Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vicedirektør til Styrelsen for It og Læring

Undervisningsministeriet - Styrelsen for IT og Læring

København, Storkøbenhavn

Indrykket
14-01-2021

Ansøgningsfrist: 02-02-2021

 

Vil du sætte retning for en styrelse med stor samfundsmæssig betydning og fortsætte vores udvikling på data- og sikkerhedsområdet? Så er du måske den nye vicedirektør til Styrelsen for It og Læring (STIL).

 

Om jobbet

STILs vision er at være bedst i staten til at levere værdi med it, digitalisering og data. På den måde bidrager vi til at løse ministeriets opgaver med;

  • at skabe velfungerende dagtilbud, uddannelser og uddannelsesinstitutioner samt de bedst mulige rammer for undervisning af børn, unge og voksne

  • at skabe det optimale faglige grundlag for, at ministeren, regeringen og Folketinget kan træffe beslutninger på dagtilbuds- og undervisningsområdet til gavn for vores omgivende samfund 

Som vicedirektør for afdelingen Data og Sikkerhed får du ledelsesansvaret for fire kontorchefer, vores databeskyttelsesrådgiver (DPO) og ca. 60 medarbejdere på vores lokationer i Aarhus og København. De seneste år har vi gjort mange nye data på børne- og undervisningsområdet tilgængelige både for brugere internt og uden for ministeriet. Du får hovedansvaret for at videreføre denne udvikling, så vi kan levere endnu flere og mere tidstro data til brug for bl.a. ministeriets analyser, tilsyn, forretningsudvikling og benchmarking. I den forbindelse får du også ansvaret for at drive og videreudvikle ministeriets datavarehus, der har omkring en halv mio. besøg årligt. Herudover skal du stå i spidsen for STILs arbejde med it-sikkerhed og databeskyttelse, så der internt i ministeriet og i omverdenen er en høj grad af tillid til, at vi som styrelse behandler skolers og elevers data trygt og sikkert. 

 

I 2020 har vi udarbejdet en ny strategi for styrelsen, der sætter den faglige retning frem mod 2025. Strategiens hovedmålsætninger går på tværs af styrelsens to afdelinger, og som vicedirektør skal du medvirke til at sikre, at vi indfrier strategiens mål, og at vi løbende forbedrer os, samtidigt med at vi løser vores opgaver. Herudover kommer du som del af direktionen til at løse en lang række tværgående ledelsesopgaver inden for HR, økonomistyring, kommunikation, repræsentation af styrelsen udadtil m.v.

 

Vi arbejder tæt sammen i Børne- og Undervisningsministeriet, og du vil derfor dagligt have dialog med kolleger fra Styrelsen for Undervisning og Kvalitet og vores departement.

 

Om dig

Vi leder efter en vicedirektør, som;

  • sammen med resten af direktionen kan sætte retning for styrelsens arbejde og understøtte sammenhængen i opgaveløsningen

  • har ledelsesmæssig tyngde, gennemslagskraft og evner at lede og motivere gennem ledere

  • har erfaring med at arbejde med data til brug for analyser, udvikling og styring

  • har fokus på, at arbejdsgange og forretningsprocesser tilrettelægges og følges på en måde, der sikrer, at borgerne kan være trygge ved behandlingen af deres persondata

  • er løsningsorienteret og god til at skabe resultater sammen med vores mange interessenter

  • har erfaring fra en politisk styret organisation med forståelse for de politiske processer og en god strategisk sans

  • har en relevant akademisk uddannelse. 

Om os

Styrelsen for It og Læring er en styrelse i Børne- og Undervisningsministeriet. Vores vision er, at vi skal være bedst i staten til at skabe værdi gennem it, digitalisering og data. Vi beskæftiger ca. 325 medarbejdere i København og Aarhus.

 

Læs mere om Styrelsen for It og Læring på www.stil.dk. Her kan du også læse mere om vores arbejdsplads.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Som vicedirektør refererer du til styrelsesdirektøren. Stillingen er klassificeret i løngruppe 2 (lønramme 38). Løn- og ansættelsesvilkår forhandles efter rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen ønskes besat på et 5-årigt åremål på overenskomstvilkår. Hvis du i forvejen er tjenestemand, vil ansættelse som tjenestemand være en mulighed.

 

Ansættelsesområdet afhænger af ansættelsesformen.

 

Det er en forudsætning for din ansættelse, at du kan opnå en sikkerhedsgodkendelse via PET-graden Hemmeligt.

 

Arbejdsstedet er Vester Voldgade 123, 1552 København V.

 

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Thomas Fredenslund på telefon 4172 7272 eller vicedirektør Aino Olsen på telefon 4172 7250.

 

 

Ansøgning

Send din ansøgning, cv og eksamensbevis elektronisk senest tirsdag den 2. februar 2021. Du søger stillingen via www.stil.dk. Hvis du er tjenestemand, skal din ansøgning stiles til Dronningen. Du kan uploade din ansøgning indtil ansøgningsfristens udløb. Ansøgninger modtaget efter ansøgningsfristens udløb indgår ikke i den videre proces.

 

Vi forventer at afholde 1. samtaler den 11. og 12. februar, testsamtaler den 22. februar og 2. samtaler den 23. februar. Vi håber at byde velkommen til den nye vicedirektør den 1. april 2020 eller evt. tidligere.

 

Styrelsen for It og Læring opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap til at søge.

 


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Undervisningsministeriet - Styrelsen for IT og Læring

Adresse 1
Vester Voldgade 123
1552 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-01-2021
Udløber
02-02-2021
Kviknummer
LJA-81583457
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT, web og teknologi, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Undervisningsministeriet - Styrelsen for IT og Læring

Adresse
Vester Voldgade 123
1552
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
14-01-2021
Ansøgningsfrist
02-02-2021
Kviknummer
LJA-81583457
Jobtype
Fuldtid
Kategori
IT, web og teknologi, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed