Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger en ny kollega til Rigsrevisionens økonomienhed

Folketinget Rigsrevisionen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
25-11-2022

Har du erfaring med statslig økonomistyring og regnskab? Synes du, det er spændende at videreudvikle både dig selv og vores økonomiprodukter, og er du nysgerrig på it- og systemanvendelse? Så vil du passe godt ind i vores økonomienhed.

 

Hvem er vi?

Vi søger lige nu en kollega til vores økonomienhed i kontoret for it og økonomi. Økonomienheden varetager drift og styring af Rigsrevisionens økonomi. Da Rigsrevisionen er en uafhængig institution under Folketinget, varetager vi selv vores løn- og regnskabsopgaver, som vi løser ved anvendelse af den fællesstatslige systemportefølje. Hos os får du derfor en unik mulighed for at arbejde med alle facetterne af økonomistyring i staten fra start til slut.

 

Økonomienheden har som sit formål at levere korrekt løn til tiden og have et retvisende regnskab. Vores opgaver spænder fra håndtering af fakturaer, rejser og udlæg (Navision Stat, IndFak og RejsUd), lønudbetaling med statens lønløsning (SLS og HR-løn) til det klassiske budgetarbejde i form af bevillingsforslag, økonomiopfølgning og ledelsesrapportering (SBS, BI og LDV).

 

Du vil få en central rolle i vores økonomistyring. Vi arbejder tæt sammen og dækker ind for hinanden i ferieperioder. Vi hjælper hinanden både med at løse opgaverne og med at få gode idéer til, hvordan vi kan gøre det smartere. Sammen med kontorchefen og økonomienheden skal du være med til både at sikre stabil drift og videreudvikle vores økonomistyring. Ét af vores indsatsområder er at blive endnu mere datadrevne i vores drift og styring af økonomien, og vi igangsætter løbende udviklings- og optimeringsprojekter, så vi hele tiden forbedrer de interne processer.

 

Vi deltager gerne som sparringspartner for de øvrige fagkontorer i Rigsrevisionen, samtidig med at vi har et tæt samarbejde med it-enheden i kontoret. Det er derfor vigtigt, at du både har lyst og er god til at samarbejde med andre, så vi sammen kan skabe resultater.

 

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du har erfaring med én eller flere af nedenstående:

  • har arbejdet med budget, økonomistyring (løn og regnskab) og rapportering i et ministerium eller en styrelse

  • har arbejdet med årsregnskab og årsafslutning, herunder bevillingsafregning

  • har kendskab til den fællesstatslige systemportefølje - eller dele heraf

  • er god til at formidle økonomisk information - både skriftligt og mundtligt

  • trives med at løse opgaver både projektorienteret og selvstændigt.

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Dorte Jensen på tlf. 33 92 86 40.

 

Rigsrevisionen

Gennemsnitligt har vi en 37-timers arbejdsuge (inkl. frokost), men der vil være perioder med ekstra travlhed. Vi har flekstid, så du har gode muligheder for at skabe balance mellem karriere og fritid.

 

Vi prioriterer kompetenceudvikling højt og tilbyder gode efteruddannelsesmuligheder, herunder mulighed for intern rokering til et af Rigsrevisionens andre fagområder. Du kan læse mere om Rigsrevisionen på www.rigsrevisionen.dk.

 

Dine løn- og ansættelsesvilkår er efter overenskomst og kvalifikationer. Ved ansættelsen skal du fremvise en straffeattest.

 

Ansøgning

Send din ansøgning, så vi har den senest torsdag den 8. december 2022. Hvis du ikke modtager en bekræftelse på din ansøgning, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 33 92 85 25.

 

Rigsrevisionen opfordrer alle uanset alder, køn, religion og etnisk baggrund til at søge.

 

Ansøgningsfrist

08-12-2022

 

Tiltrædelsesdato

Start hurtigst muligt

 

Hjemmeside

https://www.rigsrevisionen.dk

 

Kontakt

Nicoline Wissendorf Funder

33928376

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Folketinget Rigsrevisionen

Adresse 1
Landgreven 4
1301 København K
Danmark
Tlf
33 92 84 00
Adresse 2
Landgreven 4
1301 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
25-11-2022
Udløber
08-12-2022
Kviknummer
LJA-84283696
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, IT, web og teknologi, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Folketinget Rigsrevisionen

Adresse
Landgreven 4
1301
København K
Danmark
Tlf: 33 92 84 00
Praktisk information
Indrykket
25-11-2022
Ansøgningsfrist
08-12-2022
Kviknummer
LJA-84283696
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, IT, web og teknologi, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Beliggenhed