Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger en kollega til juridisk sagsbehandling på vejområdet

Vejdirektoratet

Middelfart, Fyn

Indrykket
27-06-2022

Vej- og trafikområdet er i konstant udvikling, og samtidig er omverdenen en væsentlig medspiller i vores daglige opgaver. I det her job får du mulighed for at blive fagligt udviklet og udfordret, når du skal kombinere hensynet til vejloven, vejenes funktion og ønsker fra det omgivende samfund, fortæller afdelingsleder Mette Fynbo.

 

Du bliver en del af Myndighedsteamet, der pt. består af seks medarbejdere med solide kompetencer inden for behandling af sager efter vejlovgivningen og øvrig relevant lovgivning.

 

Dine hovedopgaver bliver at behandle sager om naboretsforhold, herunder sager om adgangsbestemmelser, byggelinjer, oversigtsarealer, anvendelsen af vejareal, reklameskilte i det åbne land samt administration af bestemmelserne om servicevejvisning.

 

Du vil også få mulighed for at indgå i arbejdet med at stå for koordinering af godkendelser vedrørende projekter på statsvejnettet samt myndighedsbehandlingen af kommune- og lokalplaner eller andre af afdelingens opgaver.

 

'De endelige opgaver vil blive afstemt i forhold til din konkrete faglighed og erfaring. Du bliver indført i de forskellige opgaver med god hjælp fra dine kolleger.

 

Udadvendt holdspiller nyuddannet eller erfaren

Du er teoretisk velfunderet og har en relevant uddannelse, eksempelvis som landinspektør, jurist, ingeniør eller anden relevant akademisk uddannelse.

 

Det vil være positivt, hvis du har nogle års erfaring med forvaltningsret, vejlovgivning, planlovgivning og kendskab til fysisk planlægning eksempelvis fra en kommune, statslig styrelse eller privat rådgivningsvirksomhed.

 

Du kan også være nyuddannet med en solid faglighed fra studiet med i bagagen.

 

Du er udadvendt og har lyst til at arbejde på tværs af fagligheder internt i Vejdirektoratet. Du trives med at arbejde med eksterne parter og får samarbejdet til at fungere trods forskellige hensyn og ønsker. Du har overblik, og kan samle trådene, når flere fagligheder spiller ind med input til afgørelser og beslutninger. 

 

Du kan tale med alle typer af mennesker og evner at kommunikere lovgrundlag på et klart og forståeligt niveau til borgere og andre interessenter.

 

Velkommen til vores afdeling

Myndighedsteamet er kendetegnet ved et godt arbejdsmiljø og en stor fællesskabsfølelse, hvor vi sammen fordeler vores opgaver løbende, og hvor vi hjælper hinanden, fortæller Signe fra myndighedsteamet. 

 

Afdelingen Planlægning og Myndighed (Middelfart) består af ca. 22 medarbejdere, og vi beskæftiger os ud over ovenstående bl.a. med indsamling af vejdata, koncessioner på rastepladser langs hele motorvejsnettet, myndighedsopgaver og erhvervstransport.

 

Vi sidder på Vejdirektoratets kontor i Middelfart, og vi er kendetegnet ved en åben og god dialog. Herudover sætter vi virkelig pris på en god portion kreativitet og humor i hverdagen.

 

Dine løn- og ansættelsesforhold mulighed for ugentlige hjemmearbejdsdage

Du får løn efter overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg i forhold til dine kvalifikationer.

 

Afhængig af kvalifikationer og erfaringer er der også mulighed for ansættelse som specialkonsulent.

 

Vejdirektoratet har en flekstidsordning og tilsigter generelt en god balance mellem arbejdsliv og fritid, hvor der også er plads til hjemmearbejde, når opgaverne tilsiger det. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne veksle mellem at være på kontoret og derhjemme.         

 

Dit ansættelsesområde vil være Transportministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner.

 

Tjenestested er Vejdirektoratet, Teglgårdsparken 102, 5500 Middelfart, hvor du ansættes i afdelingen for Planlægning og myndighed.

 

Læs mere

Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk

 

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Mette Fynbo på telefon +45 2548 9488 og/eller mfy@vd.dk

 

Er du interesseret?

Send din ansøgning snarest og senest 11. august 2022. Vi forventer at afholde samtaler d.16. august 2022.

 

Søg stillingen ved at trykke på linket Søg stillingen eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter.

 

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

 

Hvor vil du gerne hen? - Video

 

Ansøgningsfrist

11-08-2022

 

Tiltrædelsesdato

Start hurtigst muligt

 

Arbejdstid

Fuldtid

 

Arbejdssted

Middelfart

 

Hjemmeside

www.vejdirektoratet.dk

 

Kontakt

Mette Fynbo

Afdelingsleder

7244 2793

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Vejdirektoratet

Adresse 1
Teglgårdsparken 102
5500 Middelfart
Danmark
Praktisk information
Oprettet
27-06-2022
Udløber
11-08-2022
Kviknummer
LJA-83764992
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Vejdirektoratet

Adresse
Teglgårdsparken 102
5500
Middelfart
Danmark
Praktisk information
Indrykket
27-06-2022
Ansøgningsfrist
11-08-2022
Kviknummer
LJA-83764992
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring
Beliggenhed