Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du arbejde for klima, sunde fødevarer og dyrevelfærd?

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Departementet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
16-08-2022

I Fødevareministeriets departement vil du få mulighed for at arbejde for et mere grønt og klimavenligt Danmark både på markerne, gennem vores kost og i fiskeriet.

 

Og du vil komme tæt på en række af de store samfundsmæssige dagsordener, som har afgørende betydning for danskernes hverdag:

  • Hvordan omstiller vi landbruget og fiskeriet i en endnu mere grøn retning?

  • Hvordan skal dansk fiskeri udvikles efter Brexit?

  • Hvordan inspirerer vi til at spise mere klimavenligt og gøre op med madspild?

  • Hvordan styrker vi i bred forstand bæredygtigheden i landbruget og fiskeriet?

  • Hvordan sikrer vi sunde og sikre fødevarer?

  • Og hvordan beskytter vi dyrenes velfærd?

 

Du vil komme tæt på vigtige politiske beslutningsprocesser, på lovgivningsarbejdet og på internationale dagsordener. Og du vil blive en del af en organisation med stærk fokus på god og sikker forvaltning.

 

Klimadagsordenen har været en game changer, der har givet fødevarepolitikken en langt mere betydningsfuld rolle. Og det vil formentlig kun tage til i fremtiden.

 

Hvilke opgaver søger vi til?

Vi søger akademikere til både vores fagkontorer med ansvar for landbrug, fiskeri og fødevarer og til vores tværgående kontorer med ansvar for EU og internationalt arbejde, analyser, økonomi og HR.

 

Der er derfor mange muligheder for at komme til at arbejde med en lang række vigtige opgaver, der berører bl.a. klima, grøn omstilling, biodiversitet og bæredygtighed samt den tværgående udvikling og styring af ministerområdet.

 

Både nyuddannede og personer med kort eller lang erfaring kan søge. Du kan også søge, hvis du er tæt på at være færdiguddannet.

 

Du er meget velkommen til at angive i din ansøgning, hvis du har konkret interesse for særlige fagområder, men du er også meget velkommen til at søge generelt i departementet. På baggrund af din profil vil vi finde en stilling, der passer til dine ønsker og kompetencer.

 

Hvad består arbejdet i?

Din opgave bliver at skabe grundlaget for beslutningstagere, når der skal tages stilling til spørgsmål inden for fødevarer, landbrug og fiskeri.

 

Du vil lære at se de samfundsmæssige og tværfaglige dimensioner i en sag, skære din sag til og formidle komplekse problemstillinger på en enkel måde.

 

Og du vil få et unikt indblik i arbejdsgangene i et departement og de politiske beslutningsprocesser.

 

Hvem er du?

Vi forventer, at du har en kandidatuddannelse eller tilsvarende inden for f.eks. statskundskab, jura, forvaltning, økonomi, biologi, geografi eller jordbrugsøkonomi.

 

Derudover kigger vi især på følgende kompetencer:

  • Stærke faglige og analytiske evner som kan omsættes i praksis

  • Særdeles gode mundtlige og skriftlige formidlingsevner

  • Veludviklede samarbejdsevner og evne til at skabe gode, tillidsfulde relationer

  • Engagement og dedikation i dit arbejde og lyst til at lære og udvikle dig fagligt

 

Faglig viden om fødevarer, landbrug, fiskeri eller den grønne omstilling generelt er en stor fordel, men ikke et krav. Interesse for området er dog et krav.

 

Hvem er vi?

Der er lidt over 200 medarbejdere i departementet, som er centralt beliggende i København, tæt på metro og Christiansborg. I hele ministeriet med de tre styrelser er vi ca. 3.500 medarbejdere, der arbejder tæt sammen.

 

Hver dag hjælper vi fødevareministeren med at styre og udvikle områderne fødevarer, fiskeri og landbrug ofte er der tale om vigtige sager med stor samfundsmæssig betydning og offentlig bevågenhed.

 

Vi er fagligt ambitiøse og motiveres af at levere resultater og sikker forvaltning af høj kvalitet, der har stor betydning for samfundet.

 

Vi har stor tillid og respekt for hinanden, er gode til at samarbejde, har det sjovt sammen, og vi tilstræber en god balance mellem privatliv og arbejdsliv

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse er på fuld tid, og indplacering sker som fuldmægtig eller konsulent i henhold til den gældende overenskomst for akademikere i staten. Herudover kan der forhandles et individuelt tillæg afhængig af kvalifikationer.

 

Ansættelsesområdet er Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri med tilhørende institutioner.

Dit tjenestested bliver Slotsholmsgade 12, 1216 København K.

 

Stillingerne er ledige til besættelse snarest muligt.

 

Vil du vide mere?

Ønsker du mere viden om de ledige stillinger, kan du kontakte afdelingschef Anders Holbøll (tlf. 50 92 71 91), kontorchef Mark Olsen (tlf. 24 75 18 61) eller kontorchef Nicolai Højlund (tlf. 61 97 92 35).

 

Har du spørgsmål til løn- eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-partner Karina Christensen (tlf. 50 83 69 93).

 

Sådan søger du stillingen

Du søger stillingen ved at sende din ansøgning vedlagt dokumentation for uddannelse (eksamensbevis fra bachelor og kandidat), CV samt eventuelle referencer senest den 31. august 2022.

 

Indkaldes du til samtale, vil du aftenen forinden skulle løse en opgave af en times varighed. Der kan blive anvendt test i forbindelse med ansættelsen.

 

Nogle af de ledige stillinger er forbundet med et krav om, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele din ansættelse.

 

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Departementet

Adresse 1
Slotsholmgade 12
1216 København K
Danmark
Adresse 2
Slotsholmgade 12
1216 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-08-2022
Udløber
31-08-2022
Kviknummer
LJA-83936417
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund, Sundhed
Ansøg nu
Job i virksomheden

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Departementet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Departementet

Adresse
Slotsholmgade 12
1216
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
16-08-2022
Ansøgningsfrist
31-08-2022
Kviknummer
LJA-83936417
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund, Sundhed
Beliggenhed