Gem annonce

Vi søger to projektøkonomer til projektadministration på BUILD i København eller Aalborg

Aalborg Universitet

Aalborg, Nordjylland

København, Storkøbenhavn

Indrykket
07-09-2021

Institut for Byggeri, By og Miljø (BUILD) ved Aalborg Universitet i København søger to projektøkonomer gerne med erfaring inden for projektadministration og projektregnskaber til en fast fuldtidsstilling som projektøkonom. Tiltrædelse 1. november 2021 eller snarest derefter. Der er mulighed for ansættelse enten i København eller Aalborg Pr. 1. januar 2020 fusionerede institutterne Statens Byggeforskningsinstitut (SBi) og Institut for Byggeri og Anlæg (BYG) ved Aalborg Universitet. Det nye fusionerede institut BUILD er Danmarks førende inden for bygge- og anlægsområdet, med to lige store afdelinger placeret i hhv. København og Aalborg

STILLINGSBESKRIVELSE

Som projektøkonom bliver du en del af økonomiteamet, der har enheder både i København og i Aalborg. Økonomiteamet har en central rolle i organisationen. Opgaven som projektøkonom løftes i samarbejde med fem andre økonomimedarbejdere i København samt seks økonomimedarbejdere i Aalborg.

Teamet er en del af BUILDs sekretariat, der ud over økonomi arbejder med formidling, studieadministration, personaleadministration og indkøb. Du får reference til teamlederen i økonomi.

De konkrete opgaver omfatter bl.a.:

 • vejledning og støtte til BUILD s forskere og sektionsledere i forbindelse med fondsansøgninger

 • projektopstart i samarbejde med AAUs jurister og den centrale økonomiafdeling

 • økonomisk projektstyring i samarbejde med de faglige projektledere

 • udarbejdelse af projektregnskaber for tilskudsfinansierede forskningsprojekter, herunder EU-projekter

 • videreudvikling af den økonomiske projektstyring i samarbejde med de øvrige medarbejdere i teamet.

 

Du får i stor udstrækning mulighed for selv at tilrettelægge dit arbejde, men vi forventer, at du indgår i et tæt samarbejde med kollegerne i økonomiteamet, så der sker videndeling på tværs i teamet. Desuden fordrer stillingen, at du også indgår i et tæt samarbejde med BUILDs økonomiansvarlige, sektionslederne og de forskere, der er projektledere.

Der er stor variation i opgaverne og stillingen er karakteriseret ved et stort selvstændigt ansvar og forudsætter, at du evner selv at tage initiativ.

Vi forventer at du:

 • har en relevant uddannelsesmæssig baggrund. Det kan enten være en relevant videregående uddannelse inden for regnskab og økonomi, fx som HD, cand.merc., cand.oecon. eller cand.polit., samt mindst et par års relevant erhvervserfaring eller det kan være en kontoruddannelse og solid erfaring med time-/ sagsstyring eller styring af forskningsprojekter.

 • formår at arbejde effektivt med fokus på detaljerne samtidig med, at du kan bevare overblikket

 • er serviceminded og har lyst til teamwork, men samtidig evner at arbejde selvstændigt

 • motiveres af udsigten til nye udfordringer i form af arbejde med styring af en portefølje af projekter

 • er rutineret i anvendelse af Excel til løsning af økonomiopgaver

 • kan begå dig på både dansk og engelsk.

 

Det er desuden en fordel, hvis du:

 • har arbejdet med time-/ sagsstyring eller projektadministration i en privat virksomhed, i en NGO, i kommunalt regi, i staten eller på et universitet

 • har erfaring med udarbejdelse af projektregnskaber

 • har kendskab til vilkårene for økonomiske tilskud fra private og offentlige fonde og andre bevillingsgivere.

 

BUILD din nye arbejdsplads

BUILD skaber forskningsbaseret viden, der forbedrer byggeriet og det byggede miljø. Vi er internationalt anerkendt for anvendelsesorienteret forskning af højeste kvalitet og er kendt i den danske offentlighed som det vigtigste forskningsinstitut på bygge- og boligområdet. Instituttet har 300 medarbejdere og har en omsætning på 222 mio. kr., hvoraf 84 mio. kr. er indtægter fra tilskudsfinansieret forskning.

BUILDs kultur er stærkt præget af, at instituttet har et samfundsmæssigt formål: At skabe forskningsbaseret viden, der forbedrer byggeriet og det byggede miljø. For at kunne opfylde dette formål genererer vi indtægter fra fire forretningsområder: Forskning, forskningsbaseret Myndighedsbetjening, uddannelse og erhvervssamarbejde, herunder formidling. Vi arbejder forretningsorienteret med fokus på lønsomheden af de enkelte forskningsprojekter og erhvervssamarbejder.

BUILD er en familievenlig arbejdsplads med flextid, og medarbejderne nyder stor fleksibilitet med hensyn til selv at tilrettelægge deres arbejdstider. Derudover tilbyder vi et godt kollegialt arbejdsmiljø, åbenhed og inddragelse.

Du tiltræder 1. november 2021 eller snarest derefter og får efter aftale arbejdsplads enten på BUILD i København eller i Aalborg.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder for økonomi Natallia Alkhovik, nalk@build.aau.dk, tlf. 9940 2249.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 40.

LØN OG ANSÆTTELSESVILKÅR

Ansættelse og aflønning iht. gældende overenskomst i staten, herunder OAO-fællesoverenskomsten. Der er mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

STILLINGSNUMMER

1168573

ANSØGNINGSFRIST

26/09/2021


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresse



Praktisk information
Oprettet
07-09-2021
Udløber
26-09-2021
Kviknummer
LJA-82625038
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Forskning og undervisning, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Aalborg Universitet

Praktisk information
Indrykket
07-09-2021
Ansøgningsfrist
26-09-2021
Kviknummer
LJA-82625038
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Forskning og undervisning, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring
Beliggenhed
Gem annonce