Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Videbegærlig forretningsarkitekt søges til Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
21-12-2018

I en styrelse med mange forskellige fagområder, eksisterer der flere måder at håndtere arbejdsgange på, som grundlæggende er ens. I en verden med skiftende politisk fokus, omskiftelige behov og krav til effektivisering, er der behov for overblik, sammenhæng og forenkling. Derfor har vi brug for dig!

 

Vi søger en nysgerrig og systematisk forretningsarkitekt, som kan skabe orden og systematik i kaos. I Team Projekt- og Proceskoordinering hjælper vi med procesforbedringer, kortlægning af viden, udspecificering af nye forretningsgange og krav til IT-systemer. Du vil komme at være en del af et lille team, der understøtter hele huset og oftest er udlånt til forskellige projekter. Det gælder fx. IT-projekter i både afklarings- og udbudsfasen, men også som en del af den agile udviklingsfase.

 

Om opgaverne

Som vores nye forretningsarkitekt skal du være med til følgende opgaver:

 

  • Dokumentere, strukturere og designe processer, begrebs- og beslutningsmodeller

  • Oversætte forretningskrav og behov til operationelle rammer

  • Deltage i udviklings- og implementeringsprojekter 

  • Stille spørgsmål, strukturere og standardisere viden om komplekse emneområder du ikke selv har faglig viden om

 

 

Om dig

Vi søger ny medarbejder der besidder en uddannelse med eller har praktisk erfaring med fokus på informationsstrukturering, procesoptimering eller forretningsanalyse.

 

Derudover lægger vi vægt på, at du:

 

  • Kan tænke analytisk, metodisk og systematisk 

  • Kan nørde med detaljer uden at miste det store overblik

  • Kan håndtere komplekse informationer og ikke er bange for diagrammer og tabeller

  • Gerne besidder teoretisk og/eller praktisk erfaring med at udarbejde modeller af processer og begreber i f.eks. UML og BPMN

  • Gerne besidder erfaring med deltagelse i agile projekter

 

 

Personligt er du initiativrig og i stand til at arbejde i en organisation med en flad struktur. Du er åben overfor at skulle arbejde med mange forskellige opgaver og med kollegaer med forskellige faglige baggrunde. Du er i stand til at lytte til, men også udfordre, engagerede personer med bestemte holdninger til deres fagområde.

 

Om os 

Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 550 medarbejdere, som arbejder på tre forskellige lokationer i landet. Denne stilling er placeret på Langelinje i København.

 

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed med en stærk digital dagsorden. Vi har fagligt dygtige medarbejdere, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier og data til at effektivisere vores drift og skabe ny værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.    

 

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk.   

 

Er du én af vores nye kollegaer?  

Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation med mulighed for forhandling af tillæg.

Der er tale om en fast fuldtidsstilling med tiltrædelse hurtigst mulig. 

 

Interesseret?  

Lyder stillingen som noget for dig? Så klik på Søg stilling i boksen til højre eller søg via vores hjemmeside på http://www.erhvervsstyrelsen.dk/job. Din ansøgning med CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest fredag den 18. januar 2019 kl. 12.00

 

Samtaler forventes afholdt i uge 4 og 5. 

 

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, som afspejler det omgivende samfund, derfor opfordrer vi kvinder og mænd uanset alder, religion eller etnisk baggrund til at søge.  


Del dette job

Kontakt

Erhvervsstyrelsen

Adresse 1
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Adresse 2
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-12-2018
Udløber
18-01-2019
Kviknummer
LJA-69028587
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web, Politik og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Erhvervsstyrelsen

Adresse
Langelinie Allé 17
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
21-12-2018
Ansøgningsfrist
18-01-2019
Kviknummer
LJA-69028587
Jobtype
Fuldtid
Kategori
IT og web, Politik og samfund
Beliggenhed