Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være med til at styrke økonomistyringen i BUPL?

BUPL

København, Storkøbenhavn

Indrykket
24-05-2022

I Økonomienheden i BUPL har vi brug for vi en ny kollega, som kan bidrage til vores økonomistyring og controlling. Du skal have interesse for tværgående rapportering samt et godt blik for, hvordan vi kan arbejde med den løbende udvikling af og opfølgning på organisationens budgetter og regnskaber.

Det er vigtigt, at du er klar på at løse de daglige driftsopgaver omkring budgetopfølgning og kvalitetssikring af data, samtidig med at du også har mod på at udvikle både dig selv og dine opgaver. Det handler fx om optimering af data og automatisering af processer, der er første skridt på vejen mod den nye økonomiapporteringsmodel, som vi skal udvikle i det kommende år.

Dine opgaver vil blandt andet være:

 • Regnskabsopgaver omkring udarbejdelse af og opfølgning på afdelings- og aktivitetsbudgetter
 • Løbende rapportering til såvel den administrative som den politiske ledelse gerne med udfordring af sammenhængen mellem budget og regnskab
 • Udarbejdelse af periode-og årsregnskaber i tæt samarbejde med de øvrige økonomikonsulenter
 • Controlling af processer og optimering heraf
 • Bidrage til udvikling af værktøjer og processer til optimering af vores økonomirapportering
 • Ad hoc økonomiopgaver og sparring med kollegaer

Økonomienheden består af otte dygtige medarbejdere, der beskæftiger sig bredt med økonomistyring, rapportering og bogholderi.

Vi ser meget gerne, at du bidrager til fællesskabet med nærvær, ansvarlighed og engagement. Herudover skal du have lyst til at arbejde på et hold, hvor vi samarbejder på tværs af fagområder, samtidig med at du skal være klar på at lære nyt og bidrage til at gøre Økonomienheden endnu bedre, end vi er i dag.

Vi forventer, at du:

 • har en relevant uddannelse inden for økonomi og regnskab det kan fx være en HA eller HD, eller erhvervsakademiuddannelse. Alternativt at du har erfaring inden for de nævnte opgaver og lyst til at videreuddanne dig
 • er vant til at arbejde med budgetstyring og -opfølgning
 • er grundig og struktureret i dit talarbejde og har erfaring med intern controlling
 • har stærke kompetencer i brugen af Excel
 • gerne har indsigt i PowerBI /datavisualisering og opbygning af økonomirapporteringsmodel, men ikke et krav
 • på det personlige plan har gode samarbejdsevner, arbejder selvstændigt, samt at du ikke er bange for at udfordre status quo.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af Sekretariat for Politisk betjening og Økonomi Camilla Blæsbjerg på tlf. 2533 7775 eller økonomi- og regnskabsansvarlig Stefan Meyer på tlf. 2162 8232.

Ansøgning
Send din ansøgning til BUPL, HR via e-mail til jobibupl@bupl.dk Du kan søge stillingen indtil den 12. juni 2022 kl. 10.00.


BUPL er fagforening for 67.500 pædagoger og klubfolk, der arbejder I daginstitutioner, klubber, skoler, biblioteker, dagcentre m.v., samt for de pædagogstuderende. På forbundskontoret er ansat ca. 130 medarbejdere, som servicerer BUPLs medlemmer samt valgte og ansatte i 12 fagforeninger.

 

Børne- og Ungdomspædagogernes Landsforbund
SUNDKROGSKAJ 20
2100 København Ø.
Tlf: 3546 50 00


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

BUPL

Adresse 1
Sundkrogskaj 20
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-05-2022
Udløber
12-06-2022
Kviknummer
LJA-83647711
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

BUPL

Adresse
Sundkrogskaj 20
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
24-05-2022
Ansøgningsfrist
12-06-2022
Kviknummer
LJA-83647711
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab
Beliggenhed