Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger studentermedhjælpere med høje ambitioner til stor it-afdeling

Region Midtjylland

Aarhus, Østjylland

Indrykket
17-06-2022
Har du en spirende projektleder i maven? Er du den farligste haj i datahavet? Eller er du knivskarp til at kommunikere svært stof fængende, let og målrettet? Lyder det godt? Super! Så er du nemlig ét skridt tættere på at blive en del af en af landets største it-afdelinger, hvor ambitionerne er høje, hverdagen sjov og læringskurven stejl.  

Arbejdsstedet er Oluf Palmes Allé i Aarhus. Stillingen er tiltænkt 10-15 timer om ugen med fleksible arbejdstider, vi tilpasser efter dit studie. Det er da helt perfekt.

Hos os er du ikke "bare" studentermedhjælperen. Nej, du får derimod en vigtig rolle i afdelingen Projekter & Metode, hvor du er en del af et stærkt team, der er klar til at klæde dig ordentligt på til at løse opgaverne, og vi hjælper selvfølgelig gerne undervejs. Men det er vigtigt, at du tager ansvar, og at du har mod på selv at løbe med opgaverne. Vi har brug for hjælp til flere af vores teams, så vi søger ikke efter specifikke faglige kompetencer; vi er på jagt efter dig, der er et spirende talent og som passer godt ind på holdet.

Men, vi vil sætte pris på, hvis du
har mere end et år tilbage af din videregående uddannelse, som er indenfor et relevant område
har lyst til at skabe dig en karriere indenfor it- eller projektverdenen
kan sætte din teoretiske viden i spil
er skarp og idérig
forstår at tage ansvar og arbejder selvstændigt.

Vi har også brug for, at du er serviceminded, fleksibel og sætter en ære i altid at levere god kvalitet. Det er vigtigt, at du har mod på at bringe dig selv i spil, når vi har faglige diskussioner om opgaveløsning og sparrer med hinanden. Men det er ligeså vigtigt, at du er udadvendt, og at du spiller med, når ping-pongen flyver på tværs af kontoret, og at du bringer dig selv på banen og bidrager til den altid gode stemning og det sociale fælleskab.  

Og hvad er det så egentlig, vi arbejder med?
Projekter & Metode er en del af Region Midtjyllands it-afdeling, der med sine 540 ansatte er blandt landets største. Vores opgave er at drive it-projekter og styre produktporteføljen, blandt andet ved at udvikle user journeys, blive endnu skarpere til at bruge data, forbedre kommunikationen til projekternes mange brugere og målgrupper, og vi arbejder utrætteligt på at optimere vores generelle processer. Mulighederne for et alsidigt studiejob er med andre ord ret gode!

Sammen med 27 kolleger kan du altså få en plads på det kontor, hvor alle regionens interne it-projekter bliver drevet frem. Du kommer til at mærke, at det er vigtigt for os, at du føler dig som en vigtig del af kontoret, og at du trives både fagligt og socialt. Vi vil sammen med dig sørge for, at du får de muligheder, der er med til at udfordre dig i det omfang, du har lyst og ambitioner til.

Skal du med på holdet?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte projektleder Dennis Hedegaard Jensen 23805212 / denjns@rm.dk eller områdeleder Morten Reedtz Svane 30506149 / morsva@rm.dk.

Send din ansøgning senest den 5. august. Vi regner med at holde samtaler den 12. august.

Læs mere om, hvordan det er at arbejde i It på vores karriereside


  
Digitalisering på patientens og borgerens præmisser
It-afdelingen består af ca. 530 medarbejdere. Vi udvikler, drifter og supporterer it for de 36.000 brugere på hospitaler, institutioner og koncernstabe i Midtjylland. Vi er specialister i at udvikle samspillet mellem teknologien og de sundhedsprofessionelle. Vores strategi
bygger på udvikling af digitale løsninger på patienternes og borgernes præmisser. Digitale løsninger skal gøre det nemmere at være ansat i regionen og nemmere at være borger.

Få et indblik i vores hverdag på LinkedIn

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Region Midtjylland

Adresse 1
Olof Palmes Alle 15
8200 Aarhus N
Danmark
Adresse 2
8200 Aarhus N
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-06-2022
Udløber
05-08-2022
Kviknummer
LJA-83731633
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
IT, web og teknologi, Kontor og administration, Projektledelse og styring
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Region Midtjylland

Adresse
Olof Palmes Alle 15
8200
Aarhus N
Danmark
Praktisk information
Indrykket
17-06-2022
Ansøgningsfrist
05-08-2022
Kviknummer
LJA-83731633
Jobtype
Studenterjob
Kategori
IT, web og teknologi, Kontor og administration, Projektledelse og styring
Beliggenhed