Gem annonce

Vil du være med til at understøtte Erhvervsstyrelsens mange agile produkter og projekter?

Erhvervsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
19-07-2022

Vil du have mulighed for at sætte dit præg på værdiskabelsen og rammerne for Erhvervsstyrelsens produkter og projekter? Vil du være en del af en solid og dynamisk IT-organisation, der supporterer danske virksomheder? Så er det måske dig vi søger!

I Erhvervsstyrelsen drifter og udvikler vi et hav af IT-løsninger, der gør det enkelt og attraktivt at drive ansvarlig virksomhed i Danmark. Det gør vi bl.a. gennem digitalisering af virksomhedernes indberetninger via CVR og VIRK samt udførelse af kontrol og tilsyn med virksomheder gennem brug af machine learning mv. Vi arbejder agilt og i tæt samarbejde med vores kolleger i forretningen, vores leverandører og øvrige samarbejdspartnere.

"I Team PMO hjælper og understøtter vi Erhvervsstyrelsens projekt-, og programarbejde. Det gør vi gennem smidige processer og høje standarder, så det er nemt for Erhvervsstyrelsen at levere hurtigt og effektivt på de behov, der eksisterer i det danske erhvervsliv.

Hvis man er glad for at skabe overblik, netværke på tværs af organisationer og erfaringsdele, så komplekse problemer får en konkret løsning, så er Team PMO et drømmeteam at blive en del af!" Mette, fuldmægtig

Fokus på porteføljestyring og optimale rammer for IT

I Team PMO skaber vi de bedste rammer for vores produkter og projekter i Erhvervsstyrelsen. Vi sikrer transparens og overblik, for at opnå den mest effektive porteføljestyring af styrelsens produkter, projekter og værktøjer med konstant fokus på at forbedring.

Som vores nye kollega vil du skulle bidrage til:

 • sikre entydig og brugbar rapportering af Erhvervsstyrelsens produkter og projekter i porteføljen
 • sikre overblik og klare rammer
 • sikre størst mulighed forretningsværdi for styrelsens produkter og projekter
 • sikre transparens og afklaring af afhængigheder mellem projekter
 • sikre ressourceoverblik
 • ajourføring af projektværktøjer og materiale
 • at gøre det enkelt og nemt at drive produktteams og projekter
 • konstant at gøre Erhvervsstyrelsen bedre
 • hjælpe hvor der er behov

Analytisk og nysgerrig profil med interesse for digitalisering

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men vi forventer, at du har en relevant videregående uddannelse - gerne krydret med et par års erhvervserfaring med PMO eller projektledelse som arbejdsfelt.

Det forventes derudover, at du:

 • har interesse for og gerne kendskab til PMO, projektledelse, værktøjer og rapportering
 • har analytiske kompetencer og kan håndtere mange bolde i luften
 • er en god formidler - både skriftligt og mundtligt
 • har en struktureret, ansvarsbevidst og resultatorienteret tilgang til opgaveløsningen
 • er en positiv, udadvendt og dynamisk person, der kan indgå i tværgående samarbejde
 • gerne har kendskab til læring, udvikling og forandringsprocesser

Vi forventer derudover, at du løbende hjælper til, hvor der er behov, så vi som team lykkes med vores opgaver.

Hos os er der højt til loftet og en uformel tone vi bruger hinanden til sparring og vidensdeling, så vi alle sammen kan blive bedre og klogere. Vi prioriterer at drikke en god kop kaffe sammen og der er rig mulighed for at indgå i forskellige interessefællesskaber, hvis man har lyst til det.

Om os

Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 1200 medarbejdere, som arbejder på fem forskellige lokationer i landet Langelinie, Dampfærgevej og Midtermoleni København, Slotsgade i Nykøbing Falster og Ferskvandscenteret i Silkeborg. Denne stilling er placeret på Langelinie.

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier, digitale løsninger og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk

Om ansættelsen

Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og AC med mulighed for forhandling af tillæg. Indplacering vil være som fuldmægtig eller specialkonsulent afhængig af kvalifikationer.

Der er tale om en fast fuldtidsstilling og tiltrædelse vil være snarest muligt.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte projektchef Jesper Høj på 35 29 18 87. Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR-rekrutteringspartner Diana O. Jørgensen på 91 33 71 39.

Bemærk at tilgængeligheden vil være begrænset over sommeren.

Interesseret?

Lyder det som noget for dig? Så klik på Søg stilling-knappen i annoncen og følg instrukserne. Din ansøgning med CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest søndag den 28. august 2022.

Læs mere om Erhvervsstyrelsen som arbejdsplads samt rekrutteringsprocessen her: https://erhvervsstyrelsen.dk/jobs-i-erhvervsstyrelsen

1. samtaler og 2 samtaler forventes afholdes i september.

 

I Erhvervsministeriet tror vi på, at et inkluderende, mangfoldigt arbejdsmiljø styrker opgaveløsningen. Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Vi opfordrer alle til at søge stillingen uanset alder, køn, seksualitet, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adressePraktisk information
Oprettet
19-07-2022
Udløber
28-08-2022
Kviknummer
LJA-83842679
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, IT, web og teknologi, Projektledelse og styring
Ansøg nu
Lignende job

Del dette job

Virksomhedsinformation

Erhvervsstyrelsen

Adresse
Langelinie Allé 17
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
19-07-2022
Ansøgningsfrist
28-08-2022
Kviknummer
LJA-83842679
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, IT, web og teknologi, Projektledelse og styring
Beliggenhed
Gem annonce