Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være HR-partner i et professionelt og fagligt kompetent Koncern HR?

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Høje-Taastrup, Storkøbenhavn

Indrykket
07-09-2018

Trives du med at sparre og vejlede chefer, når de står med HR-faglige udfordringer? Kan du sikre, at HR-processerne kører effektivt? Kan du se dig selv være en del af et professionelt og fagligt kompetent Koncern HR - så der det måske netop dig, vi står og mangler!

En bred vifte af HR-paletten 

Som HR-partner i Patent- og Varemærkestyrelsen får du en varieret hverdag, hvor opgaverne spænder vidt. Du arbejder tæt sammen med styrelsens chefer, besvarer konkrete HR spørgsmål, løser små og store ad hoc opgaver og bidrager til større projekter i organisationen. Du får både et tæt samarbejde med dine kolleger i Erhvervsministeriets Koncern HR og med styrelsens administrationschef.

I rollen som HR-partner er ledelsesunderstøttelse omdrejningspunkt for dine opgaver. Det betyder, at du med din faglighed kan klæde vores kontorchefer bedst muligt på. Problemstillingerne kan være alt fra personalejuridiske spørgsmål til større ledelsesmæssige udfordringer og svære samtaler. Det er vigtigt, at du har en pragmatisk tilgang til chefernes ønsker og behov - men også at du kan vejlede dem i den rigtige retning.

De større opgaver er fastlagt i HR-årshjulet, herunder blandt andet lønforhandlinger samt gennemførelse af MTU og lederevalueringer. Det er din opgave at planlægge, gennemføre og følge op, så vi sikrer, at de kommer i mål til rette tid og med høj kvalitet. Du bliver også ansvarlig for at bistå i rekrutteringer, herunder primært rekruttering af chefer. Du besidder overblik og arbejder struktureret og præcist. Opgaverne løses i samarbejde med de øvrige teams i Koncern HR, som inddrages løbende afhængigt af opgavens karakter.

En del af et professionelt og fagligt kompetent Koncern HR

Du bliver som HR-partner i Patent- og Varemærkestyrelsen en del af et stort Koncern HR, som varetager HR-opgaverne på hele Erhvervsministeriets område. Her vi ca. 40 medarbejdere, som tilsammen har erfaring med hver en afkrog inden for HR. Fire dage om ugen vil du være placeret i Patent- og Varemærkestyrelsens lokaler i Taastrup, mens du én dag om ugen vil være i Valby, hvor Koncern HR holder til. Denne dag i Valby vil være præget af faglig sparring med dygtige og kompetente kolleger. Du vil referere til chefen for Koncern HR.

Fagligt velfunderet med en empatisk tilgang

Vi forestiller os, at du har en relevant kandidatuddannelse som f.eks. cand.merc., HRM, cand.jur. eller cand.merc.jur. samt erfaring med ansættelsesret og gerne forvaltningsret.

Du trives i et krydsfelt med mange interessenter og beslutningstagere, da du er chefens og direktionens sparringspartner inden for hele HR-paletten. Dette kræver empati og en evne til at sætte sig ind i den enkelte chefs specifikke behov. Vi forventer ikke, at du har svaret på alting, men du skal kunne gennemskue, hvornår du selv løber med bolden, og hvornår det er hensigtsmæssigt at inddrage andre i opgaveløsningen spørg hellere én gang for meget.

Du har en god forretningsforståelse, og du omsætter HR-tiltag til konkrete handlinger.  Du har en proaktiv tilgang til arbejdsopgaverne og har fokus på, hvordan HR kan bidrage bedst muligt til at nå organisationens mål. Du udstråler en naturlig robusthed, og du evner balancen mellem at stikke fingeren i jorden og bruge din gennemslagskraft. 

Om Patent- og Varemærkestyrelsen

Patent- og Varemærkestyrelsen hjælper virksomheder med at skabe forretning ud af deres ideer. Vi leverer målrettet information og vejleder i hele udviklingsprocessen fra idé til aktiv, og vi behandler og udsteder rettigheder på patenter, designs og varemærker. 

Vi er en dynamisk, moderne og markedsorienteret styrelse under Erhvervsministeriet. Vi arbejder i et moderne hus med åbne kontorer og en uformel omgangstone. Styrelsen beskæftiger ca. 200 medarbejdere, hvoraf 35 er placeret i Ikast og de resterende i Høje Taastrup. 

Du kan læse mere om os på vores hjemmeside: www.dkpto.dk

Om ansættelsen

Du ansættes efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet.

Hvis du vil vide mere om stillingen eller hverdagen som HR-partner i Patent- og Varemærkestyrelsen, er du velkommen til at kontakte teamleder Mette J. Breslau på telefon 91 39 94 13 eller nuværende HR-partner i Patent- og Varemærkestyrelsen Maja Hass på telefon 91 33 70 40. Hvis du vil vide mere om løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-rekrutteringspartner Zenia Lotus Hansen på telefon 91 33 70 61.

Er du vores nye HR-partner?

Hvis du kan se dig selv i denne stilling og tror på, at der er et match, så søg stillingen via knappen nederst i opslaget. Ansøgning med CV og eksamensbevis skal være modtaget senest mandag den 24. september 2018 kl. 12.00.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge. 

Del dette job

Kontakt
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Praktisk information
Oprettet
07-09-2018
Udløber
24-09-2018
Kviknummer
LJA-65261793
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
HR og personale
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Adresse
Carl Jacobsens Vej 35
2500
Valby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-09-2018
Udløber
24-09-2018
Kviknummer
LJA-65261793
Jobtype
Fuldtid
Fag
HR og personale
Beliggenhed