Gem annonce
Folketinget

Folketinget,

Storkøbenhavn
12-10-2017

Vil du i praktik på Christiansborg?

Kontakt

Folketinget

Christiansborg
1240
København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
12-10-2017
Udløber:
14-11-2017
Kviknummer:
LJA-50103355
Jobtype:
Praktikant/trainee
Arbejdsområde:
Administration,
Kommunikation og medier,
Politik og samfund
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:

Kan du tænke analytisk og strategisk og skrive klart, skarpt og nærværende om politiske problemstillinger? Kan du selvstændigt prioritere og løse mange opgaver i løbet af en travl arbejdsdag? Så er du måske Eva Kjer Hansens nye akademiske praktikant. Eva Kjer Hansen er medlem af Folketinget for Venstre, og hun søger en dygtig akademisk praktikant i foråret 2018 til at assistere i det daglige politiske arbejde.

Vi kan tilbyde
en spændende, alsidig og udfordrende praktikplads, hvor strategisk kommunikation og formidling af politiske budskaber er i fokus. Du vil hovedsageligt beskæftige dig med udarbejdelse af debatindlæg, politisk research, medieovervågning, idéformidling og politisk sparring. Du vil arbejde i tæt kontakt med Eva Kjer Hansen og hendes politiske medarbejdere i et travlt og inspirerende politisk miljø.

Du kan tilbyde
Du er studerende på en videregående uddannelse. Din studieretning er ikke afgørende, men vi forventer, at du har interesse for politik, og at du har gode evner for skriftlig kommunikation og kan arbejde på et højt niveau i et højt tempo. Derudover besidder du egenskaber som personligt initiativ, samarbejdsevne og fleksibilitet.

Praktisk
Arbejdsstedet er Christiansborg med en arbejdsuge på 30 timer. Praktikperioden løber som udgangspunkt fra 1. februar til 30. juni, men vi tager naturligvis hensyn til eventuelle eksaminer. Send din ansøgning, CV og karakterudskrift senest tirsdag den 14. november klokken 12.00 til pernille.petersen@ft.dk. Samtaler forventes gennemført efter aftale.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os:
Eva Kjer Hansen, MF (V), eva.kjer.hansen@ft.dk, 61 62 55 00
Pernille Anna Petersen, student, pernille.petersen@ft.dk, 61 62 49 11


Skriv gerne at du har set jobbet hos Djøfs Jobunivers...

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Populære job

Juridisk chefkonsulent til udbud i Køge Kommune

Køge Kommune
Frist: 
12-11-2017

Rektor på Egaa Gymnasium

Egaa Gymnasium
Frist: 
03-11-2017

Vicedirektør for AU Uddannelse på Aarhus Universitet

Aarhus Universitet
Frist: 
12-11-2017
Lignende job
Fundamentet
Aarhus, Østjyl...
Frist:
01-11-2017
Venstre - Folketinget
Storkøbenhavn
Frist:
22-10-2017