Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vicedirektør til Center for IT og Medicoteknologi (CIMT)

Region Hovedstaden, Center for IT og Medicoteknologi

København, Storkøbenhavn

Indrykket
17-11-2023

Vi søger en vicedirektør til Danmarks største sundhedsteknologiske virksomhed, CIMT i Region Hovedstaden. Vores mission er at skabe et endnu bedre og stærkere sundhedsvæsen, ikke kun i Hovedstaden, men for hele landet og gerne med internationalt udsyn.

 

Om stillingen

Værktøjskassen i CIMT er enorm: 1000 dygtige og engagerede medarbejdere og ledere. 1,9 mia. kr. i årligt budget. Alt fra datacentre til flere hundrede applikationer, medicoapparatur, telefoni og AI.

 

Vi er en stor og kompleks organisation med et skarpt fokus på ledelsesopgaven på alle niveauer. Vi stiller hver dag skarpt på, at vi styrker samarbejdet både internt og på tværs gennem øget transparens og tydelige prioriteringer. Det er afgørende, at du kan bidrage til at videreudvikle en tillidsfuld og motiverende kultur både i direktionslokalet, ud mod vores mange samarbejdspartnere og vigtigst af alt i den samlede organisation.

 

De samfundsmæssige udfordringer for sundhedsvæsenet er tydelige. De teknologiske potentialer er ligeledes til at få øje på. CIMT spiller en helt central rolle i den fortsatte digitalisering af sundhedsvæsenet og i at realisere potentialerne i samspillet mellem hospitalet og digitalisering. De strategiske prioriteringer de kommende år er:

  • Mere behandling uden for hospitalet

  • Modernisering af den digitale diagnostik

  • Data & AI.

 

Om vores kommende vicedirektør

Vi ønsker os først og fremmest en teamplayer med en tung teknologisk rygsæk. En, der ved og holder fast i, at et hold af kompetencer lyser meget kraftigere end én stjerne, når opgaverne skal løses. Det er ikke nødvendigt, at du kender alt til sundhedsvæsnet, men du skal gerne vågne hver morgen med en stærk trang til at gøre det endnu bedre for patienten, for sundhedspersonalet og for de pårørende.

 

Det er en fordel, hvis du har drevet større digitale transformationer både inden for it-udvikling og it-drift. Du må også gerne have en baggrund, hvor løbende optimering og standardisering af en teknologitung portefølje er hverdag. Vi forventer, du har direkte erfaring fra større it-organisationer og har arbejdet struktureret med it-sikkerhed i et komplekst landskab. 

 

På ledelsesdelen har du gerne flerårig erfaring med ledelse, ledelse af ledere og ledelse uden for egen linjeorganisation. Du kan dokumentere synlige resultater, som du har skabt - aldrig alene - men i spidsen for og som en del af en større it-organisation. 

 

Ansættelsesvilkår

Ansættelse sker i henhold til Aftale for chefer, og der er i regionen truffet beslutning om, at ansættelse sker på kontraktvilkår.

 

Frister og proces

Alle, der overvejer at søge stillingen, er velkomne til at kontakte direktør Mette Harbo, telefon: 51240898, for en fortrolig drøftelse.

 

Ansøgningsfristen er d. 3. december 2023. 1. samtale gennemføres d. 11. december og 2. samtale gennemføres d. 19. december.

 

Der gennemføres en personlighedstest og kognitiv test mellem 1. og 2. samtale for de kandidater, der går videre i processen. Stillingen ønskes besat pr. 1. februar 2024.

 

Læs mere om os på Center for IT og Medicoteknologi

 

Fakta

Jobtype

Direktion

 

Arbejdssted

Koncerncentre

 

Arbejdstid

37 timer pr. uge

 

Jobnummer

252828

 

Ansøgningsfrist

03-12-2023

 

Kontakt os

Mette Harbo

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Region Hovedstaden, Center for IT og Medicoteknologi

Adresse 1
Borgervænget 7
2100 København Ø
Danmark
Adresse 2
Borgervænget 7
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-11-2023
Udløber
03-12-2023
Kviknummer
LJA-85103279
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Region Hovedstaden, Center for IT og Medicoteknologi

Adresse
Borgervænget 7
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
17-11-2023
Ansøgningsfrist
03-12-2023
Kviknummer
LJA-85103279
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed