Søfartsstyrelsen

Søfartsstyrelsen,

Sydsjælland inkl. Møn
21-06-2018

Vil du være med til at balancere sikkerhed og vækst i Det Blå Danmark?

Kontakt

Søfartsstyrelsen

Fjordvænget 30
4220
Korsør
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
21-06-2018
Udløber:
10-08-2018
Kviknummer:
LJA-62582667
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Jura,
Politik og samfund
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Søfartsstyrelsen søger 2 jurister og en ACer til Maritim Regulering og Jura

Har du lyst til at arbejde med regulering af dansk skibsfart på stort set alle tænkelige områder - både nationalt og internationalt? Trives du med alsidige opgaver, tværfaglighed og komplicerede sager, som skal skæres ind til benet? Har du en skarp pen og måske allerede erfaring fra arbejde i en offentlig myndighed? Så er du måske vores nye kollega i Maritim Regulering og Jura. 

Om afdelingen

I Maritim Regulering og Jura arbejder vi med erhvervets rammevilkår og fremmer sikkerhed, sundhed og miljø for både skibe, søfarende og fiskere og de farvande, de sejler i. Vi deltager i forhandlingerne om internationale og EU regler, og vi udarbejder efterfølgende de danske regler. Vi forbereder sager til forelæggelse for styrelsens ledelse, Erhvervsministeriet og erhvervsministeren. Vi rådgiver styrelsens andre enheder i juridiske og tekniske spørgsmål.

Hos os vil du få mulighed for at deltage i forskellige fora internationalt og i EU. Vi forhandler EU direktiver, laver lovforberedende arbejde og skriver både lovforslag og bekendtgørelser. Vi arbejder også med lettelse af erhvervets administrative byrder, og vi dækker en bred vifte af fagområder fra miljø og skibes emissioner, pirateri, arbejdsmiljø og uddannelse af søfarende til teknisk udstyr om bord i skibe. Vi har også opgaver relateret til Grønland og sejlads i danske og grønlandske farvande.

Maritim Regulering og Jura består af ca. 30 medarbejdere med juridisk, teknisk og akademisk baggrund. Der er to chefer tilknyttet til afdelingen, og du vil få en MUS-chef, men kan forvente at skulle udføre opgaver for begge chefer. 

Som jurist vil dine arbejdsopgaver kunne bestå i udarbejdelse af lovforslag, EU-arbejde herunder søfartssociale forhold, anmeldelsessager samt rådgivning til interne og eksterne parter om diverse lovgivningsmæssige spørgsmål. Som ny AC-fuldmægtig i kontoret vil du få en koordinerende rolle til løsning af vores opgaver både i forhold til EU og den internationale søfartsorganisation IMO samt ministerbetjening.

Du vil afhængig af din baggrund og interesser få opgaver inden for kontorets opgaveportefølje.  

Om dig  

Vi forventer, at du har en relevant kandidatuddannelse. Der søges både medarbejdere med juridisk baggrund gerne en tungere profil med flere års praktisk erfaring samt en yngre profil med op til et par års erfaring og en AC-medarbejder med op til et par års erfaring med anden relevant baggrund. Det vil være en fordel men er ikke et krav - at du har erfaring fra en lignende stilling i departement, styrelser eller det blå erhverv. Erfaring med udarbejdelse af lovforslag og/eller EU-forhandlinger kan også være en fordel.  Vi lægger derudover vægt på, at du:

  • er udadvendt og har gå-på-mod
  • tager initiativ i opløsningen
  • har politisk tæft og blik for at finde strategisk gode løsninger
  • er en stærk formidler både mundtligt og skriftligt
  • kan arbejde selvstændigt med stramme deadlines og tidspres
  • både har overblik men også blik for detaljen
  • har gode samarbejdsevner og kan skabe netværk internt og eksternt

 

Om Søfartsstyrelsen

Søfartsstyrelsen arbejder for vækst i de maritime erhverv og sikkerheden til søs. Det gør vi i et tæt samarbejde med erhvervet med en fælles ambition om at gøre Danmark til Europas maritime centrum. Samtidig deltager vi aktivt i både europæisk og internationalt samarbejde, fordi søfarten er et internationalt erhverv. 

Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor vi har en travl hverdag med fleksibel arbejdstilrettelæggelse, så jobbet kan kombineres med et aktivt familie- og fritidsliv. Du vil få gode kollegaer i et engageret arbejdsmiljø, som både fagligt og socialt vil bidrage til, at du får det bedste fundament for at løse dine opgaver.  

Om ansættelsen 

Lyder det som noget for dig? Så klik på Søg stilling nederst i annoncen eller søg via vores hjemmeside: http://jobisoefartsstyrelsen.dk.  

Der er tale om faste fuldtidsstillinger og alt afhængig af erfaring bliver du ansat som fuldmægtig eller specialkonsulent efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet.

Bemærk venligst at arbejdspladsen vil være placeret i Korsør, men der må forventes hyppige besøg til afdelingen i Valby, da mange af dine samarbejdspartnere er placeret der. Søfartsstyrelsen forventes at være samlet i Korsør medio 2019.

Din ansøgning med CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest den 10. august 2018 kl. 12.00. 

Vi forventer at afholde første samtale runde i uge 33.

Kontakt 

Har du spørgsmål til stillingen eller Søfartsstyrelsen generelt, er du velkommen til at kontakte kontorchef Kristina Ravn på telefon 72 19 62 37 eller kontorchef Per Sønderstrup på telefon 72 19 61 69.

For yderligere oplysninger om personaleforhold kan du kontakte HR-rekrutteringspartner Zenia Lotus Hansen på telefon 91 33 70 61.

Du kan også læse mere på Søfartsstyrelsens hjemmeside www.sfs.dk

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi kvinder og mænd uanset alder, religion eller etnisk baggrund til at søge stillingen

Skriv gerne at du har set jobbet hos Djøfs Jobunivers...

Lignende job
Standard Norge
Frist:
17-09-2018
Standard Norge
Frist:
17-09-2018