Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger 4-5 studerende ca. 15 timer om ugen til spændende og alsidige studenterjob i Digitaliseringsenheden i Miljøstyrelsen

Miljøstyrelsen

Odense, Fyn

Indrykket
28-04-2021

Miljøstyrelsen er en del af Miljøministeriet og den danske myndighed på miljø- og naturområdet. Vi arbejder for rig natur, rent vand, sikker kemi og grøn produktion. Vores kerneopgave er at omsætte natur- og miljølovgivningen til virkelighed, og målsætningen er at balancere hensynene til både beskyttelse og benyttelse. 

Miljøstyrelsen er landsdækkende og har ca. 950 medarbejdere. Styrelsens hovedkontor med ca. 600 arbejdspladser har til huse i Odense. Vi er en organisation, der bygger på et stærkt, fagligt fundament, og hvor nye og erfarne medarbejdere arbejder, skaber og lærer sammen. Det er en fælles ambition at skabe grobund for en sjov og spændende hverdag med en rig idékultur og en arbejdsplads, der er en af statens bedste. Og det er ambitionen at gøre det samtidig med, at vi har øjne og ører på natur og miljø i Danmark. 

Om enheden

Digitaliseringsenheden består af ca. 50 medarbejdere fordelt på 7 teams. Enheden har ansvaret for både sikker systemdrift og udvikling på digitaliseringsområdet. Opgaverne er meget forskellige og vedrører drift af it-systemer, informationssikkerhedsopgaver, GIS-opgaver, projekt- og porteføljestyring, data-opgaver, it-udvikling og teknologiafprøvning. Du vil blive tilknyttet F2-teamet eller systemforvaltningsteamet.  F2 teamet består af 5 engagerede medarbejdere, som hver især driver selvstændige projekter og processer fremad. Systemforvaltningsteamet består af 10 dygtige medarbejdere, som tilsammen sørger for, at driften af Miljøstyrelsens it-systemer kører godt og sikkert. Kulturen i enheden afspejler stor mangfoldighed, og at vi har det godt sammen, er åbne og vi hjælper hinanden på tværs af teams og opgaver.

Vi søger specifikt kollegaer til disse opgaver

 • 2-3 studenter til opgaver i forbindelse med systemet F2 (Styrelsens ESDH system), som bruges til at understøtte Miljøstyrelsens sagsgange med workflows og er samtidig det primære sags- og dokumentationsystem. Opgaverne vil primært bestå af arbejde med udtræk af sagsbehandlingstider og overholdelse af frister samt statistikopgaver. Du vil også få mulighed for at undervise styrelsens medarbejdere i systemet F2 eller deltage i projekter med implementering af F2 i de enkelte fagkontorer. Oplagte kandidater til disse stillinger kunne være cand.merc., cand.it.

 • 2 studenter til opgaver i forbindelse med forvaltning af styrelsens mange it-systemer, herunder projekter med systemnedlukninger, drift af de centralt udstillede systemer og services, ajourføring af data, samt arbejde med styrelsens sikkerhedsprogram, herunder awareness kampagner for it-sikkerhed og GDPR. Der kan også være tale om forfaldende it-support opgaver. De oplagte kandidater til disse to stillinger kan eksempelvis have baggrund inden for cand.merc., Bibliotekskundskab og Videnskommunikation eller cand.it, men alle studieretninger opfordres til at søge.

 

Kvalifikationer 

Kvalifikationer for studenterne til F2-opgaver:

 • Kendskab til forvaltningsprocesser

 • Erfaren Excel bruger og en haj til at bruge det

 • Undervisningskompetencer

 • Økonomisk-samfundsfaglige studieretninger

 

Kvalifikationer for studenter til driftsteamet:

 • Erfaren Excel bruger

 • God til at kommunikere med interne enheder og eksterne samarbejdspartnere

 • Erfaring med udarbejdelse af grafisk arbejde gerne i Adobe produkter

 

Herudover vil det være en fordel med kendskab til et eller flere nedenstående emner:

 • Databaser og søgestrukturer

 • Microsoft Power Apps

 • ITSM (IT Service Management) eller ITIL (et IT rammeværktøj)

 • DevOps (development and operations)

 • ISO2700x standarden og GDPR

 • Forvaltningsprocesser

 

Din profil:

Vi forventer at du:

 • Er studerende med mindst 2 års studier tilbage og gerne i gang med en uddannelse relateret til et eller flere af vores faglige områder det kan fx være matematik, økonomi, bibliotekskundskab eller softwareudvikling, cand.it eller it-sikkerhedsuddannelser. Andre studieretninger er også meget velkomne det vigtigste er dit engagement.

 • Er serviceminded, åben og har lyst til at arbejde med it-relaterede opgaver

 • Forstår betydningen af god, klar kommunikation og er bevidst om det ansvar, der følger med at arbejde i en politisk styret organisation

 • Har lyst til at indgå i et tværfagligt team, hvor vi hele tiden videndeler over bordene

 • Er tryg med at arbejde med skiftende og forskelligartede opgaver, til tider i et højt tempo

 • Er god til hurtigt at sætte dig ind i nye emner og er fortrolig med informationssøgning

 

Indhentning af udvidet straffeattest med samtykke kan være nødvendigt for din ansættelse, da du kan komme til at arbejde med klassificeret materiale.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den til enhver tid gældende Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område samt tilhørende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK).

Arbejdstiden er som udgangspunkt 15 timer om ugen, fordelt på 2 eller flere halve- eller hele dage om ugen og i tidsrummet 9-16. Der aftales faste mødedage, dog med mulighed for at aftale fleksible mødetider i eksamensperioder m.m.

Ansættelsesområdet er Miljøministeriet med tilhørende institutioner med placering i Miljøstyrelsen på Tolderlundsvej 5 i Odense, tjenestestedet vil være Tolderlundsvej 3 i Odense.

For at være studentermedhjælper i Staten skal du dokumentere studieaktivitet.

Stillingerne ønskes besat snarest muligt.

Yderligere oplysninger

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Bente Nielsen på telefon +45 22 24 63 60 vedr. F2-stillingerne og Michael Dyhr Thomsen på telefon +45 24 88 53 65 vedr. systemforvaltningsstillingerne.

Sådan søger du stillingen

Du søger stillingen online ved at sende din ansøgning, CV og studie- eller uddannelsesbevis senest den 11. maj 2021.

Vi forventer at afholde samtaler den 17. og 18. maj 2021.

Samtaler afholdes vis Skype.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Miljøstyrelsen

Adresse 1
Rentemestervej 8
2400 København NV
Danmark
Adresse 2
Tolderlundsvej 3
5000 Odense C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
28-04-2021
Udløber
11-05-2021
Kviknummer
LJA-82024417
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, IT, web og teknologi, Kontor og administration, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Universitets- Og Hogskoleradet

Universitets- Og Hogskoleradet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Miljøstyrelsen

Adresse
Tolderlundsvej 3
5000
Odense C
Danmark
Praktisk information
Indrykket
28-04-2021
Ansøgningsfrist
11-05-2021
Kviknummer
LJA-82024417
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, IT, web og teknologi, Kontor og administration, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed