Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vicedirektør til Afdelingen for Forskning og Informationssikkerhed, KU

Københavns Universitet, Forskning & Innovation

København, Storkøbenhavn

Indrykket
24-06-2022

Vi søger en dygtig leder og sparringspartner for rektoratet og fakulteterne, som kan yde forskningsstøtte af høj kvalitet, har erfaring med informationssikkerhed samt evner at understøtte udvikling og implementering af nye langsigtede initiativer i en professionel og strategisk arbejdende forskningsorganisation.

 

Vicedirektøren er sparringspartner for rektoratet og leder for Afdelingen for Forskning og Informationssikkerhed. Afdelingen løser forskningsstøtteopgaver på Københavns Universitet i samarbejde med fakulteterne. Kontorets andre opgaver spænder bl.a. over ledelsesbetjening, koordinering af universitetets indsatser inden for myndighedsbetjening og ph.d.-uddannelse, drift og udvikling af universitetets forskningsregistreringssystem (CURIS) samt politikudvikling for håndtering af forskningsdata. Afdelingen er en af ni enheder i KUs fællesadministration.

 

Vicedirektøren refererer til prorektor for forskning og har ansvaret for koordinering og ledelse af Afdelingen for Forskning og Informationssikkerhed. Afdelingen er inddelt i to sektioner: Kontoret for Forskningsservice samt Informationssikkerhedsenheden og består af ca. 30 medarbejdere. Desuden huser afdelingen KUs databeskyttelsesrådgiver og informationssikkerhedschef.

 

I rektoratet såvel som i Fællesadministrationen hersker der en uformel omgangstone, et godt socialt sammenhold og vilje til samarbejde. Miljøet er præget af højt fagligt niveau, en stor opgaveportefølje og mange forskellige samarbejdspartnere. Der skal koordineres og balanceres og udvises stor politisk tæft.

 

Du har veludviklede strategiske og ledelsesmæssige kompetencer, politisk forståelse og stor indsigt i den forskningspolitiske dagsorden samt evne til at navigere og skabe sammenhæng i en kompleks organisation som universitetsområdet med mange samarbejdspartnere og interessenter.

 

Du har en relevant akademisk baggrund, dine faglige og personlige kompetencer omfatter desuden:

 

Flere års relevant ledererfaring fra en statslig myndighed/offentlig organisation.

  • Udtalt fornemmelse for og gerne erfaring fra arbejde med de politiske og samfundsmæssige strømninger inden for forskning.

  • Veludviklede evner og erfaring med at skabe løsninger og resultater gennem samarbejde med mange interessenter både inden for og uden for universitetet, nationalt såvel som internationalt. God netværker.

  • Godt strategisk overblik og evne til at sætte retning og opnå resultater.

  • Stærk analytisk evne og personlig gennemslagskraft.

 

Ansættelsen sker i henhold til overenskomst mellem Skatteministeriet og AC. Ansættelsen er på åremål.

 

Københavns Universitet har en omsætning på ca. 9 mia. kr. og ca. 10.000 ansatte og 40.000 studerende. Universitetet er blandt Europas førende med internationalt samarbejde over hele verden.

 

Du kan læse mere om stillingen i den udvidede job- og kravprofil.

 

Yderligere oplysninger om stillingen og rekrutteringsprocessen kan fås ved at kontakte prorektor David Dreyer Lassen på +45 3532 4412 eller Mercuri Urval ved direktør Susanne Bentkjær på telefon +45 2125 2314, e-mail: susanne.bentkjær@mercuriurval.com.

 

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

 

Finder du jobbet interessant, kan du uploade ansøgning og CV via linket på www.jobportal.ku.dk. Ansøgningsfristen udløber mandag den 8. august 2022.

 

Kontakt

David Dreyer Lassen

E-mail: david.dreyer.lassen@adm.ku.dk

 

Info

Ansøgningsfrist: 08-08-2022

Ansættelsesdato: 01-10-2022

Afdeling/Sted: Forskning & Innovation

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Universitet, Forskning & Innovation

Adresse 1
Tagensvej 16 A
2200 København N
Danmark
Adresse 2
København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-06-2022
Udløber
08-08-2022
Kviknummer
LJA-83756828
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Universitet, Forskning & Innovation

Adresse
Tagensvej 16 A
2200
København N
Danmark
Praktisk information
Indrykket
24-06-2022
Ansøgningsfrist
08-08-2022
Kviknummer
LJA-83756828
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed