav. Dog ser vi gerne, at dit studieforløb tillader, at du kan være ansat hos os i mindst halvandet år.

Arbejdstiden er i gennemsnit 15 eller 17,5 timer om ugen og tilrettelægges under hensyntagen til dit studie. Der er gode muligheder for at holde fri i eksamensperioder.

Ansættelsesstedet er Emil Møllers Gade 41, 8700 Horsens (lige ved stationen).

Ansættelsesvilkår: Du ansættes efter fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer Det statslige område (OAO-fællesoverenskomsten) og organisationsaftale for Kontorfunktionærer, Laboranter og It-medarbejdere (HK) i staten.

Tiltrædelsestidspunktet er som udgangspunkt 1. april.

Du kan få yderligere oplysninger ved at kontakte:

Chefkonsulent Kamilla Holmgaard
61 15 98 15 / kho@dors.dk

Kontorchef Christian Ellermann-Aarslev
61 33 69 30 / cea@dors.dk  

Læs mere om De Økonomiske Råd og sekretariatet på www.dors.dk.

Ansøgning sendes sammen med CV, karakterudskrift og eventuel anden dokumentation til ansoegning@dors.dk senest onsdag den 6. marts  2024 kl. 12.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 11.

_____________________________________________________

De Økonomiske Råds Sekretariat bistår formandsskabet i De Økonomiske Råd i udarbejdelsen af fire årlige vismandsrapporter. Det er sekretariatets opgave at udarbejde baggrundsmateriale og gennemføre analyser i forbindelse med rapporterne. Sekretariatet beskæftiger omkring 30 medarbejdere, heraf fem studenter.

---

De Økonomiske Råd er ansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, vi modtager om dig. Du kan læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger på vores hjemmeside: https://dors.dk/sekretariatet/haandtering-persondata

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adressePraktisk information
Oprettet
09-02-2024
Udløber
06-03-2024
Kviknummer
LJA-85322498
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

De Økonomiske Råd

Adresse
Emil Møllers Gade 41
8700
Horsens
Tlf: 61159815
Praktisk information
Indrykket
09-02-2024
Ansøgningsfrist
06-03-2024
Kviknummer
LJA-85322498
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed
Gem annonce