Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Visionær ældrechef søges til kontor med den bedste udsigt i Lemvig Kommune

Lemvig Kommune

Lemvig, Vestjylland

Indrykket
23-11-2023

Da vores nuværende ældrechef søger nye udfordringer, søger vi en ny ældrechef i Lemvig Kommune.

 

Som ældrechef i Lemvig Kommune vil du indtage kontoret med kommunens bedste udsigt i en charmerende villa i en veldreven og ambitiøs kommune og med mange af dine nærmeste samarbejdspartnere inden for fem minutters gåafstand.

 

Du skal have blik for at drive ældreområdet som en del af en samlet kommune. Du står i spidsen for en stor driftsorganisation, hvor du skal sikre en effektiv ledelse og styring af ældreområdets opgaver. Det betyder selvfølgelig, at økonomi, personale og administration skal afstemmes i forhold til opgaveløsningen.

 

Du skal turde afprøve nye måder at løse opgaverne på, udfordre det, der allerede er og selv lade dig udfordre. Du skal være lyttende, nysgerrig og involverende såvel i det daglige som i udviklingen af nye, bæredygtige løsninger og tiltag.

 

Du vil referere til direktøren for Social/Sundhed og Arbejdsmarked, og indgå i chefgruppen med Sundhedschefen, Handicap- og Psykiatrichefen, Job- og Arbejdsmarkedschefen og direktøren. Chefgruppen arbejder tværfagligt, og derfor søger vi en ældrechef, der er optaget af at skabe fælles løsninger.

 

Til gengæld for dette får du motiverede kollegaer, dygtige medarbejdere, engagerede politikere og en uformel omgangstone.

 

Læs mere om job- og personprofil her.

 

Frist for ansøgning den 11. december 2023 kl. 10.00.

 

Der ansøges elektronisk via www.lemvig.dk. Første samtalerunde afholdes 14. december 2023, anden samtalerunde 20. december 2023. Kandidater, der går videre til anden samtalerunde inviteres forudgående til en ledervurderingstest afholdt af Mercuri Urval. Der vil i forbindelse med samtalerne blive stillet en opgave. Forventet opstart 1. februar 2024.

 

Løn efter gældende overenskomst.

 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte direktør Pia Ulv Helleland, mobil 40178617 eller Sundhedschef Pernille Kloster Aalund, mobil 51660513.

 

Læs mere om Lemvig Kommune på www.lemvig.dk

 

Vi glæder os til at høre fra netop dig!

 

Frist:

11-12-2023, 10:00

 

Stillingskategori:

Leder

 

Område:

Ældreområdet

 

Arbejdstid:

Fuldtid

 

Ansættelsesvilkår:

Fastansættelse

 

Kontaktperson:

Pia Ulv Helleland

 

Telefon:

40178617

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Lemvig Kommune

Adresse 1
Rådhusgade 2
7620 Lemvig
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-11-2023
Udløber
11-12-2023
Kviknummer
LJA-85120435
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Jura, HR og personale, Ledelse, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Lemvig Kommune

Adresse
Rådhusgade 2
7620
Lemvig
Danmark
Praktisk information
Indrykket
23-11-2023
Ansøgningsfrist
11-12-2023
Kviknummer
LJA-85120435
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Jura, HR og personale, Ledelse, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed