Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være med til sikre data for 220.000 borgere?

Nordsjællands Digitaliseringssamarbejde

Nordsjælland

Indrykket
03-02-2020

Er du jurist med viden om databeskyttelse, og har lyst til en fri rolle på tværs af syv nordsjællandske kommuner, hvor du får en bred rolle i sikringen af borgernes data? Så er du måske den nye medarbejdere, vi søger!

 

Vi er syv kommuner; Fredensborg, Frederikssund, Gribskov, Halsnæs, Helsingør, Hillerød og Hørsholm, som har dannet Nordsjællands Digitaliseringssamarbejde (NDS). Da den ene af vores to DPOer stopper, søger vi nu en ny DPO til at rådgive, vejlede og understøtte ift. de lovgivningsmæssige krav, og som samtidig har lyst til at præge datasikkerheden i de respektive kommuner.

 

Har du hang til at arbejde selvstændig med datasikkerhed og borgere med en stor radius og mange samarbejdspartnere så er dette jobbet for dig.

 

Om jobbet

Som DPO i Nordsjællands Digitaliseringssamarbejde vil du blive en del af en spændende organisering på tværs af kommunerne. Du og din kommende kollega indgår i et tværfagligt samarbejde omkring rådgivning og korordinering af GDPR-aktiviteterne i de respektive kommuner.

 

Dine primære opgaver vil bestå i at rådgive og vejlede kommunerne i databeskyttelsesretslige regler, herunder bl.a. hjælp til tolkning af lovstof samt rådgivning om risiko- og konsekvensanalyser m.m. Du vil sammen med din DPO-kollega få en central rolle i forbindelse med overvejelser og beslutninger om sikring af compliance ved eksempelvis systemindkøb, databehandlingspolitikker og behandling af personoplysninger.

 

Du og din DPO kollega bidrager aktivt til arbejdet med awareness-aktiviteter, herunder vores forpligtigelser og konsekvenser af aktuelle brud på sikkerheden. Ligeledes vil I have ansvaret for at overvåge og sikre, at vi overholder lovgivningen. En del af arbejdet vil derfor være at udføre kontrolbesøg og følge op på overholdelse af sikkerhedspolitikker, regler, procedurer, og handleplaner vedr. sikkerhedsbrist m.m.

 

Du og din DPO kollega vil blive vores primære kontaktled til Datatilsynet, herunder også for borgere der henvender sig med spørgsmål omkring håndtering af deres personoplysninger jf. indsigtsret mv.

 

Du vil få et tæt samarbejde med formandskabet og den øvrige styregruppe. Arbejdet er desuden fagligt forankret i en tværgående arbejdsgruppe, som løbende bidrager til at skitsere rammerne for opgaveløsningen.

 

Som DPO er du personalemæssigt placeret i Fredensborg Kommune og indgår i Juridisk team, hvor der er mulighed for faglig sparring og fællesskab.

 

Vi forventer at du: 

 • Har en juridisk uddannelse

 • Har viden om databeskyttelsesloven og databeskyttelsesforordningen samt meget gerne forvaltningsloven

 • Er selvstarter og er med til at sikre, at der er fremdrift i opgaveudførslen

 • Kan begå dig på alle organisatoriske niveauer og har lyst til et tæt samarbejde med mange forskellige faggrupper

 • Kan trives i en stilling, som er tværkommunal

 • Er tillidsskabende og god til at opbygge relationer

 • Har en god forretningsforståelse

 • Kan skabe en faglig og personlig legitimitet

 • Er en god kommunikator både i skrift og tale

 • Har kørekort

 

Derudover vil det være en fordel hvis du:

 • Har erfaring med informationssikkerhed fra tidligere beskæftigelse

 • Har kendskab til arbejdet i en kommune eller anden offentlig myndighed

 • Har kendskab til informationssikkerhedsarbejde, herunder til ISO 27001

 

Da DPOens primære arbejde udspringer af EU persondataforordningen, vil det være en fordel, at du er bekendt med lovstoffet, og generelt holder dig opdateret om nye afgørelser, vejledninger på området mv.

 

Vi tilbyder 

 • Et spændende job, hvor du bliver en del af et tværgående fællesskab med gode kolleger og et højt ambitionsniveau

 • Et job, hvor vi både forventer og støtter, at du udvikler dig fagligt og personligt i din rolle. Der vil derfor bl.a. være mulighed for at deltage i netværksgrupper samt relevante seminarer og kurser

 • En hverdag som er kendetegnet ved en stor variation i opgaveløsningen samt stor fleksibilitet og frihed i arbejdet

 • En stor kontaktflade til flere forskellige faggrupper og fagområder på tværs af de 7 kommuner, som alle har stærkt fokus på at lykkes sammen

 • Et stærkt fagligt miljø med gode sparringsmuligheder

 

Digitaliseringssamarbejdet er et højt prioriteret område og du kan derfor forvente stor ledelsesopbakning til arbejdet. Da DPO-funktionen stadig er forholdsvist ny, vil du være med til at sætte retning for områdets fortsatte udvikling.

 

Nordsjællands Digitaliseringssamarbejde ønsker at være en attraktiv arbejdsplads, med plads til en god balance mellem arbejds- og familieliv, og lægger derfor stor vægt på selvledelse.

 

Sådan søger du

Hvis du kan se dig selv som databeskyttelsesrådgiver i Nordsjællands Digitaliseringssamarbejde, skal du sende os en motiveret ansøgning og CV, hvor du fortæller om dine kvalifikationer, tidligere jobs og resultater samt dig selv som person.

 

Vi forventer, at du kan starte i din nye rolle senest d. 1. maj 2020.

 

Din løn og andre vilkår forhandles i henhold til overenskomst, med baggrund i uddannelse og erfaring.

 

Sidste frist for ansøgning er 24. februar 2020. Vi afholder ansættelsessamtaler onsdag d.11. marts i Fredensborg Kommune.

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Styregruppeformand for Nordsjællands Digitaliseringssamarbejde, Peter Aslund, tlf. 2026 7507

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Nordsjællands Digitaliseringssamarbejde

Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-02-2020
Udløber
24-02-2020
Kviknummer
LJA-79206545
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Nordsjællands Digitaliseringssamarbejde

Praktisk information
Indrykket
03-02-2020
Ansøgningsfrist
24-02-2020
Kviknummer
LJA-79206545
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale
Beliggenhed