Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger talstærk juniorkonsulent med analytisk sans

IRIS Group

København, Storkøbenhavn

Indrykket
27-05-2019

Vil du være med til at skabe grundlaget for fremtidens erhvervs- og innovationspolitik? Er du struktureret samt tal- og analysestærk? Er du blandt de bedste på din årgang? Så har vi det helt rigtige studiejob til dig!

 

IRIS Group er et privat konsulenthus, som er specialiseret i analyser og rådgivning, der har stor betydning for erhvervslivet og for vækst og velstand i Danmark. Vi arbejder passioneret med områder som erhvervs- og innovationspolitik, iværksætteri, forskning og uddannelse. Alt sammen med det formål at hjælpe med at skabe stærkere rammer for vækst og udvikling i dansk erhvervsliv.

 

Vi udfører dybdegående analyser, evalueringer og effektmålinger for vores kunder, som typisk er ministerier, kommuner, universiteter, fonde og innovationspolitiske aktører.

 

Om stillingen

Vi er en mindre virksomhed i vækst. Derfor får du et stort ansvar for selvstændigt at løse analyseopgaver og du arbejder tæt sammen med ledelsen og de øvrige konsulenter. Dit analytiske fingeraftryk kan ses på de færdige produkter. Arbejdsopgaverne er varierede, men du vil primært komme til at beskæftige dig med spørgeskemaundersøgelser, statistiske analyser, dataindsamling- og databearbejdning. Derudover skal du bidrage til at udarbejde rapporter og præsentationer samt være parat til at løse diverse ad hoc-opgaver. Erfaring med databaseopbygning, registerdata og økonometri er en fordel.

 

Arbejdstiden er ca. 15 timer ugentligt. Vi tager naturligvis hensyn til eksamensperioder.

 

Vi forventer, at du har:

 

  • God analytisk sans og talforståelse samt evne til at strukturere data.

  • En faglig stærk profil og minimum fire semestre fra fx stud.polit, stud.oecon, stud.cand.merc, stud.scient.pol eller anden relevant uddannelse.

  • Gode kommunikations- og samarbejdsevner.

  • Erfaring med at forberede, indsamle og bearbejde data.

  • Kendskab til Office-pakken, særligt Excel, og relevante statistikprogrammer som fx STATA.

  • Et stærkt engagement og stor motivation for at arbejde med erhvervs- og innovationspolitik.

  • Et højt energiniveau og godt humør.

 

 

Om os

Vi er en ambitiøs og nytænkende konsulentvirksomhed. Vi tilbyder et spændende studiejob i et stærkt fagligt miljø med attraktive arbejdsvilkår og i unikke lokaler i hjertet af København. Vi vægter høj faglighed, omhyggelighed samt gode karrieremuligheder for vores medarbejdere.

 

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte underdirektør Anders Asboe Christensen på 23246090 eller aac@irisgroup.dk.

 

Ansøgning

Din ansøgning med karakterudskrift, CV og evt. anbefalinger skal fremsendes til irisgroup@irisgroup.dk senest tirsdag den 25. juni 2019 kl. 12.00.

Del dette job

Kontakt

IRIS Group

Adresse 1
Jorcks Passage 1 B, 4.
1162 København K.
Danmark
Adresse 2
Knabrostræde 30, 1
1210 København K.
Danmark
Praktisk information
Oprettet
27-05-2019
Udløber
25-06-2019
Kviknummer
LJA-73635365
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse, Konsulent og rådgivning, Politik og samfund, Økonomi og regnskab
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

IRIS Group

Adresse
Knabrostræde 30, 1
1210
København K.
Danmark
Praktisk information
Indrykket
27-05-2019
Ansøgningsfrist
25-06-2019
Kviknummer
LJA-73635365
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Analyse, Konsulent og rådgivning, Politik og samfund, Økonomi og regnskab
Beliggenhed