Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Visionær Centerchef til nyt center for Børn, Unge og Familier

Odsherred Kommune

Odsherred, Vestsjælland

Indrykket
28-11-2018

I Odsherred Kommune skal vi skabe en tidlig forebyggende og langt mere sammenhængende indsats overfor børn og familier.  Det kræver nye løsninger og et tæt og forpligtende samarbejde på tværs af dagtilbud, skole og familieområdet.

Hvis du kan sætte dig i spidsen for dette arbejde så søg stillingen som centerchef for Børn, Unge og Familier i Odsherred Kommune.

Odsherred Kommune har valgt at samle dagtilbud, skole og familieområdet i et nyt center. Formålet er at skabt en langt tidligere, mere helhedsorienteret og sammenhængende indsats for børn og familier.  En indsats som kræver samarbejde og tæt koordination mellem blandt andet sundhedsplejen, dagtilbud, skoler, specialtilbud, PPR, familierådgivning og andre udførere på området.

Som ny Centerchef skal du stå i spidsen af denne forandring, og få skabt nye fælles mål, nye samarbejdsformer, organisering og ikke mindst en ny og samarbejdende kultur på tværs af fagområderne.

Du vil blive overordnet ansvarlig for familieafdelingen, skoler, daginstitutioner, ungeindsats, PPR, børnesundhed samt musik og billedskole.

Du vil få et stort ledelsesrum, og du vil sammen med dit ledelsesteam få mulighed for at skabe resultater på hele området.  Det er vigtigt at du er strategisk stærk og evner at bevare overblikket i en travl driftshverdag, hvor du skal formå at prioritere og uddelegere opgaverne. Det er vigtigt at du kan sætte dig i spidsen og være kulturbærer. Vi har fokus på en fortsat høj grundfaglighed indenfor de enkelte fagområder, og ser det som en forudsætning for at fa skabt et forpligtende tværgående samarbejde.

Udover at være en erfaren leder med erfaring fra nogle af de relevante områder, forventer vi, at du er i stand til at samle et nyt center og tænke samarbejdet mellem hele 0-18 års området på nye måder. Der er både blandt medarbejdere og ledere stor opbakning til det tværgående samarbejde, og der er brug for at en ny chef, for det samlede område, sikrer at det sker.

Du bliver en del af områdets chefgruppe ligesom du vil indgå i Strategisk Chefforum sammen med de øvrige 8 centerchefer og direktionen.

Du kan læse mere om Odsherred Kommune og børneområdet på kommunens hjemmeside: http://www.odsherred.dk/ og du kan se uddybende jobprofil, hvor krav og forventninger til den nye leder er beskrevet på Genitors hjemmeside www.genitor.dk, hvor du også kan søge stillingen.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte direktør Rikke Blom på telefon 6128 5975 eller chefkonsulent i Genitor Vibeke Rosenbeck på telefon 3148 4740.

Ansøgningsfristen er søndag den 9. december 2018. 

Om Odsherred

Odsherred er et godt sted at bo, arbejde og besøge. Vi har et naturligt fællesskab med plads til forskellighed, spændende jobs, nye muligheder, virkelyst, nysgerrighed og modighed. Vi er stolte af vores natur, som sætter tankerne i bevægelse og inspirerer dem, der vil udvikle måden, vi lever, oplever, arbejder og driver virksomhed på.

Vi har både parcelhuse til fornuftige priser, landejendomme med plads til hobbylandbrug og rig mulighed for at bo i et fællesskab med andre.

Har du familien med, har vi skoler i dit nærområde, gode daginstitutioner, og så hjælper vi også gerne din partner med at søge job. Du er altid velkommen til at kontakte vores bosætningskonsulent. Se mere på https://vejentilodsherred.dk/

Del dette job

Kontakt

Odsherred Kommune

Adresse 1
Nyvej 22
4573 Højby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
28-11-2018
Udløber
09-12-2018
Kviknummer
LJA-68343898
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Odsherred Kommune

Adresse
Nyvej 22
4573
Højby
Danmark
Praktisk information
Indrykket
28-11-2018
Ansøgningsfrist
09-12-2018
Kviknummer
LJA-68343898
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse
Beliggenhed