Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være vores nye informationssikkerhedsmedarbejder og være med til at passe på børn og unges data?

Undervisningsministeriet - Styrelsen for IT og Læring

København, Storkøbenhavn

Indrykket
12-09-2022

Så er du måske vores nye kollega i Kontor for It-sikkerhed og Digitalisering (KID) hos Styrelsen for It og Læring!

Vi tilbyder en unik mulighed for at arbejde med informationssikkerhed i en it-styrelse, hvis systemer anvendes dagligt af tusindvis af børn, unge og voksne over hele landet.  Vi mestrer både it-drift, agil udvikling af nye it-systemer, leverandørstyring, netværkssikkerhed mv. KID har ansvaret for at binde sikkerheden sammen på tværs dvs. udarbejdelse af politikker, tilsyn, risikovurderinger og styring samt awareness. Hertil kommer, at vi også har en sektorvendt indsats, ligesom GDPR-varetagelsen også varetages i KID i samspil med vores ISO-implementering.

Hvordan din opgaveportefølje kommer til at se ud, afhænger af dine kompetencer og ønsker. Men på følgende områder har vi behov for flere gode kræfter:

  • Analytisk ansvar og bistand med driften af vores kontrol-indsatser i ServiceNow
  • En øget awareness-indsats inden for informationssikkerhed både ift. vores it-medarbejdere og vores kolleger i resten af ministeriet
  • Risikovurderinger af it-porteføljen og vores it-drift
  • Udvikling og projektledelse af vores brugerstyrings-setup
  • Øget vejledningsindsats i forhold til undervisningssektoren

Herudover vil du komme til, at

  • Løse dag-til-dag opgaver i en omskiftelig hverdag, hvor vi skal kunne reagere på nye trusler og udarbejde politiske sager
  • medvirke til at drive den fortsatte implementering og udvikling af ISO27001 bl.a. i tæt samarbejde med vores 23 agile teams og vores it-drifts-kontorer, som drifter og udvikler mere end 80 it-systemer

Processtærk profil med gode kommunikationsevner og evnen til at suge viden til dig

Det er selvfølgelig en fordel, hvis du har erfaring med implementering af ISO-standarder, GDPR og lign., men det er ikke et krav. Så længe du har lyst til og ambition om at tilegne dig viden om informationssikkerhed. Du kan være nyuddannet eller have et par års erfaring.

Vi forventer følgende af dig:

  • Du skal have interesse for informations og it-sikkerhed
  • Du har stærke proces- og kommunikationsfærdigheder og evner at etablere, drive og afslutte tværgående projekter

Bliv en del af Styrelsen for It og Læring

Du får din hverdag på Kontoret for It-sikkerhed og Digitalisering (KID) i Styrelsen for It og Læring (STIL). I KID er der et stærkt fagligt miljø, hvor samarbejde og sparring er i højsædet. Vi er 14 kolleger på kontoret, med forskellige uddannelsesbaggrunde, som alle brænder for informationssikkerhed, databeskyttelse og digitalisering. KID er en central enhed for hele ministeriet, og vi bringer vores faglighed i spil i mange forskellige og komplekse problemstillinger på tværs af fagområder. I KID sover vi derfor med støvlerne på og står op hver morgen for at sikre, at der bliver passet godt på data.

Du bliver en del af et stærkt fagligt fællesskab

Som medarbejder i KID får du et stort ansvar samtidig med, at du bliver en del af et stærkt fagligt fællesskab, hvor vi hjælper hinanden med stort og småt. Vi skelner ikke mellem, om man har kort eller lang erfaring men om man har lysten og modet til at lære og blive klogere og være med til at flytte noget i det daglige.

Vi arbejder dialogbaseret i vores udviklings- og implementeringsaktiviteter, da forståelse, viden og løbende sparring er forudsætningen for, at vi fortsat kan øge sikkerheden. Samtidig sætter vi en ære i at have og udvikle en tydelig faglighed fx inden for risikovurdering, risikostyring mv. Og vi får gerne jord under neglene, når vi skal implementere noget i praksis.

Om os

Styrelsen for It og Læring er en styrelse i Børne- og Undervisningsministeriet. Ved at styrke brugen af it og læring understøtter vi ministeriets målsætning om at skabe fagligt stærke uddannelser til alle. Vores vision er at være de bedste i staten til at skabe værdi gennem it, digitalisering og data.

Vi beskæftiger ca. 370 medarbejdere i København og Aarhus.

Løn og ansættelse

Du bliver ansat som fuldmægtig efter fællesoverenskomsten for akademikere i staten, med mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg. Alt efter ansøgerfelt ønsker vi at besætte 1-2 stillinger. Stillingerne ønskes besat hurtigst muligt og senest. 1. december 2022.

Dit ansættelsessted vil være Styrelsen for It og Læring, Vester Voldgade 123, 1552 København V.

Du vil få mulighed for fast hjemmearbejde op til to dage ugentligt, ligesom der i STIL er flekstidsordning for de ansatte.

Lyder det som noget for dig?

Så send os elektronisk din ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse (karakter-/eksamensbevis) og (eventuelt) tidligere beskæftigelse inden ansøgningsfristen søndag d. 25. september 2022.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 39 og 40.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Anders Rokkjær på telefon 22 73 79 09 eller per mail Anders.Rokkjaer@stil.dk.

I Styrelsen for It og Læring ønsker vi en sammensætning af medarbejdere, der afspejler det omgivende samfund, og vi vurderer udelukkende ansøgere på baggrund af kvalifikationer og kompetencer.

 

Læs mere om Styrelsen for It og Læring på www.stil.dk og mød en medarbejder.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Undervisningsministeriet - Styrelsen for IT og Læring

Adresse 1
Vester Voldgade 123
1552 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-09-2022
Udløber
25-09-2022
Kviknummer
LJA-84022011
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, IT, web og teknologi, Kommunikation og medier
Ansøg nu
Job i virksomheden

Undervisningsministeriet - Styrelsen for IT og Læring

Del dette job

Virksomhedsinformation

Undervisningsministeriet - Styrelsen for IT og Læring

Adresse
Vester Voldgade 123
1552
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
12-09-2022
Ansøgningsfrist
25-09-2022
Kviknummer
LJA-84022011
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, IT, web og teknologi, Kommunikation og medier
Beliggenhed