Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger en studentermedhjælper til Allerød Ungdomsskole

Allerød Ungdomsskole

Allerød, Storkøbenhavn

Indrykket
01-03-2021
Vi har travlt i Allerød Ungdomsskole og har brug for dig til at få alle bolde til at spille - og måske trille en ekstra.
 
Dine opgaver
Din primære opgave som studentermedhjælper vil være at tage hånd om det praktiske arbejde ved opstart og afslutning af vores hold. Herudover har vi brug for din hjælp til at sikre, at ungdomsskolen fremstår så attraktiv som muligt på de sociale medier, hjemmeside, facebookside osv. samt i den daglige kontakt med elever, lærere og forældre. Plus alle de små opgaver, som ingen kender til eller på forhånd kan planlægges, men som bare dukker op og skal løses ofte med kort varsel.
 
Som noget nyt har vi besluttet at have dig med på vores skoleturné, hvilket betyder, at du i september og januar skal besøge samtlige 7., 8. og 9. klasser i Allerød Kommune - i første omgang sammen med vores souschef - og gøre reklame for alle vores mange gode tilbud.
 
De overordnede rammer
Vi har mange jern i ilden og har ekstra travlt ved sæsonstart i september og i januar og ved sæsonafslutning i marts. Derfor vil størstedelen af dine timer ligge her i visse uger også med aftenarbejde. Resten af året bliver din funktion i højere grad på ad hoc-basis efter nærmere aftale, hvor du i høj grad selv har indflydelse på dine arbejdstider. Nogle uger med ganske få timer.

Du indgår i et tæt samarbejde med ungdomsskoleledelsen, som pt. består af en ungdomsskoleleder og en souschef, i et miljø, der er præget af fleksibilitet, udvikling og højt til loftet.
 
Vores overordnede vision er, at de unge oplever Allerød Ungdomsskole som et attraktivt sted for læring og personlig udvikling - og et sted hvor man kan få stærke fællesskaber. Vi går endvidere op i at udvikle ungdomsskolen i samspil med de unge. Vi arbejder målrettet, prøver gerne nye ting af og mangler dig til at hjælpe os med det hele.

Om dig
 • Du brænder for udvikling, fællesskaber og meningsfuldhed.
 • Du har nemt ved at skrive og har god erfaring med de sociale medier.
 • Du trives med (mange) forstyrrelser og forandringer og er kendt for at arbejde struktureret og kunne holde mange bolde i luften på en gang. 
 • Du har et godt overblik, kan ofte selv se dine næste opgaver og går ikke af vejen for en stor omgang oprydning i arkivet.
 • Du er opsøgende og kan godt lide at være i kontakt med mange forskellige mennesker. Også når det handler om at fremlægge foran større grupper.
 • Du er på ingen måde IT-forskrækket og sætter en ære i at følge dine ting til dørs også når IT-systemerne driller. Og hvis du har erfaring med hjemmesider er det et plus, men intet krav.

Hvad vi kan tilbyde dig
 • En arbejdsplads i rivende udvikling, der konstant arbejder på at gøre det endnu bedre at være ung i Allerød.
 • Et job hvor du bliver hørt og taget alvorligt - og får rig mulighed for at være med til at prøve nye ting og ideer af.
 • Spændende kolleger fra alle slags professioner. Udover selve ungdomsskoleledelsen har vi ca. 40 medarbejdere, der spænder fra 21 til 62 år og er både studerende, arbejdssøgende, freelancere og fuldtidsbeskæftigede.

Yderligere informationer
 • Du ansættes på timeløn i en sæsonbetonet stilling, hvor langt størstedelen af dine timer placeres i september, januar og marts. Resten af timerne afholdes på ad hoc-basis efter nærmere aftale. 
 • Løn: Ca. 137,- kr. pr. time + feriepenge.
 • Ansættelse ifølge overenskomst for administration og IT.
 • Startdato: så hurtigt som muligt. Vi mangler dig.
 • Alle ansøgere har interesse, også selvom du måske lige nu går på sidste år på en ungdomsuddannelse og tænker, at stillingen vil være oplagt efter afgangseksamen, så søg endelig.
 • Vi indhenter børne- og straffeattest inden ansættelse, og disse skal være tilfredsstillende til stillingen.
 • Allerød Ungdomsskole ligger fysisk placeret på Kratbjergskolen, afdeling Engholm.

Læs mere om ungdomsskolen her og kontakt gerne souschef Ulla Holtze på 2615 1809, hvis du har spørgsmål. 

Hvis ovenstående lyder som noget for dig, så send din kortfattede ansøgning med din motivation for at blive en del af ungdomsskolen sammen med dit CV senest 21. marts 2021 via linket.

Vi forventer at holde ansættelsesamtaler i uge 14 og 15.

Vi glæder os til at høre fra dig.Allerød Kommune ligger i hjertet af Nordsjælland i en smuk og varieret natur. Kommunen har over 25.500 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv og gode idræts- og fritidsmuligheder.

Der er gode transportmuligheder både til og fra kommunen. Der går S-tog hver 10. minut fra Allerød Station.

Kommunen har ca. 2.000 medarbejdere, der arbejder ud fra et fælles værdisæt om åbenhed, respekt og troværdighed. Dialog og samarbejde er nøgleord, der kendetegner god ledelse i Allerød Kommune.

Organisationen baserer sig på flade strukturer, stor selvbestemmelse og gode udviklingsmuligheder.

Allerød Kommune er en røgfri arbejdsplads med røgfri arbejdstid. 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=82745958)

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Allerød Ungdomsskole

Adresse 1
Rådhusvej 5
3450 Allerød
Danmark
Adresse 2
3450 Allerød
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
26151809
Praktisk information
Oprettet
01-03-2021
Udløber
21-03-2021
Kviknummer
LJA-81772287
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Allerød Ungdomsskole

Adresse
Rådhusvej 5
3450
Allerød
Praktisk information
Indrykket
01-03-2021
Ansøgningsfrist
21-03-2021
Kviknummer
LJA-81772287
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed