Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være med til at sikre fortsat tillid til den finansielle information, der danner rammerne for et effektivt erhvervsliv?

Erhvervsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
20-12-2018

Har du lyst til at udvikle dig til ekspert i kvalitetskontrol af revisionsvirksomheder, kan du lide faglig fordybelse, og vil du arbejde bredt inden for dit fagområde? Så har du muligheden nu. Vi søger revisorer eller Cand.merc.aud.ere der har lyst til at arbejde i et knivskarpt fagligt miljø med gode kolleger, faglig sparring og en brændende fælles interesse for revision i afdelingen Regnskab og Revision. Vi er et team på 8-10 personer, der brænder for at levere kvalitet i et uformelt arbejdsmiljø med højt til loftet og plads til humor. 

Et område med fokus på faglighed og dialog med erhvervslivet    

Vi tilbyder et meget udfordrende job i et team, der bl.a. har som mål at højne kvaliteten i revisorers arbejde samt at styrke tilliden til revisorers erklæringer med sikkerhed. Du kommer til at arbejde med mange fagligt spændende og forskelligartede kontrolsager, ligesom du kommer tæt på beslutningsprocesserne bag udformningen af lovgivningen og reglerne på området. Herved får du en unik viden og indsigt. Du vil endvidere få mulighed for at præge udviklingen på området, herunder kontrolindsatsen og digitale løsninger i forbindelse hermed. 

I Erhvervsstyrelsen har vi fokus på fagligheden og giver dig gode muligheder for såvel personlig som faglig udvikling, og du vil få et nyt og bredere perspektiv på revision og regnskaber. Derudover tilbydes du gode arbejdsvilkår, herunder flekstid, pension og en fornuftig balance mellem arbejdsliv og privatliv. Det er vigtigt for os, at den enkelte medarbejder mærker fleksibiliteten i arbejdstilrettelæggelsen og muligheden for medindflydelse på egne arbejdsopgaver.   

Der vil i begge stillinger være mulighed for at deltage i internationalt arbejde.   

Spil en nøglerolle inden for kvalitetskontrol af revisionsvirksomheder 

Vi søger dygtige medarbejdere til to forskellige opgaver i afdelingen udgående kvalitetskontrol og efterbehandling af udgående kvalitetskontrol. Løsningen af opgaverne vil foregå i samarbejde med dygtige og ambitiøse kolleger inden for regnskabs- og revisionsområdet.

I førstnævnte stilling består de primære opgaver af: 

 • Udgående kvalitetskontrol af de revisionsvirksomheder, der reviderer børsnoterede virksomheder, penge- og realkreditinstitutter samt forsikringsselskaber (PIE virksomheder), herunder skriftlig og mundtlig rapportering om resultaterne
 • Dialog med revisionsvirksomheder og revisorer
 • At bidrage til udviklingen af området ved løbende deltagelse i opgaver, der har til hensigt at udvikle processer, retningslinjer samt at højne revisionskvaliteten

 

En stor del af din arbejdstid vil foregå ude hos revisionsvirksomhederne rundt om i landet. 

I sidstnævnte stilling består de primære opgaver af:

 • Konkret sagsbehandling på baggrund af ovenstående kvalitetskontrollanters rapporteringer om gennemførte kvalitetskontroller, herunder udarbejdelse af rapporter til revisionsvirksomheder samt varetagelse af undersøgelsessager, udarbejdelse af høringsbreve mv.
 • Dialog med kvalitetskontrollanter om gennemførelse af kvalitetskontroller og faglige problemstillinger
 • Vejledning af revisionsvirksomheder og revisorer
 • At bidrage til udviklingen af området ved løbende deltagelse i opgaver, der har til hensigt at udvikle processer, retningslinjer samt at højne revisionskvaliteten

 

Du vil også løbende være i dialog med revisionsvirksomheder, revisorer og organisationer. 

Faglig stærk profil med ambitioner    

Din uddannelsesmæssige baggrund er revisor eller cand.merc.aud., og du har mindst 3-5 års relevant erhvervserfaring, hvormed du har god indsigt i revisionsprocessen og formår at bringe denne indsigt i anvendelse.

Derudover lægger vi vægt på følgende:

 • Du har praktisk kendskab til revisorlovgivningen, revisionsstandarder og årsregnskabsloven
 • Du er god til at formulere dig og formår at kommunikere tydeligt skriftligt såvel som mundtligt til mange forskellige målgrupper, både faglige eksperter, virksomheder og revisorer
 • Du skal kunne levere til aftalt tid, i høj kvalitet og med styr på detaljerne også hvis der er ekstra fart på i en periode
 • Du er i stand til både at arbejde selvstændigt og samarbejde med andre

 

Om os 

Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 550 medarbejdere, som arbejder på tre forskellige lokationer i landet. Denne stilling er placeret i København på Langelinje.

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed med en stærk digital dagsorden. Vi har fagligt dygtige medarbejdere, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier og data til at effektivisere vores drift og skabe ny værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.    

Er du vores nye kollega? 

Ansættelsen sker som special- eller chefkonsulent efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet med mulighed for forhandling af tillæg. Der er tale om to faste fuldtidsstillinger med tiltrædelse snarest mulig.   

Interesseret?

Lyder én af stillingerne som noget for dig, så send din ansøgning med CV og eksamensbeviser via Søg stilling-knappen i boksen til højre senest mandag den 14. januar 2019 kl. 12.00. Du bedes angive hvilken en af stillingerne, som du ansøger om. 

Vi forventer at holde samtaler i uge 3 og 4. 

Har du spørgsmål eller bare gerne vil høre flere detaljer om jobbet, så kontakt Troels Toft Sørensen eller Susanne Thorhauge. Se kontaktoplysninger i boksen til højre.

Stillingsopslaget er et genopslag.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.

Del dette job

Kontakt

Erhvervsstyrelsen

Adresse 1
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Tlf
35291000
Praktisk information
Oprettet
20-12-2018
Udløber
14-01-2019
Kviknummer
LJA-68996836
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Strategi og udvikling, Økonomi og regnskab
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Erhvervsstyrelsen

Adresse
Langelinie Allé 17
2100
København Ø
Danmark
Tlf 35291000
Praktisk information
Indrykket
20-12-2018
Ansøgningsfrist
14-01-2019
Kviknummer
LJA-68996836
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Administration, Strategi og udvikling, Økonomi og regnskab
Beliggenhed