Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være med til at styre et samlet budget på 7 mia.kr.?

Bygningsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
28-11-2018

Vil du være med til at drive og udvikle økonomistyringen i en stor statslig styrelse med et samlet budget på godt 7 mia.kr? Eller motiveres du af at skulle være med til drive og udvikle styringen med et anlægsbudget på godt 2 mia. kr.? Så er det måske dig, der skal være vores nye kollega som enten økonom eller som projektøkonom til konkrete anlægsprojekter. 

 

Statslig økonomistyring

Bygningsstyrelsen er statens ejendomsvirksomhed, hvis primære opgave er at stille lokaler til kontor- og forskningsmiljøer til rådighed. Bygningsstyrelsen driver, vedligeholder og bygger således en væsentlig del af den samlede bygningsmasse for den offentlige sektor.

 

Bygningsstyrelsens økonomi er kompleks, og du vil få mulighed for at beskæftige dig med mange forskellige styringselementer inden for den statslige økonomistyring. Bygningsstyrelsen er i gang med en betydelig udvikling af økonomistyringen både vedrørende det samlede budget og anlægsstyringen som du vil blive en del af. 

 

Stillingen som økonom

I denne stilling skal du være med til at drive og udvikle styringen af Bygningsstyrelsens økonomistyring. Du vil få ansvar for den samlede kontorvirksomhed med et samlet budget på godt 800 mio.kr, som du skal tilsikre styring og opfølgning på i samarbejde med gode kollegaer. Dette er både i forhold til vores departement og den interne styring. Du skal i den forbindelse tilsikre og udvikle ledelsesinformation og indstillinger om den økonomiske håndtering af løbende sager til vores direktion. Du vil også få tæt kontakt til vores departement i løbende udgiftsopfølgninger og bevillingsmæssige anliggender. 

 

Vi står overfor implementeringen af det nye statslige budgetsystem, og ønsker i den forbindelse at videreudvikle vores processer og budgetmodel. Du vil skulle være med til at præge og drive denne udvikling.

 

Stillingen som projektøkonom

Som projektøkonom vil du få tildelt en portefølje af konkrete anlægsprojekter, hvor du i samarbejde med dine kollegaer i Center for Økonomi skal sikre det overordnede økonomiske grundlag. Dette omhandler blandt andet ansvar for finansiering og bevillingsmæssige rammer for projekterne i samspil med resten af organisationen og med vores departement. Du vil endvidere skulle bidrage til den løbende opfølgning og rapportering på vores byggeportefølje både internt og eksternt.

 

Bygningsstyrelsen er i gang med en opbygning af den samlede anlægsstyring af vores anlægsprojekter, herunder den økonomiske styring. En af dine opgaver bliver derfor at være med til at implementere og videreudvikle vores styringsparadigmer på dette område, hvor der er stor strategisk og politisk fokus. 

 

Dine kompetencer

For økonomen gælder, at du:

 

  • Har indsigt i økonomistyring i det offentlige meget gerne fra staten  

  • Kan være bindeled mellem den faglige organisation og ledelsen.

  • Kan tænke i effektive forretningsgange og processer

 

 

For projektøkonomen gælder, at du:

 

  • Har indsigt i økonomistyring i det offentlige ideelt også på byggeområdet

  • Kan være bindeled mellem den faglige organisation og ledelsen

 

 

Fælles for begge stillinger gælder, at du:

 

  • Kan formidle komplekse problemstillinger klart og med strategisk fokus 

  • Har gode analytiske evner og talforståelse  

  • Arbejder systematisk

  • Har fokus på kvalitet og deadlines 

  • Er god til at samarbejde med mange forskellige faggrupper og kan arbejde selvstændigt.

 

 

Vi forestiller os, at du er uddannet cand.merc., cand.oecon., cand.scient.pol. eller har en anden relevant samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse. Det er en fordel, hvis du har erfaring med offentlig økonomistyring og Navision Stat, men dygtige nyuddannede kandidater kommer også i betragtning, idet vi kan tilbyde faglige udfordringer på alle niveauer.  

 

Stærk faglighed og godt arbejdsmiljø 

Din arbejdsdag vil foregå i samarbejde med dine nærmeste kolleger i Center for Økonomi og styrelsens øvrige medarbejdere, og du vil også være i løbende kontakt med vores departement. Vi har en uformel omgangstone og lægger stor vægt på et godt arbejdsmiljø, også selvom vi til tider har travlt. Vi forventer, at du i bidrager til det gode arbejdsmiljø, den stærke faglighed og de effektive arbejdsgange.   

 

Du vil indgå i styrelsens Center for Økonomi, som består af 40 medarbejdere, hvoraf 4 har tjenestested på vores kontor i Skanderborg.

 

Ansættelsesvilkår 

Din løn vil afspejle dine kvalifikationer og erfaringer. Løn - og ansættelsesvilkår sker i henhold til organisationsaftalen mellem staten og Akademikernes Centralorganisation. Bygningsstyrelsen er en styrelse under Transport- og Bygnings- og Boligministeriet, og dit ansættelsesområde vil derfor være ministeriet med tilhørende styrelser. Dit arbejdssted vil være i København V. 

 

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere om stillingen og dine fremtidsmuligheder i Bygningsstyrelsens Center for Økonomi, er du velkommen til at kontakte budgetchef Trine Vamosi på tlf. 41701039. Send os din ansøgning, CV og eksamenspapirer senest den 12. december 2018 kl. 12. 

 

Du søger stillingen ved at gå ind på www.bygst.dk/job/. Når du har sendt ansøgningen, vil du modtage en kvittering indenfor 24 timer, som betyder, at vi har modtaget din ansøgning. Vi holder løbende samtaler med henblik på tiltrædelse pr. 1. februar.  

 

Bygningsstyrelsen er statens største ejendomsvirksomhed og bygherre. Vi leverer arbejdspladser til statslige institutioner og fysiske rammer til universiteter. Mangfoldighed er et aktiv, som vi bruger i vores hverdag for at løse vores opgaver. Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, etnicitet eller religion til at søge.

Del dette job

Kontakt

Bygningsstyrelsen

Adresse 1
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577 København
Danmark
Adresse 2
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577 København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
28-11-2018
Udløber
12-12-2018
Kviknummer
LJA-68344484
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Økonomi og regnskab
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Bygningsstyrelsen

Adresse
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577
København
Danmark
Praktisk information
Indrykket
28-11-2018
Ansøgningsfrist
12-12-2018
Kviknummer
LJA-68344484
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Økonomi og regnskab
Beliggenhed