Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du arbejde med privacy på teleområdet i Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

Storkøbenhavn

Indrykket
20-08-2019

og har du lyst til at indgå i et stærkt faglig team, der brænder for at gøre en forskel for dansk erhvervsliv på et område med stor samfundsmæssig bevågenhed? Så er du måske vores nye kollega i området for Tele og Privacy i Erhvervsstyrelsen.

Om jobbet
Du bliver en del af vores team, der arbejder med regulering og tilsyn i forhold til privacy på teleområdet og de såkaldte cookieregler. Vi arbejder for et digitalt marked, hvor alle virksomheder og brugere kan få gavn af let tilgængelige digitale tjenester på lige konkurrencevilkår og med et højt databeskyttelsesniveau.

Du vil som medarbejder være med til at:

  • arbejde med regulering og tilsyn på området

  • føre dialog med virksomheder, offentlige myndigheder og brancheorganisationer

  • udarbejde og eksekvere politiske udspil på området til brug for Erhvervsministeriets arbejde med digitalisering og privacy.

Der er tale om et spændende job, hvor du får rig mulighed for at bruge din viden inden for jura og politik, og hvor du får en bred kontakt til private virksomheder, brancheorganisationer og andre offentlige myndigheder. Du får selvstændige og udfordrende arbejdsopgaver og engagerede kolleger, som lægger vægt på vidensdeling og sparring og på, at vi har et godt fællesskab på tværs af de forskellige områder. Jobbet giver også mulighed for at deltage i internationalt arbejde på området.

Vi kan tilbyde et varieret og udfordrende job med høj faglighed og mulighed for at arbejde selvstændigt i et stærkt fagligt miljø med gode kolleger. Vi har en uformel omgangstone, rig mulighed for at deltage i mange sociale aktiviteter og møde kolleger på kryds og tværs.

Om dig
Vi lægger vægt på, at du:

  • har en samfundsmæssig kandidatuddannelse, gerne cand.jur. eller cand.merc.jur.

  • har gode analytiske evner

  • har stærke formidlingsmæssige kompetencer og formår at formidle komplicerede sager såvel skriftligt som mundtligt

  • er initiativrig og tager ansvar for at følge opgaver til dørs

  • trives med at arbejde sammen med andre og er åben over for at skulle arbejde med mange forskellige opgaver, store som små.

Om os
Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har 700 medarbejdere. Medarbejderne er fordelt på tre forskellige afdelinger rundt om i landet. Stilling i dette opslag er i København.

Du vil blive en del af området Tele og Privacy, som består af 23 ACere. Vi er i øjeblikket primært fire medarbejdere og en student med forskellig samfundsvidenskablig baggrund, der arbejder med privacy. De har primært juridisk baggrund. Du får engagerede kolleger, som lægger vægt på vidensdeling, samarbejde og på at levere resultater med høj kvalitet. Vi har et åbent og positivt miljø og en uformel omgangstone.

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk.

Om ansættelsen
Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet med mulighed for forhandling af tillæg. Indplaceringen vil være som fuldmægtig eller specialkonsulent afhængig af kvalifikationer. Der er tale om en fast fuldtidsstilling med tiltrædelse hurtigst muligt.

Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse til Helle Bøjen Larsen på tlf. +45 35 29 12 40. Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR-rekrutteringspartner Cathrine Lund-Jensen på tlf. +45 91 33 70 38.

Lyder stillingen som noget for dig? Så klik på Søg stilling-knappen i annoncen eller søg via vores hjemmeside på https://erhvervsstyrelsen.dk/jobs-i-erhvervsstyrelsen. Din ansøgning med CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest mandag den 2. september.

Læs mere om Erhvervsstyrelsen som arbejdsplads samt rekrutteringsprocessen her: https://erhvervsstyrelsen.dk/jobs-i-erhvervsstyrelsen

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, som afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, religion eller etnisk baggrund til at søge. 


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Erhvervsstyrelsen

Adresse 1
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Adresse 2
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
20-08-2019
Udløber
02-09-2019
Kviknummer
LJA-74968813
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Jura, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Lignende job

Del dette job

Virksomhedsinformation

Erhvervsstyrelsen

Adresse
Langelinie Allé 17
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
20-08-2019
Ansøgningsfrist
02-09-2019
Kviknummer
LJA-74968813
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Administration, Jura, Strategi og udvikling
Beliggenhed