Gem annonce

Vicedirektør med ansvar for arbejdsmiljøfaglig udvikling

Arbejdstilsynet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
01-07-2020

Har du stærke ledelsesmæssige kompetencer og kan du bidrage til strategisk udvikling og implementering i en stor organisation? Har du lyst til et stort ansvar for Arbejdstilsynets arbejdsmiljøfaglige udvikling? Så er du måske den nye vicedirektør i Arbejdstilsynet.

 

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked

Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Vi fører tilsyn med, at virksomhederne skaber de gode rammer for deres medarbejdere, der skal til for at undgå, at mennesker nedslides, kommer til skade eller får stress. Det er en gevinst for både medarbejderne, virksomheden og samfundet.

 

Vores forebyggende og rådgivende arbejde bygger altid på den nyeste evidensbaserede viden på området. Du kan læse mere om os på www.at.dk  

 

Strategisk ledelse og udvikling af drift

Du får det generelle og overordnede ansvar for den arbejdsmiljøfaglige udvikling i tæt samarbejde med den øvrige direktion. Du skal have fokus på udvikling af Arbejdstilsynets myndighedsindsats, du skal have stærke samarbejdsevner og kunne udvikle relationer til omverdenen, herunder departementet, arbejdsmarkedets parter samt andre myndigheder og vidensmiljøer.

 

Du står sammen med den anden vicedirektør i spidsen for Arbejdsmiljøfagligt Center, der består af i alt ti fagkontorer og ca. 200 medarbejdere. Her skal du stå i spidsen for at fastholde og udvikle et højt fagligt vidensniveau på de arbejdsmiljøfaglige kerneområder, at dokumentere effekterne af Arbejdstilsynets indsats og sikre, at den faglige viden kan omsættes til handling i form af tilsyn, regulering og kommunikation med virksomhederne.

 

Endvidere får du sammen med den anden vicedirektør det overordnede ansvar for Arbejdstilsynets del af ministerbetjeningen.

 

Du refererer til Arbejdstilsynets direktør og indgår i Arbejdstilsynets direktion sammen med direktøren, den anden vicedirektør og tre tilsynsdirektører. Du får det direkte personaleansvar for 5 kontorchefer.

 

Dine vigtigste opgaver vil være at medvirke til:

 • At fastholde og udvikle et højt vidensniveau på arbejdsmiljøfaglige kerneområder.

 • Sammen med den øvrige direktion at udvikle den overordnede faglige og strategiske retning for Arbejdstilsynet og sikre at målene nås.

 • At faglige og strategiske mål omsættes til implementerbare aktiviteter, der kan realiseres i tilsynssystemet og i virksomhederne.

 • At sikre brobygning mellem Arbejdsmiljøfagligt center og tilsynscentrene i tæt samarbejde med den anden vicedirektør, der har ansvar for økonomi, styring, digitalisering, kommunikation mv.

 

Bliv vores nye kollega

Du har en stærk lederprofil og har ledelseserfaring på såvel driftsmæssig som strategisk niveau fra en politisk ledet organisation.

 

Derudover forestiller vi os, at du:

 • Sætter strategisk retning, har stærke analytiske evner og kan se muligheder og sammenhænge på tværs.

 • Har erfaring med betjening af det politiske niveau og kan agere på områder med stor politisk opmærksomhed.

 • Er handlekraftig, robust og kan gøre det, der skal til for at skabe resultater og sikre faglig og strategisk sammenhængskraft.

 • Tænker helhedsorienteret, skaber effektive processer og tager ansvar i forhold til tværgående samarbejde.

 • Har gennemslagskraft og kan kommunikere klart om mål, forventninger og beslutninger.

 • Kan forstå og udbygge samarbejdet med mange faglige og politiske interessenter og løbende udvikler relationer til interessenter.

 • Udvikler de chefer, der refererer til dig og medvirker til at skabe et stærkt team af ledere.

 • Kan sikre trivsel, motivation og arbejdsglæde gennem en inddragende og anerkendende ledelsesstil med fokus på Arbejdstilsynets værdier og målsætninger.

 • Har en relevant akademisk uddannelse eller tilsvarende, gerne suppleret med en lederuddannelse.

 

Vi finder løsninger sammen

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Arbejdstilsynet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne lave. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

 

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede chefkolleger og medarbejdere i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra højre, og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er en fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter den 1. oktober 2020.

 

Stillingen er indplaceret i løngruppe 2 (lønramme 38), og ansættelse sker på åremål. Der er mulighed for forhandling af personlige tillæg. Ansættelse sker efter rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten. Hvis du er tjenestemand i forvejen, vil ansættelse kunne ske som tjenestemand.

 

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at sende en mail til direktør Sine Frederiksen på sif@at.dk med dine kontaktoplysninger, alternativt kan du ringe på mobilnr. 5088 8564.

 

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

 

Hvis du er tjenestemand, skal ansøgningen stiles til Dronningen.

 

Send din ansøgning elektronisk via linket nedenfor. Vi skal have din ansøgning, cv og eksamenspapirer senest søndag den 9. august 2020.

 

Vi forventer at afholde 1. samtaler mandag den 17. august 2020.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Arbejdstilsynet

Adresse
Landskronagade 33
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-07-2020
Udløber
09-08-2020
Kviknummer
LJA-80571613
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Arbejdstilsynet

Adresse
Landskronagade 33
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
01-07-2020
Ansøgningsfrist
09-08-2020
Kviknummer
LJA-80571613
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed
Gem annonce