Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være med til at udvikle det nære sundhedsvæsen til gavn for borgerne i Region Hovedstaden?

Region Hovedstaden

Hillerød, Nordsjælland

Indrykket
24-03-2023

Har du lyst til at indgå i det vigtige arbejde med at fremtidssikre vores sundhedsvæsen gennem udvikling af nye løsninger for det nære sundhedsvæsen? Og får du energi af både at deltage i komplekse politiske processer og af at føre konkrete løsninger ud i livet? Så er du måske en af vores nye kolleger.

 

Bliv en del af et arbejdsfællesskab, hvor vi gør hinanden bedre og arbejder for at gøre en forskel

Du vil blive ansat i Enhed for Det Nære Sundhedsvæsen, som arbejder med at binde sundhedsvæsenet sammen på tværs af hospitaler, kommuner og praksissektor. Vi arbejder udviklingsorienteret og med kontakter til mange af sundhedsvæsenets aktører. I enheden er vi ca. 35 medarbejdere med forskellig uddannelses- og erhvervsmæssig baggrund. Fælles for alle er dog et stort fagligt engagement, hjælpsomhed og prioritering af socialt samvær vi har det godt sammen.

 

Vi går ind for fleksibilitet. Derfor arbejder vi både fra kontoret på Regionsgården i Hillerød og hjemmefra og har respekt for, at hverdagen også skal hænge sammen derhjemme. Møder foregår gerne fysisk, men vi er også drevne udi teamsmøder. Desuden har vi mulighed for walk-and-talks i den smukke skov på den anden side af vejen.

 

En vigtig brik i et større puslespil

Vi leder efter dig, der har lyst til at indgå i udviklingen af det tværsektorielle samarbejde. Vi har brug for flere nye kolleger, og der kan både være tale om barselsvikariat og fast ansættelse. Afhængigt af, hvor du passer bedst, og hvilke ønsker du selv har, vil du fx få mulighed for at blive en del af regionens arbejde med sundhedsaftalen og understøttelse af den nye klyngestruktur mellem hospitaler, kommuner og almen praksis; med planlægning og udvikling af praksissektoren med særligt fokus på speciallægeområdet; og/eller med de strategiske indsatser for mere behandling i eller tættere på borgernes hjem og på deres præmisser.

 

Opgaverne vil eksempelvis være at:

 • deltage i samt være med til at drive og sekretariatsbetjene diverse arbejdsgrupper, der skal udvikle det nære sundhedsvæsen og finde konkrete løsninger på tværsektorielle problemstillinger

 • udarbejde datatræk og databearbejdning til brug for planlægning og udvikling i det nære sundhedsvæsen, med særligt fokus på speciallægeområdet

 • udarbejde beslutningsoplæg til Regionsrådet og en række andre politiske og administrative fora

 • bidrage til diverse politikerbetjening, herunder udarbejdelse af svar på politikspørgsmål, pressehenvendelser, høringer mv.

 • skabe dialog og samarbejde med interne såvel som eksterne samarbejdspartnere og aktører på området for det nære sundhedsvæsen

Opgaveporteføljen kan ændres løbende og vil også udvikle sig i takt med, at de politiske og administrative behov udvikler sig - og at du udvikler dig i stillingen.

 

Om dig

Du er cand.scient.pol., cand.scient.adm., cand.scient.san.publ. eller lignende og har gerne et par års erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation. Erfaring med sundhedsområdet er en fordel, men ikke afgørende. For at trives i stillingen skal du kunne fungere med en hverdag, hvor du arbejder selvstændigt og struktureret, men hvor den planlagte dagsorden kan ændre sig, og en hastesag kan rydde bordet.

 

Vi lægger vægt, på at vores nye kolleger:

 • har drive, engagement, nysgerrighed og godt humør

 • er fagligt og analytisk stærke samt skarpe på processer

 • kan strukturere og bearbejde data til brug for planlægning og udvikling

 • har en skarp pen og kan formidle komplekse problemstillinger i et klart sprog

 • har gode samarbejdsevner og kan anvende dem på tværs af faggrupper og sektorer

 • har lyst til eller erfaring med projektdeltagelse eller -ledelse og med udviklingsprocesser

 • er holdspillere, der både tager ansvar for egne opgaver og bidrager til, at kollegerne lykkes med deres opgaver.

Du behøver ikke kunne sætte lige stort kryds ved det hele, men tænk over hvad du kan og vil for at trives i dit arbejdsliv.

 

Om ansættelsen

Der kan både blive tale om midlertidig og fast ansættelse. Vi håber at få stillingerne besat 1. juni 2023 eller snarest muligt. Løn og ansættelsesvilkår aftales i henhold til kvalifikationer og gældende overenskomst med Region Hovedstaden.

 

Vi håber på at høre fra dig

Få mere at vide om stillingen ved at ringe til enhedschef Nina Husfeldt Clasen på tlf. 2536 9912 eller sektionschef Tine Eja Bonke 2478 6286.

 

Ansøgningsfrist onsdag d. 12. april 2023. Ansættelsessamtaler forventes afholdt 18., 19. og 20. april 2023 med mulighed for 2. samtaler den 24. april 2023.

 

Fakta

Jobtype

Andre akademikere

 

Arbejdssted

Koncerncentre

 

Arbejdstid

37

 

Jobnummer

248550

 

Ansøgningsfrist

12-04-2023

 

Kontakt os

Nina Husfeldt Clasen

 

Enhedschef

Phone 2536 9912

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Region Hovedstaden

Adresse 1
Kongens Vænge 2
3400 Hillerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-03-2023
Udløber
12-04-2023
Kviknummer
LJA-84640300
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling, Sundhed
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Region Hovedstaden

Adresse
Kongens Vænge 2
3400
Hillerød
Danmark
Praktisk information
Indrykket
24-03-2023
Ansøgningsfrist
12-04-2023
Kviknummer
LJA-84640300
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling, Sundhed
Beliggenhed