Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være med til at uddanne fremtidens ledere på Maskinmesterskolen København?

Maskinmesterskolen København

Lyngby-Taarbæk, Storkøbenhavn

Indrykket
27-05-2024

Maskinmesterskolen København (MSK) søger en adjunkt eller lektor til undervisning i ledelse.

 

Vær med til at forme fremtidens maskinmestre, der er klædt på til at lede vejen inden for grøn omstilling, bæredygtighed og energioptimering. Vær med til at gøre en forskel i dag og for fremtiden!

 

Hvem er vi?

MSK er en uddannelsesinstitution med høje ambitioner for fremtidens videregående tekniske uddannelse til den grønne omstilling og til det maritime område. Flere og flere unge søger ind på vores maskinmesteruddannelse. Samtidig står et stigende antal brancher og virksomheder i kø efter vores dimittender, fordi de har opdaget maskinmesterens tekniske kompetencer og kvaliteter. Det er vi stolte af, og samtidig arbejder vi hårdt på at forblive relevante for både studerende og virksomheder.

 

Derfor er vi på udkig efter nye og dedikerede kolleger, der har mod og evne til at træde ind og gøre en forskel for de studerende og den grønne omstilling i samfundet.

 

Hvad tilbyder vi?

Ansættelse i Lyngby, der er vores største uddannelsessted med ca. 1000 studerende og/eller Kalundborg, der er vores nyeste sted for udbud af maskinmesteruddannelsen.

Et stærkt fagteam, hvor du vil opleve rum for faglig og pædagogisk sparring.

Kolleger, der deler ambitionen om at give de studerende den bedste ramme omkring deres uddannelse.

Mulighed for at deltage i den løbende udvikling af uddannelsen.

Attraktive efter- og videreuddannelsesmuligheder.

Et uformelt arbejdsmiljø og sociale aktiviteter (DHL-løb, sommerfester, spontan fredagsbar).

Hvis du ansættes som adjunkt eller adjunkt under opkvalificering - afhængig af dine kvalifikationer - vil du indgå i et lektorkvalificeringsforløb.

 

Hvem kunne du være?

Du har en bred viden om og erfaring med ledelsessystemer såsom kvalitets-, vedligeholdelses-, miljø- og sikkerhedsledelse.

Har du samtidig viden om og erfaring med fx projektledelse, personaleledelse, organisationsforståelse og driftsøkonomi er det kun en fordel.

Uddannelsesmæssigt har du formentlig en baggrund som maskinmester, ingeniør, økonom eller anden relevant akademisk uddannelse. Det kan være på bachelor- eller kandidatniveau. Det afgørende er dog din erfaring og viden.

 

Ansøgning og kontakt

Ansættelse vil ske som lektor eller adjunkt. Aflønning sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den pågældende organisation.

 

Stillingen er på fuldtid og ønskes besat pr. 1. august 2024 gerne før.

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte lektor Jan Skovgaard på jask@msk.dk  eller studieleder Kristian Kildemoes Foss på foss@msk.dk  eller 2542 5698.

 

Ansøgning med relevante bilag, herunder bl.a. uddannelsespapirer sendes ved at klikke på "Ansøg". Ansøgningsfrist er fredag den 21. juni klokken 12. Samtaler foregår i uge 26.

 

Vi ønsker en medarbejderstab, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund at søge stillingen.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Maskinmesterskolen København

Adresse 1
Gyrithe Lemches Vej 20
2800 Kongens Lyngby
Danmark
Adresse 2
Gyrithe Lemches Vej 20
2800 Kongens Lyngby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
27-05-2024
Udløber
21-06-2024
Kviknummer
LJA-85514871
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Forskning og undervisning, Ledelse, Miljø og energi
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Maskinmesterskolen København

Adresse
Gyrithe Lemches Vej 20
2800
Kongens Lyngby
Danmark
Praktisk information
Indrykket
27-05-2024
Ansøgningsfrist
21-06-2024
Kviknummer
LJA-85514871
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Forskning og undervisning, Ledelse, Miljø og energi
Beliggenhed