Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger to fagligt stærke jurister til entrepriseret og udbud i Vejdirektoratet

Vejdirektoratet.

København, Storkøbenhavn

Skanderborg, Østjylland

Indrykket
08-09-2022

Har du har lyst til at arbejde med entrepriseret og udbud i relation til nogle af Danmarks største anlægsprojekter? Vil du arbejde i et team, hvor vi sætter en ære i at hjælpe og sparre med hinanden? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig.

 

Vi har en bred portefølje og indkøber både konsulentydelser og anlægsentrepriser - og de spændende og komplekse dele af juraen, dem står vi selv for, fortæller områdechef Helle Lange.

 

Vejdirektoratet er en af landets største bygherrer på infrastrukturområdet og har blandt andet ansvaret for indkøb og gennemførelse af en række højt profilerede bygge- og anlægsprojekter, herunder anlæg af den ny Storstrømsbro og den kommende tunnel under Nordhavn.

 

Du kommer til at arbejde i afdelingen for Indkøb, hvor vi er 12 engagerede medarbejdere, der beskæftiger os med entrepriseret, udbud, kontrakter og analyser.

 

Du får en vigtig rolle i organisationen evt. som ansvarlig for Storstrømsbroen

Vi har et stærkt team, hvor vi prioriterer at hjælpe hinanden, når tingene går stærkt. Både fordi det sikrer det bedste slutresultat, men også fordi man skal kunne slippe jobbet, når arbejdsdagen er færdig, siger Helle Lange.

 

I den ene stilling har vi konkret behov for en erfaren entreprisejurist, som kan være fast tilknyttet Vejdirektoratets projekt på Storstrømsbroen. Dine primære opgaver vil være håndtering af aktuelle claims og bistand til projektet i øvrigt i relation til entrepriseretlige problemstillinger.

 

I den anden stilling vil du generelt skulle:

  • lave udbudsstrategier

  • udarbejde kontrakter og udbudsbetingelser

  • gennemføre udbud og bistå ved kontraktopfølgning.

 

Du vil skulle vurdere det forretningsmæssige aspekt i indkøbene, så vi får den bedst mulige konkurrence, fungere som projektdeltager og tovholder på udbudsforretningerne og bistå i den efterfølgende styring i kontrakt- eller entrepriseperioden.

 

Om du skal varetage den ene eller anden stilling afhænger af dine kompetencer og erfaring.

 

Stærk formidler med entrepriseerfaring eller nyuddannet jurist vi har brug for begge dele!

Du skal brænde for entreprise, udbud og anlæg - og for at gøre en forskel naturligvis, afslutter Helle.

 

Du er uddannet cand.jur. eller cand.merc.(jur.).

 

Hvis du skal varetage arbejdet med Storstrømsbroen, har du arbejdet indgående med entrepriseret og kontrakter og er fortrolig med AB18. 

 

For begge stillinger lægger vi vægt på, at du har kendskab til udbudsret og har styr på forvaltningsretten, og det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde projektorienteret.

 

Du har markedsforståelse og forretningsinteresse og er i stand både at yde juridisk rådgivning og indgå i mere strategiske drøftelser i relation til at sikre compliance og fremdrift i Vejdirektoratets projekter.

 

Som rådgiver på de store entrepriseprojekter må du forvente en vis rejseaktivitet i forhold til jævnligt at være fysisk til stede på projektet.

 

Dine løn- og ansættelsesvilkår - mulighed for ugentlige hjemmearbejdsdage

Du får løn efter overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg afhængigt af dine kvalifikationer. For den rette kandidat er der mulighed for ansættelse som specialkonsulent.

 

Vi prioriterer, at der er en god balance mellem familie og arbejde, og der vil være mulighed for ugentlige hjemmearbejdsdage.

 

Dit ansættelsesområde vil være Transportministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner.

 

Tjenestested er Vejdirektoratet i området Indkøb, hvor du kan ansættes i København på adressen Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal, 1577 København V. eller på adressen Thomas Helstedsvej 11, 8660 Skanderborg (hvis du ikke får ansvaret for Storstrømsprojektet).

 

Læs mere om os

Vil du vide mere om Vejdirektoratet og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

 

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte områdechef Helle Lange på tlf. 6193 0577 og/eller e-mail: hlla@vd.dk eller chefkonsulent Katrine Søborg Høyer på tlf. 61930439 og/eller e-mail: kasho@vd.dk

 

Er du interesseret?

Send din ansøgning senest d.29.september Vi holder ansættelsessamtaler løbende.

 

Søg stillingen ved at trykke på linket Søg stillingen eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk.

Vedhæft ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter.

 

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen

 

Hvor vil du gerne hen? Video

 

Ansøgningsfrist

29-09-2022

 

Tiltrædelsesdato

Start hurtigst muligt

 

Arbejdstid

Fuldtid

 

Kategori

Jurist

 

Arbejdssted

København eller Skanderborg

 

Hjemmeside

www.vejdirektoratet.dk

 

Kontakt

Helle Lange

Områdechef

6193 0577

7244 3231

 

Katrine Søborg Høyer

Chefkonsulent

7244 2101

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Vejdirektoratet.

Adresse 1
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577 København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-09-2022
Udløber
29-09-2022
Kviknummer
LJA-84010355
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Vejdirektoratet.

Adresse
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577
København
Danmark
Praktisk information
Indrykket
08-09-2022
Ansøgningsfrist
29-09-2022
Kviknummer
LJA-84010355
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Beliggenhed