Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi leder efter en skarp og engageret økonomikonsulent til Børne- og Ungeområdet i Frederiksberg Kommune.

Frederiksberg Kommune

København, Storkøbenhavn

Indrykket
06-03-2019

Kan du lide at arbejde med økonomi- og analyseopgaver samt data og ledelsesinformation, og synes du,  at Børne- og Ungeområdet er et spændende og vigtigt område? Så er du forhåbentlig vores nye kollega i Børne- og Ungestabens sektion Økonomi og Analyse.

 

Vi er 12 medarbejdere og en leder, og vi varetager økonomi-, analyse- og styringsopgaver for det samlede Børne- og Ungeområde i kommunen. Vi mangler lige nu en dygtig kollega, som i samarbejde med øvrige kollegaer og fagafdelinger kan varetage økonomistyrings-, aktivitetsstyrings-, drifts- og analyseopgaver på området for Udsatte børn og unge (Familieområdet) samt Dagtilbuds-, SFO- og Klubområderne.

 

Om stillingen

Din funktion vil være at bidrage til budgetoverholdelse, prognosesikkerhed og udvikling gennem især controlling, opfølgning og analyse. Dine arbejdsopgaver vil omhandle bl.a. budgetlægning, løbende budget- og aktivitetsopfølgning, regnskabsafslutning, ledelsesinformation og analyseopgaver samt bidrag til udarbejdelse af effektiviseringsforslag. Der kan også være opgaver af mere tværgående karakter på Børne- og Ungeområdet, ligesom der vil kunne være enkelte driftsopgaver indenfor økonomi som fx betaling af regninger o.l.

 

Børne- og ungeområdet er karakteriseret ved i meget høj grad at være aktivitetsstyret i forhold til, hvor mange børn der benytter vores tilbud, og du skal derfor have lyst til og flair for systematiske metoder til opfølgning samt en sans for detaljen. Du må meget gerne motiveres af at arbejde datadrevet med et blik for, hvordan data kan behandles og indgå i styringen af området.

 

Hvem er du?

Vi lægger vægt på, at du har analytisk sans, har gode Excel kundskaber og har mod på at lære vores forskellige systemer at kende og anvende dem aktivt styringsmæssigt. For stillingen gælder det, at opgaveløsningen kræver et tæt samarbejde med kollegaerne i sektionen, med ledere og medarbejdere på Børn- og Ungeområdet samt kommunens centrale økonomiafdeling. Du vil, ud over at være en del af Økonomi og Analyse indgå i et team af 5-6 kollegaer, som også arbejder med økonomi på områderne Udsatte børn og unge, Dagtilbud, SFO, Klub og skole. Det er derfor vigtigt, at du har gode samarbejdsevner. Du skal kunne formidle økonomi til folk uden økonomisk baggrund og have ambitionen om at se sammenhængene mellem det faglige og økonomien på områderne. Godt humør og engagement er et must.

 

Vi arbejder med økonomisystemet Prisme, og erfaring med Prisme eller et lignende system vil være en fordel, men det er ikke et krav.

 

Om dig

Vi forestiller os, at du har en samfundsvidenskabelig baggrund. Erfaring med økonomistyring i offentlige organisationer er en fordel, men nyuddannede som kan se sig selv i ovenstående beskrivelse, kan bestemt også komme i betragtning.

 

Vi tilbyder

Et job med mange udfordringer og høje forventninger, hvor du i høj grad selv har mulighed for at tilrettelægge dine arbejdsopgaver. Du vil få indblik i og medindflydelse på styringen af nogle spændende fagområder, der løser nogle af de vigtigste kerneopgaver for kommunens borgere. Sektionen er kendetegnet af et højt fagligt niveau og et godt kollegialt sammenhold. Arbejdstiden er 37 timer om ugen med fleksible arbejdstider.

 

Vilkår

Afhængig af dine kvalifikationer vil indplacering ske som akademiker eller specialkonsulent efter gældende overenskomst.

 

Ansøgning

Send din ansøgning, CV og eventuelle bilag senest den 20. marts 2019 kl. 24.00. De udvalgte kandidater vil blive kontaktet i løbet af den 22. marts om forventede ansættelsessamtaler den 25. marts og den 26. marts med henblik på ansættelse pr. 1. april 2019.

 

For yderligere information om stillingen er du velkommen til at kontakte sektionsleder Gitte Mosegaard Nielsen på telefon 38210048/28980048 eller mail gini05@frederiksberg.dk.

 

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.

Vi er en moderne kommune, der betjener ca. 105.000 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Del dette job

Kontakt
Frederiksberg Kommune
Rådhuset,
Smallegade 1
2000 Frederiksberg
Kontakt
Rådhuset,
2000 Frederiksberg
Danmark
Arbejdssted
-----------
Afdeling
---------
Praktisk information
Oprettet
06-03-2019
Udløber
20-03-2019
Kviknummer
LJA-71320912
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse, Konsulent og rådgivning, Politik og samfund, Økonomi og regnskab
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Frederiksberg Kommune

Adresse
Rådhuset,
2000
Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-03-2019
Udløber
20-03-2019
Kviknummer
LJA-71320912
Jobtype
Fuldtid
Fag
Analyse, Konsulent og rådgivning, Politik og samfund, Økonomi og regnskab
Beliggenhed