|   
Gem annonce

Vil du vinde kommunalvalget med Sophie Hæstorp Andersen? Søg stillingen som kommunikationspraktikant

Socialdemokratiet i København

København, Storkøbenhavn

Indrykket
19-02-2021

Socialdemokratiet i København (SIK) leder efter en kommunikationspraktikant til efteråret 2021, der kan understøtte og aktivt indgå i kampagneorganisationen i overborgmesterkandidat Sophie Hæstorp Andersens kampagneteam i arbejdet for at vinde kommunalvalget 2021.

 

Om stillingen

Som kommunikationspraktikant i SIK får du en enestående mulighed for personlig og professionel udvikling i et dynamisk kampagneteam op til og under kommunalvalget. Dine arbejdsopgaver vil primært bestå i at hjælpe med indsatsen på sociale medier, udarbejde debatindlæg og pressemeddelelser samt udvikle indhold til kampagnens mange platforme. Har du praktiske færdigheder inden for fotografering og video, vil der være mulighed for at bruge disse færdigheder. Du får mulighed for i høj grad selv at påvirke dine arbejdsopgaver, men du skal samtidig være indstillet på et arbejdsmiljø, der i perioder er præget af højt tempo og korte deadlines. Til gengæld tilbyder vi en enestående mulighed for at komme helt tæt på det politiske kampagnearbejde i Socialdemokratiet.

 

Praktikforløbet vil som udgangspunkt starte fra august, da kommunalvalget finder sted i november. Du skal derfor være indstillet på at starte allerede 1. august.

 

Om dig

Vi leder efter en initiativrig studerende med stærke kommunikationsfærdigheder og politisk tæft. Du er en god skriftlig formidler, som kan levere produkter af høj kvalitet under tidspres. Det er ikke et krav, men et plus, hvis du har erfaring med video. Du er ikke nødvendigvis socialdemokrat, men du deler eller har indsigt i Socialdemokratiets grundholdninger og værdier. Du er ikke bleg for at tage initiativ og at strukturere meget af din arbejdstid selv. Slutteligt er du loyal, da fortrolighed er en forudsætning for varetagelse af stillingen. Du er på bachelor- eller kandidatdelen af din uddannelse f.eks. indenfor kommunikation, en samfundsfaglig uddannelse eller film- og medievidenskab.

 

Hvordan bliver du praktikant for Sophie Hæstorp Andersen?

Praktikopholdet er ulønnet, men der vil blive givet erkendtlighed (i overensstemmelse med

lovgivningen). Det er en forudsætning, at du kan få hel- eller delvist merit for praktikforløbet. Du kan stille

spørgsmål om praktikforløbet til kampagneleder Phillip Dimsits her: phillip.lerer@ft.dk.

 

Hvis du er interesseret i at tage aktiv del i kommunalvalget for Sophie Hæstorp Andersen, skal du sende ansøgning, CV og evt. anden relevant information til kampagne@sockbh.dk. Ansøgningerne bliver behandlet løbende send derfor din ansøgning hurtigst muligt senest den 25. maj 2021 kl. 12.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Socialdemokratiet i København

Adresse 1
Svend Aukens Plads 11a
2300 København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-02-2021
Udløber
25-05-2021
Kviknummer
LJA-81738077
Jobtype
Praktikant/trainee
Arbejdsområde
Kommunikation og medier, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Socialdemokratiet i København

Adresse
Svend Aukens Plads 11a
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Indrykket
19-02-2021
Ansøgningsfrist
25-05-2021
Kviknummer
LJA-81738077
Jobtype
Praktikant/trainee
Kategori
Kommunikation og medier, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed
Gem annonce
   |