Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være med til at styrke danskernes mentale sundhed?

Velliv Foreningen fmba

Ballerup, Storkøbenhavn

Indrykket
26-09-2022

Vil du være med til at udbrede gode trivselsfremmende indsatser til private virksomheder? Kan du skabe resultater sammen med virksomheder, brancheforeninger, arbejdsmarkedsorganisationer og erhvervsnetværk og andre aktører, så kan du blive vores kommende kollega.

Velliv Foreningen kæmper for bedre mental sundhed for danskerne. Vi har de sidste fire år støttet 29 forskningsprojekter, flere hundrede arbejdspladsprojekter og en lang række lokale projekter i civilsamfundet med over 200 mio. kr. Vores ambition er at fremme trivsel, positive arbejdsfællesskaber og mental sundhed i arbejdslivet.

Det gør vi gennem støtte til projekter og partnerskaber med private virksomheder, organisationer, forskningsmiljøer og andre relevante aktører på området samt gennem analyser, kampagner og arbejdspladsrettet forskning og egne signaturprojekter.

Vi ønsker at styrke vores aktiviteter på uddelingsområdet og sikre, at viden, resultater og afprøvede metoder kommer til at styrke den mentale sundhed på de danske arbejdspladser endnu mere konkret. Derfor har vi netop lanceret fem nye indsatsområder for at gøre det lettere for vores ansøgere at ansøge om midler. Herudover rådgiver vi ansøgere og understøtter, at projekterne bliver evalueret, og endelig arbejder vi for at sikre mere anvendelsesorienteret forskning og bedre videnopsamling fra støttede projekter.

Vi søger nu en erfaren kollega til stillingen som netværks- og forebyggelseskonsulent, som kan understøtte, at viden og værktøjer fra projekterne bringes i praktisk anvendelse på de danske arbejdspladser. Du skal bl.a. i tæt samarbejde med vores seniorkonsulent og evalueringskonsulent - og med afsæt i vores støttede projekter - medvirke til at udvikle konkrete nytænkende forebyggelsesinitiativer, metoder og værktøjer samt sikre udbredelsen til flere virksomheder og arbejdspladser.

Om jobbet

Som netværks- og forebyggelseskonsulent bliver det din opgave at udvikle partnerskaber med relevante aktører samt initiere og orkestrere netværk, seminarer og andre relationsopbyggende og videndelende aktiviteter samt tilknyttede formidlingsaktiviteter. Du kommer til at arbejde med et spændende og højaktuelt tema og bliver en del af afdelingen Mental Sundhed og Kommunikation, hvor du får erfarne, dedikerede og højt kvalificerede kollegaer. Vi arbejder sammen - med ambitioner om kvalitet, læring og udvikling, og har tætte samarbejdsflader internt i sekretariatet og med mange eksterne samarbejdspartnere.

Stillingen er på fuld tid og med reference til chef for Mental Sundhed og Kommunikation, Lars Bo Pedersen, og er uden personaleledelsesansvar.

Dine opgaver og ansvar

 • Styrke dialog og relationer ift. SMV-segmentet, brancheorganisationer, erhvervsnetværk og rådgivningscentre m.m.
 • Facilitere udvikling af arbejdspladsprojekter som partnerskaber med organisationer, foreninger og brancher, så projektresultater sikres større udbredelse og anvendelse
 • Bidrage til udviklingen af tilbud om indsatser, forebyggelsespakker og værktøjer til små og mellemstore virksomheder
 • Sikre at resultater fra succesfulde projekter formidles i relevante fora, udbredes og opskaleres
 • Arrangere og gennemføre seminarer, konferencer og andre netværksaktiviteter, som udbreder projektresultater og inspirerer til initiativer på virksomhederne

Desuden opgaver omkring

 • Rådgivning af ansøgere fra før de ansøger, undervejs i projektperioden og ved færdiggørelse af projekter
 • Ansøgningsbehandling og indstillinger til bestyrelsens uddelingsmøder
 • Samarbejde med vores kommunikationsmedarbejdere om projektresultater til foreningens egne og eksterne medier
 • Medvirken ved løbende optimering af arbejdsgange og systemer især i forbindelse med netværksindsatsen
 • Deltage i sekretariatets øvrige opgaver efter behov

Faglige erfaringer og kompetencer

Det er en klar fordel, at du som netværks- og forebyggelseskonsulent har et godt kendskab til forebyggende mental sundhed, og er vant til at arbejde med feltet gerne i eller for en virksomhed. Du evner at inspirere og oversætte viden til implementerbare værktøjer og indsatser. Samtidig kender du formentlig de aktører og ressourcer, der findes i organisationer og virksomheder på området, og har erfaring med konkrete projekter inden for mental sundhed, trivsel o.l. Det er vigtigt, at du har erfaring med at omsætte viden til konkrete projektindsatser og trives med netværks- og formidlingsopgaver.

Vi lægger vægt på, at du kan dokumentere gode resultater og har følgende erfaringer og kompetencer:

 • God indsigt i udfordringerne og mulighederne for forebyggende mentale sundhedsindsatser på arbejdspladser, gerne med personlig erfaring fra arbejdsmiljø og HR-opgaver fx i en virksomhed
 • Godt kendskab til økosystemet (organisationer, netværk osv.) omkring mental sundhed og psykosocialt arbejdsmiljø ift. små og mellemstore virksomheder
 • Solid erfaring med at facilitere og udvikle partnerskaber, netværk og relationer
 • Erfaring med at udvikle, konceptualisere og udbrede forebyggende virksomhedsindsatser
 • God til at udvikle og gennemføre forskellige formidlingsformater som seminarer, konferencer, workshops og netværksaktiviteter
 • Erfaring med at sparre og videndele om nye initiativer inden for arbejdspladsindsatser, forskning, evaluering og kommunikation
 • Gode kommunikative evner og kan formulere dig i både skrift og tale og give oplæg/præsentationer ved eksterne arrangementer samt har gode procesfacilitatorkompetencer
 • Stærke projektlederkompetencer

Du har formentlig erfaring som konsulent i en virksomhed eller medarbejder i en fond, arbejdsmarkedsorganisation eller rådgivningsvirksomhed. Din uddannelsesmæssige baggrund kan være inden for folkesundhedsvidenskab, arbejdsmiljøplanlægning, organisationspsykologi eller en anden relevant uddannelse.

Personlige kompetencer

Du trives med at være en del af et arbejdsfællesskab, hvor vi kender hinandens opgaver og hjælper til, så vi sikrer sammenhæng. Herudover vil vi gerne have en kollega med følgende personlige kompetencer og egenskaber:

 • Udadvendt, tillidsvækkende og en god netværker
 • Analytisk og har godt overblik over et stort arbejdsfelt
 • Struktureret og god til at planlægge og prioritere projekter og indsatser
 • Ansvarsbevidst og kan arbejde selvstændigt
 • Kvalitetsbevidst og med kritisk sans
 • Engageret og inspirerende
 • Tillidsfuld og samarbejdsorienteret
 • Serviceminded, fleksibel, hjælpsom, og en god rådgiver

Vi tilbyder
Velliv Foreningen bor i nye og indbydende lokaler i Ballerup med frokostordning og er en del af et levende hus med højt til loftet. Der vil være gode udviklingsmuligheder og mulighed for at præge og forme jobbet. Du tilbydes attraktive ansættelsesvilkår, herunder 7 ugers ferie. Lønnen afspejler stillingens ansvar og opgaver samt dine kompetencer og erfaring.

Din ansøgning

Mercuri Urval medvirker til rekrutteringsprocessen. Yderligere oplysninger om stillingen kan fås i fortrolighed hos konsulent Henriette von Essen-Leise, tlf. 2943 5048. Du er også velkommen til at kontakte chef for Mental Sundhed og Kommunikation, Lars Bo Pedersen på lbp@vellivforeningen.dk. Arbejdssted: Lautrupvang 10, Ballerup og nu og da ved møder i hele landet.

Ansøgning og CV uploades på www.mercuriurval.dk (referencenummer DK-09486) senest den 28. oktober 2022 kl. 9. Der afholdes samtaler hhv. den 7. og 14. november 2022. Der vil være test mellem første og anden samtale.

Vil du vide mere om Velliv Foreningen, kan du læse mere på vellivforeningen.dk eller se foreningens øvrige kommunikationskanaler og platforme.

 

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Velliv Foreningen fmba

Adresse 1
Lautrupvang 10
2750 Ballerup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-09-2022
Udløber
28-10-2022
Kviknummer
LJA-84066196
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT, web og teknologi, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Projektledelse og styring, Sundhed
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Velliv Foreningen fmba

Adresse
Lautrupvang 10
2750
Ballerup
Danmark
Praktisk information
Indrykket
26-09-2022
Ansøgningsfrist
28-10-2022
Kviknummer
LJA-84066196
Jobtype
Fuldtid
Kategori
IT, web og teknologi, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Projektledelse og styring, Sundhed
Beliggenhed