Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Video content creator - Studentermedhjælper

Fellowmind

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
19-09-2022

Har du flair for at lave video content? Og er du nysgerrig på at få et indblik i hverdagen i et af Danmarks førende Microsoft konsulenthuse? Så er du helt sikkert et match med vores IntraActive team, som er på udkig efter en studentermedhjælper.

 

Dit team og din rolle

Som content creator vil du indgå som studentermedhjælper I vores IntraActive team. Til dagligt arbejder teamet med at udvikle applikationer/IT produkter, der skal forbedre hverdagen for adskillige medarbejdere på nogle af Danmarks største arbejdspladser. Din rolle vil i den forbindelse være at hjælpe med at formidle produkternes egenskaber/funktioner til medarbejderne hos vores kunder med særligt fokus på funktionerne i Microsoft Teams, som jævnligt bliver opdaterede. Formidlingen vil bestå af at producere og redigere videomateriale, som har til hensigt at uddanne slutbrugerne, og du vil i den forbindelse få ansvaret for videoredigering.

 

Igennem stillingen vil du stifte bekendtskab med samspillet mellem teknologier og mennesker, og hvordan man ved formidling kan sikre en god oplevelse for modtagerne af en teknologi. Denne erfaring kan du bruge som et springbræt til en karriere med fokus på kommunikation og digitalisering. Derudover vil du som studentermedhjælper i Fellowmind få et spændende indblik I, hvordan IT-løsninger implementeres, udvikles og tilpasses nogle af Danmarks største virksomheder.

 

Om dine kvalifikationer

Vi forestiller os, at du som minimum har ét år tilbage af din bachelor- eller kandidatuddannelse, hvor du måske har fået vækket en interesse for formidling. Hvilken uddannelse, som du præcist er i gang med, har ikke afgørende betydning. Det er vigtigere at du nikker genkendende til at være ansvarsbevidst, og at du trives i at arbejde struktureret og f.eks. sidde selvstændigt og redigere og klippe i videomateriale.

 

Sidst men ikke mindst forventer vi, at du har erfaring med videoredigering. Denne erfaring kan både komme fra hobbyprojekter eller fra skolebænken.

 

Ansættelsesvilkår og ansøgning

Den forventede arbejdstid er ca. 15-20 timer om ugen. Arbejdsindsatsen forventes at fordele sig jævnt over hele året, selvom der kan opstå perioder med spidsbelastning. Arbejdstiden tilrettelægges fleksibelt, og vi tager hensyn til dine eksamensperioder.

 

Vi holder samtaler løbende, og tiltrædelse skal ske hurtigst muligt. Send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 21. oktober 2022. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Lasse Skjelmose på telefon 2722 3372.

 

Klik her for at sende en ansøgning afsted

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Fellowmind

Adresse 1
Rosenørns Alle 1
1970 Frederiksberg C
Danmark
Adresse 2
Rosenørns Alle 1
1970 Frederiksberg C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-09-2022
Udløber
21-10-2022
Kviknummer
LJA-84045990
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
IT, web og teknologi, Kommunikation og medier, Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Fellowmind

Adresse
Rosenørns Alle 1
1970
Frederiksberg C
Danmark
Praktisk information
Indrykket
19-09-2022
Ansøgningsfrist
21-10-2022
Kviknummer
LJA-84045990
Jobtype
Studenterjob
Kategori
IT, web og teknologi, Kommunikation og medier, Kontor og administration
Beliggenhed