Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger en forhandlingschef, der brænder for personalejura

Fredensborg Kommune

Fredensborg, Nordsjælland

Indrykket
06-11-2020

Da vores forhandlingschef skal være HR- og Personalechef i anden kommune søger vi en ny kollega, der vil bidrage til at fortsætte arbejdet med at skabe en attraktiv og moderne arbejdsplads.

Som forhandlingschef vil du, i et tæt samspil med direktion, ledere og MED-organisation og dit team, bidrage til udviklingen og driften af det personalejuridiske område med et stærkt selvstændigt forhandlingsmandat.

Til daglig vil du være personaleleder for det personalejuridiske team bestående af 3 medarbejdere. Teamet har ansvaret for al personalejuridisk rådgivning og sagsbehandling i hele kommunen, herunder overenskomster og forhandlinger med de faglige organisationer samt den daglige drift i form af samtaler og fortolkning af arbejdsgiverrelaterede spørgsmål. Din hverdag vil derfor være præget af et tæt samarbejde med kommunens ledere og direktion samt tillidsrepræsentanter.

Derudover vil du være ansvarlig for MED-organisationen, herunder MED-aftale og møder i Hovedudvalget og Rådhusudvalget i tæt sparring med kommunaldirektøren. Det vil derfor være en fordel, hvis du har erfaring med konstruktivt samarbejde med de faglige organisationer.

Det daglige arbejde

Teamet varetager kommunens arbejdsgiverinteresser inden for det ansættelsesretlige område, herunder:

  • rådgiver og bistår hele organisationen, herunder også direktionen med at sikre en korrekt og ordenligt håndtering af ansættelsesretlige og personalepolitiske forhold

  • sparring med ledere omkring løn og ansættelsesvilkår, fortolkning af forhåndsaftaler samt samarbejdet med de faglige organisationer og vores fællestillidsrepræsentanter

  • bistår og gennemfører tjenstlige samtaler, udfærdigelse af høringsskrivelser, advarsler, uansøgte afskedigelser mm.

  • understøtter alle ledere omkring forebyggende tiltag ved sygdom, misbrug, samarbejdsvanskeligheder mm.

  • deltager i lønforhandlinger og forhandling af forhåndsaftaler med de faglige organisationer, herunder løbende rådgiver om lønindplaceringer

  • bistår ledelsen i at udøve ledelsesretten i overensstemmelse med gældende regler og rammer og tilbyder løbende kursusvirksomhed for kommunens ledere.

  • understøtter kommunens strategiske partnerskabsaftale med de faglige organisationer, tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsentanter og det daglige TRIO-samarbejde.

 

Herudover vil der særligt for 2021 være fokus på en fortsat professionel håndtering af corona-situationen i forhold til det ansættelsesretlige og personalepolitiske, implementering af ny overenskomst 2021, forhandling af forhåndsaftaler, FTR-aftaler samt arbejdstids- og samarbejdsaftaler.

Her kan du læse mere om de kommende års udviklingsmål, samarbejde og dine kompetencer.

Om Center for Politik og Organisation

Team Personalejura er organiseret i Center for Politik og Organisation, som ledes af Centerchef Mie Gudmundsson med reference til Kommunaldirektøren. Centret består udover Personalejura af tre øvrige teams: Jura, Sekretariatet, Strategi og Kommunikation samt Rådhusets kantine. Centret samarbejder om tværgående opgaver og projekter, og du vil blive en del af centrets ledergruppe. Læs mere om kommunen og kommunens organisation på www.fredensborg.dk og på www.hosfrede.dk.  

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår iht. gældende overenskomst med et forventet lønniveau på ca. 630.000-650.000 pr. år eksklusiv pension.

Yderligere information

For yderligere oplysninger om stillingen kontakt Centerchef Mie Gudmundsson på telefon 91 32 58 14. Der er ansøgningsfrist den 27. november, kl. 12.00. Vi forventer at holde 1. samtale den 3. og 4. december og 2. samtaler den 14. december.  I forbindelse med rekrutteringen vil der for de kandidater, der går videre til 2. samtale være en personprofiltest, herunder en samtale med en konsulent.

Stillingen er til besættelse den 1. februar 2021.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Fredensborg Kommune

Adresse 1
Egevangen 3 B
2980 Kokkedal
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-11-2020
Udløber
27-11-2020
Kviknummer
LJA-81355480
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Fredensborg Kommune

Adresse
Egevangen 3 B
2980
Kokkedal
Danmark
Praktisk information
Indrykket
06-11-2020
Ansøgningsfrist
27-11-2020
Kviknummer
LJA-81355480
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed