Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Visionær chef med fokus på resultater til Hjemløseenheden i Socialforvaltningen i København

Københavns Kommune

København, Storkøbenhavn

Indrykket
17-10-2019

Er du motiveret af at skabe resultater for borgerne, og er du god til at finde løsninger på tværs? Så søger Socialforvaltningens Borgercenter Voksne en ny områdechef for Hjemløseenheden. Du bliver chef for et nyt, motiveret lederteam med tre afdelingsledere samt ca. 90 erfarne og dedikerede medarbejdere. I har i fællesskab til opgave at omsætte lovgivning og politiske beslutninger til handlinger til gavn for de socialt udsatte københavnere.

I Borgercenter Voksne er borgeren altid i fokus, og vi møder borgeren med ligeværd og støtter dem i deres håb, selvbestemmelse og muligheder. Det primære fokus i Hjemløseenheden er at støtte borgeren til en mere permanent boligsituation, og som chef for Hjemløseenheden er dit primære fokus at stå i spidsen for et myndighedsområde med spændende udfordringer, stor kompleksitet og bevågenhed fra politikere, medier og frivillige organisationer. Vi arbejder ud fra et princip om, at borgerne ikke kontakter os forgæves, og vi tager ansvar for, at indsatsen hænger sammen.

Kompetencer og kvalifikationer du bringer med dig:

  • Solid erfaring med ledelse. Det er en fordel, hvis du også har erfaring med ledelse af ledere

  • Dokumenteret relevant lederuddannelse

  • Du kan samtænke økonomisk og faglig udvikling og kan vise gode resultater i praksis

  • Erfaring med at arbejde med løsninger, som går på tværs af organisatoriske strukturer og forståelse for princippet om at borgerne ikke kontakter os forgæves

  • Du er motiveret af at skabe udvikling for borgerne, inden for de givne rammer

  • Erfaring og forståelse for myndighedsarbejde inden for det sociale område

  • Erfaring med strategiudvikling og tværgående samarbejde i organisationer under forandring

  • Stærke analytiske evner og kompetencer, samt flair for at forstå sammenhænge i komplekse organisationer

  • Erfaring med en tillidsbaseret ledelsesstil og kan skabe rum for selvledelse og relationel koordinering

 

Om Borgercenter Voksne og Hjemløseenheden

Som områdechef i Borgercenter Voksne får du mulighed for at blive en del af en stor organisation med høje ambitioner for den sociale indsats for københavnere med særlige behov, herunder borgere med sindslidelse, misbrug og hjemløseproblemer. Du får mulighed for at præge et strategisk vigtigt område og bliver en del af borgercenterets samlede chefkreds. Stillingen indeholder stor faglig og ledelsesmæssig spændvidde i en interessant kontekst, hvor du sammen med den øvrige ledelse i Borgercenter Voksne står i spidsen for udviklingen af området.

Socialudvalget har vedtaget en samlet socialstrategi, som sætter retningen for Socialforvaltningen, og som vi arbejder med at implementere gennem lokale udviklingsplaner.

Hjemløseenheden varetager mange forskellige opgaver inden for hjemløseområdet i Socialforvaltningen i Københavns Kommune. Vi laver sagsbehandling og udarbejder handleplaner for udsatte borgere på botilbud, herberger og krisecentre, vi visiterer borgere til botilbud og boliger for socialt udsatte, vi arbejder med alle Housing First metoderne (ACT, CTI, ICM), vi leverer SKP-indsatser til hjemløse og laver opsøgende indsatser på gadeplan, og vi har en række specialiserede tilbud i forhold til borgere i Skæve boliger, unge hjemløse samt særlige grupper af socialt udsatte.  Hjemløseenheden er desuden i færd med at flytte til nye lokaler på Sundholm på Amager, hvor din fysiske arbejdsplads vil være.

Vilkår

Lønnen fastsættes efter forhandling med den relevante faglige organisation. Stillingen er indplaceret i henhold til cheflønaftalen. Det forventede lønniveau er ca. kr. 675.000 eks. pension. Stillingen er til besættelse den 1. januar 2020.

Yderligere oplysninger

https://www.kk.dk/bcv kan du læse mere om Socialforvaltningen og Borgercenter Voksne.

For yderligere oplysninger om stillingen, kan du ringe til borgercenterchef Knud Andersen på 2710 0020.

Søg via nedenstående link senest torsdag den 7. november 2019

Vi afholder to samtalerunder. I mellemperioden vil der være en test af de udvalgte kandidater ved et eksternt konsulentfirma. Første samtalerunde afholder vi mandag den 18. november og anden samtalerunde mandag den 25. november.


Del dette job

Kontakt

Københavns Kommune

Adresse 1
Griffenfeldsgade 44
2200 København N
Danmark
Adresse 2
Griffenfeldsgade 44
2200 København N
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-10-2019
Udløber
07-11-2019
Kviknummer
LJA-76570597
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune

Adresse
Griffenfeldsgade 44
2200
København N
Danmark
Praktisk information
Indrykket
17-10-2019
Ansøgningsfrist
07-11-2019
Kviknummer
LJA-76570597
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed