Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være med til at styrke konkurrencen på bredbåndsmarkedet?

Erhvervsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
09-09-2021

Har du lyst til at indgå i et stærkt fagligt team, der har fingrene nede i komplicerede konkurrenceanalyser på bredbåndsmarkedet? Så er du måske vores nye kollega i området for Telekonkurrence i Erhvervsstyrelsen.

 

Om stillingen

Vi er den uafhængige telemyndighed med ansvar for den sektorspecifikke konkurrenceregulering af telemarkedet i Danmark, herunder bredbåndsmarkedet. Telemarkedet er et komplekst marked med store infrastrukturinvesteringer, hurtig teknologisk udvikling og strukturelle udfordringer. I området Telekonkurrence gennemfører vi analyser af konkurrencen og griber ind på de dele af telemarkedet, hvor konkurrencen ikke er stærk nok.

 

Du bliver en del af Team Telemarked og skal være med til at:

Gennemføre konkurrenceanalyser af bredbåndsmarkedet i Danmark,

være i dialog med virksomheder, telemyndigheder i andre lande og EU-Kommissionen, og

videreudvikle vores analysemetoder på teleområdet.

 

Vi tilbyder dig et spændende job med alsidige arbejdsopgaver, hvor du får mulighed for at bruge dine analytiske og formidlingsmæssige kompetencer og få en bred kontakt til virksomheder, brancheorganisationer og internationale samarbejdspartnere. Du vil endvidere få muligheden for at videreudvikle dine teoretiske kompetencer samt deltage i projektarbejde. Du får selvstændige arbejdsopgaver og engagerede kolleger, som lægger vægt på vidensdeling og sparring og på, at vi har et godt fællesskab. Jobbet giver også mulighed for at deltage i internationalt arbejde på området.

 

Om dig

Vi lægger vægt på, at du:

  • har en relevant samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse,

  • har interesse for at arbejde med konkurrenceøkonomi og/eller konkurrenceret

  • har analytisk sans samt flair for at arbejde med tal og data,

  • har gode formidlingsmæssige evner og formår at formidle komplicerede sager såvel skriftligt som mundtligt,

  • er initiativrig og tager ansvar for at følge opgaver til dørs, og

  • trives med at arbejde sammen med andre og er åben over for at skulle arbejde med mange forskellige opgaver.

 

Om os

Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 1000 medarbejdere, som arbejder på fem forskellige lokationer i landet Langelinie, Dampfærgevej og Amagerfælledvej i København, Slotsgade i Nykøbing Falster og Ferskvandscenteret i Silkeborg. Denne stilling er placeret på Langelinie.

 

Du vil blive en del af området Telekonkurrence, som består af ca. 15 ACere. Team Telemarked består p.t. af otte ACere med forskellig uddannelsesmæssig baggrund. Du får engagerede kolleger, som lægger vægt på vidensdeling, samarbejde og på at levere resultater med høj kvalitet. Vi har tæt kontakt til private virksomheder, brancheorganisationer og andre offentlige myndigheder. Vi har et åbent og positivt miljø og en uformel omgangstone.

 

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier, digitale løsninger og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.

 

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk.    

 

Om ansættelsen

Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet med mulighed for forhandling af tillæg. Indplaceringen vil være som fuldmægtig eller specialkonsulent afhængig af kvalifikationer. Der er tale om en fast fuldtidsstilling med tiltrædelse hurtigst muligt.

 

Interesseret?

Lyder stillingen som noget for dig? Så klik på Søg stilling-knappen i annoncen eller søg via vores hjemmeside på http://www.erhvervsstyrelsen.dk/jobs. Din ansøgning med CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest den 10. oktober 2021.

 

Samtaler forventes afholdt i uge 43.

 

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, som afspejler det omgivende samfund, derfor opfordrer vi alle baggrund til at søge stillingen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Erhvervsstyrelsen

Adresse 1
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Adresse 2
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-09-2021
Udløber
10-10-2021
Kviknummer
LJA-82636373
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Erhvervsstyrelsen

Adresse
Langelinie Allé 17
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
09-09-2021
Ansøgningsfrist
10-10-2021
Kviknummer
LJA-82636373
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed