Folketingets Ombudsmand

Folketingets Ombudsmand,

Storkøbenhavn
10-11-2017

Vicedirektør til Folketingets Ombudsmand

Kontakt

Folketingets Ombudsmand

Gammeltorv 22
1457
København K
Danmark
Tlf: 3313 2512
Praktisk information
Oprettet:
10-11-2017
Udløber:
04-12-2017
Kviknummer:
LJA-50908260
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Jura,
Ledelse
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Som vicedirektør er du en af Folketingets Ombudsmands nærmeste rådgivere.

Du er sammen med ombudsmanden, direktøren og administrationschefen medlem af institutionens direktion og involveret i alle overordnede dele af vores virksomhed, både på fagligt og administrativt plan. Det omfatter bl.a. generelle strategiske spørgsmål og udviklingsprojekter.

I det daglige vil du sammen med direktøren især have ansvar for vores fagligt-juridiske arbejde. Dit arbejde vil navnlig omfatte løbende sparring med institutionens enkelte områder og kontorer samt kvalitetssikring af de sager, du får forelagt.

Ombudsmandsinstitutionen arbejder med mål- og resultatstyring, bl.a. med sigte på løbende at udvikle arbejdsgange mv., der bedre understøtter vores mission. Du skal kunne indtræde i dette og være med til at drive udviklingsprocesserne frem.

Du får desuden en vigtig rolle i at tegne institutionens profil udadtil. Du vil derfor i vidt omfang skulle repræsentere institutionen ved eksterne arrangementer, f.eks. i forbindelse med seminarer og konference- og undervisningsvirksomhed.

Du bistår endvidere i det internationale arbejde og vil i den sammenhæng kunne have en vis rejseaktivitet.

Du vil også i nogen udstrækning skulle deltage i tilsynsbesøg i f.eks. fængsler, på psykiatriske afdelinger og på asylcentre mv.

Vi forventer, at du

  • er uddannet cand.jur. med stærke juridiske kompetencer

  • har stor personlig integritet

  • har indgående indsigt i arbejdet i den danske forvaltning gerne fra et karriereforløb i en offentlig institution

  • har stor arbejdskapacitet og kan rumme et omfattende arbejdspres

  • er en erfaren og dygtig formidler

  • er en stærk leder med stor erfaring i at yde faglig sparring af høj kvalitet gerne med et teoretisk ledelsesforløb bag dig

  • har evne og lyst til at indgå i et samarbejde med dygtige og engagerede kolleger.

Du kan læse mere om ombudsmanden på vores hjemmeside.

Vi tilbyder
Hos Folketingets Ombudsmand har vi arbejdsbetingelser, der understøtter en fleksibel tilrettelæggelse af arbejdet.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er med tiltrædelse den 1. april 2018.

Den er klassificeret i lønramme 39, og ansættelsen sker som tjenestemand. Ansættelsen sker efter aftale for chefer hos Folketingets Ombudsmand. Den samlede månedsløn inkl. faste tillæg forventes at udgøre i alt ca. 87.000 kr. ekskl. pension (1. april 2017-niveau).

Ansøgning
Du sender din ansøgning og CV, herunder en oversigt over eventuelle faglige publikationer samt eksamensbevis og andre relevante bilag til ovenstående e-mail eller postadresse.

Ansøgningen skal være modtaget senest den 4. december 2017 kl. 12.00.

Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte ombudsmand Jørgen Steen Sørensen eller direktør Louise Vadheim Guldberg via ombudsmandens sekretær Jannie Svendsen på telefon 33 13 25 12.

Ombudsmanden er valgt af Folketinget. Han skal bidrage til, at forvaltningen handler lovligt og følger god forvaltningsskik. På den måde beskytter han borgernes rettigheder i mødet med myndighederne. Ombudsmanden kan kritisere og henstille til myndigheder at ændre deres afgørelser. Hvert år behandler ombudsmanden cirka 5.000 klager, især fra borgere, der mener, at en myndighed har begået fejl. Ombudsmanden tager også selv sager op, for eksempel efter omtale i medierne, ligesom han ofte er på tilsyn i blandt andet fængsler og på psykiatriske afdelinger. Cirka 110 medarbejdere er ansat hos Folketingets Ombudsmand.

 

 


Skriv gerne at du har set jobbet hos Djøfs Jobunivers...

Populære job
Lignende job
Bjorgvin Eiendomsmegling Vest
Bergen
Frist:
18-04-2018