Diakonissehuset Sankt Lukas Stiftelsen

Diakonissehuset Sankt Lukas Stiftelsen,

København
10-10-2017

Vi søger DIG, der har lyst til at arbejde med både udviklings- og driftsopgaver i en organisation, der i mere end 115 år har vist sit værd, og hvor tradition og fornyelse går hånd i hånd

Kontakt

Diakonissehuset Sankt Lukas Stiftelsen

Bernstorffsvej 20
2900
Hellerup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
10-10-2017
Udløber:
24-10-2017
Kviknummer:
LJA-50044479
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Kommunikation og medier,
Politik og samfund
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Stillingen er på 30 timer om ugen og er tidsbegrænset frem til 30. september 2018. Tiltrædelse snarest muligt.

 

Som udviklingsmedarbejder skal du kunne arbejde selvstændigt og evne at holde overblik uden, at detaljen mistes. Du vil få et tæt samarbejde med rare og dygtige kolleger i Stiftelsens Administrationsafdeling, der er en mindre enhed.

 

Dine opgaver vil spænde vidt: Fra at skrive oplæg, planlægge, skrive referater, formidle og kommunikere og en gang imellem sørger for kaffe til et møde, du deltager i. En af dine primære opgaver bliver at supportere vores projektleder i forbindelse med implementeringen af den nye persondataforordning. Du skal bl.a. indgå i den løbende dialog med Stiftelsens forskellige afdelinger og eksterne samarbejdspartnere, og du skal være med til at videreudvikle strukturen omkring databeskyttelse. Du vil skulle planlægge og facilitere møder, formidle, beskrive og dokumentere. Du er god til at gribe en idé, som du konkretiserer og følger til dørs.

 

Forventninger til dig

Du har en relevant kandidatuddannelse, samfundsfaglig eller humaniora. Her ud over er du skarp til at kommunikere og du forstår at møde kollager med forskellig baggrund i øjenhøjde. Du har stærke analytiske kompetencer, og du kan skrive og formidle vanskeligt stof på en lettilgængelig måde for målgruppen. Du er vedholdende og følger op, og du stortrives med at samarbejde med mange forskellige kolleger i et uhøjtideligt arbejdsmiljø.

 

Ansættelse og løn

Løn og ansættelsesvilkår følger de offentlige overenskomster. Hvis du vil høre mere om stillingen, kan du kontakte HR- og udviklingskonsulent Margit Vildlyng på 39 45 52 17/ mavi@sanktlukas.dk eller administrationschef Helle Smedsgaard på 25 22 87 25 / hesm@sanktlukas.dk  

 

Ansøgning

Send din ansøgning og CV på mail til admin@sanktlukas.dk senest den 24. oktober 2017. Skriv udviklingsmedarbejder i emnefeltet på mailen. Vi planlægger at holde ansættelsessamtaler den 26.oktober 2017.

 

Sankt Lukas Stiftelsen er en diakonal organisation og en moderne arbejdsplads med ca. 400 medarbejdere og mere end 100 frivillige. Stiftelsen har en bred aktivitetsprofil omfattende hospice, udgående hospiceteam, og Lukashuset, plejehjem, daginstitution, kirke, bofællesskaber, mødested og rådgivningstjeneste, og et refugium i Smidstrup Strand. Opgaverne løses i samarbejde med et stort netværk af samarbejdspartnere stat, regioner, kommuner, kirkelige organisationer og tværfaglige netværk.

Stiftelsen, der har en mere end 115 årig historie, hviler på et folkekirkeligt grundlag.

Læs mere om os på www.sanktlukas.dk

Skriv gerne at du har set jobbet hos Djøfs Jobunivers...

Populære job
Lignende job
Bjorgvin Eiendomsmegling Vest
Bergen
Frist:
18-04-2018