Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vicedirektør for Transport, Køretøjer og Klima

Færdselsstyrelsen

Syd- og Sønderjylland

Vestjylland

Indrykket
07-12-2023

Færdselsstyrelsen skaber rammerne for sikker færdsel på de danske veje og sikrer balancen mellem bæredygtighed og mobilitet. Vores fagfelt er i rivende udvikling, hvorfor vi skal helt op på tæerne for at sætte dagsordenen. Vil du være med hele vejen til sikker og bæredygtig mobilitet?

 

Vi tilbyder et direktørjob, hvor du får ansvar for et teknisk komplekst område, der er kendetegnet ved faglig bredde og dybde, mange interessenter, høj politisk bevågenhed og stor samfundspåvirkning. Du kommer til at få fingrene ned i EU-lovgivning, departementsbetjening, dialog med brancheforeningerne, ledelse af et nyt og dygtigt hold af kontorchefer samt en masse relationer med teknisk og juridisk nysgerrige medarbejdere, hvor substansen gør forskellen.

 

Vi tilbyder også et job i en organisation, der er vokset fra ca. 60 til ca. 600 medarbejdere i løbet af de sidste par år. Samtidig har vi hovedsæde i Ribe og mere end 60 lokationer rundt om i hele landet. Det betyder, at vi hele tiden er opmærksomme på sammenhængskraften i organisationen, hvilket forudsætter godt lederskab og brug af nye måder at mødes og koordinere på. Vi er en styrelse, der vil fastholde en flad organisation og hvor dygtige medarbejdere anerkendes og får ansvar.

 

Jeg søger en kollega, der vil være med på et direktionshold, hvor der er højt til loftet, plads til uenighed og samtidig et højt eksekveringstempo. Du vil få følgeskab, hvis du udviser nysgerrighed for substansen samt sætter en tydelig og motiverende retning. Det er også vigtigt, at vi er proaktive i forhold til fremtidens løsninger både op imod det landspolitiske niveau og ud imod samfundet, siger styrelsesdirektør Stefan Søsted.

 

Du refererer til styrelsesdirektøren og bliver en del af direktionen og ledelsesgruppen, der udgør den overordnede ledelse i Færdselsstyrelsen. Du leder et hold på 145 medarbejdere, 8 teamledere og 3 kontorchefer fordelt på Tilsyn på vej, Køretøjsteknik og anvendelse og Gods- og buskørsel samt køre- og hviletid. Vi inviterer til fysisk direktionsmøde hver tirsdag og vi byder velkommen til Ribe så ofte som muligt, så du kan tage ordentligt vare på retningen for, og medarbejderne i, Transport, Køretøjer og Klima.

 

Om dig

Du har flere års erfaring på ledelsesniveau i en offentlig kontekst, hvor arbejdsdagen har været fyldt op med at sikre god ledelse, effektiv sagsbehandling, god departementsbetjening og ferm interessenthåndtering. Hvis du ikke har direkte erfaring med vores fagfelt, så har vi brug for, at du er meget nysgerrig og lærenem - også når det bliver komplekst og detaljeret. Du gør, hvad du siger, og siger, hvad du gør - og evner at sætte en tydelig retning både fra ølkassen og i dialogen. Du trives både med det konkrete sagsorienterede og det strategisk organisatoriske. Du ser bøvlet i god tid og går konstruktivt og energisk ind i håndteringen af det.

 

Det med småt

Læs mere om Færdselsstyrelsen her og du er velkommen til at ringe til partner i Mercuri Urval, Jakob Westh, på tlf. 6089 6436 eller sende styrelsesdirektør, Stefan Søsted, en sms på 4187 1757 for at få en fortrolig dialog. Stillingen forventes besat på åremålsvilkår, og vicedirektøren indplaceres i løngruppe 2. Ansøgningsfristen er den 7. januar 2024 kl. 23.59. Ansøgning og CV uploades på www.mercuriurval.com (Ref.nr. DK-10052)

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Færdselsstyrelsen

Adresse 1
Sorsigvej 35
6760 Ribe
Danmark
Adresse 2
Sorsigvej 35
6760 Ribe
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-12-2023
Udløber
07-01-2024
Kviknummer
LJA-85158462
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Ledelse, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Færdselsstyrelsen

Adresse
Sorsigvej 35
6760
Ribe
Danmark
Praktisk information
Indrykket
07-12-2023
Ansøgningsfrist
07-01-2024
Kviknummer
LJA-85158462
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Ledelse, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed