Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi er ambitiøse, når vi udvikler velfærden for borgerne er du stabschefen, der tænder på ledelse i en kompleks organisation?

Frederiksberg Kommune

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
06-08-2020

Frederiksberg Kommune søger ny afdelingschef for staben i Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedsområdet, der er det største forvaltningsområde i kommunen. Du vil som stabschef indgå i områdets øverste chefgruppe og referere direkte til direktøren for området. Du vil få indflydelse på styring og prioritering af et ambitiøst område, hvor vi udvikler på sammenhængende, effektive ydelser til gavn for borgerne.

Staben består af tre kontorer; Kontoret for Økonomi og Udvikling, Modernisering og boligsocial og Digital udvikling og administration. Hvert kontor har en kontorchef med eget personale- og budgetansvar, som refererer til dig. Du vil som afdelingschef være overordnet ansvarlig for driften og udviklingen i staben. Du skal også bidrage og tage ansvar i forhold til udviklingen og driften i Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedsområdet som helhed. Du indgår i et netværk af stabschefer i kommunen, hvor I sammen understøtter og udvikler samarbejdet på tværs af forvaltningsområderne. 

Vi tilbyder en spændende og indflydelsesrig stilling, og vi har tilsvarende forventninger til den kommende stabschefs kompetencer:

  • Du skal kunne lede gennem ledere og have fokus på udvikling og sparring af din ledergruppe. Du skal være en synlig og nærværende leder for engagerede medarbejdere, der skal opleve, at du er åben for dialog og sparring.

  • Din synlighed og åbenhed skal præge din tilgang til den øvrige organisation, hvor du skal fungere som brobygger i forhold til at etablere, vedligeholde og udvikle samarbejdet på tværs.

  • Du har politisk tæft og skal være med til at sikre en høj kvalitet i de faglige sager, der forelægges politisk. Du skal være en god oversætter mellem det politiske og det fagfaglige niveau. Stærke kommunikative evner både mundtligt og skriftlig er således en vigtig forudsætning.

  • Du tænker i sammenhænge og helhedsløsninger, hvor du er god til at se og skabe strukturer og du er nysgerrig, fleksibel og innovativ, når du skal finde de bedste løsninger.

  • Du skal have erfaring med portefølje- og projektstyring, og du skal kunne stå i spidsen for en kultur, hvor der sikres det brede samarbejde, og hvor projekterne når i mål.

  • Du skal have erfaring med budget- og økonomistyring og være garant for en sikker styring af områdets samlede økonomi.

  • Du har en lang videregående uddannelse eller en professionsuddannelse med relevant efter- og videreuddannelse på diplom eller masterniveau og gerne erfaring fra det kommunale område.

 

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til chefaftalen. Tiltrædelse den 1. november 2020.

Du kan læse mere om stillingen og organisationen i jobprofil samt i bilag hertil. For yderligere oplysninger om stillingen kan du kontakte SSA-direktør Henning Daugaard på tlf. 3821 3000. 

Ansøgning samt cv skal være modtaget senest kl. 16.00 den 3. september 2020. Samtaler afholdes den 18. september mellem kl. 8.30-13.00. For kandidater der går videre til 2. runde afholdes samtaler den 25. september 2020 mellem kl. 10-15:00.

Bilag til jobprofil:

SSA Virksomhedsplan

Frederiksberg strategien

SSA Organisationsdiagram

SSA Staben Organisationsdiagram

Frederiksberg Kommunes Ledelsesgrundlag


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Frederiksberg Kommune

Adresse 1
Rådhuset,
Adresse 1
Smallegade 1
2000 Frederiksberg
Danmark
Adresse 2
Rådhuset,
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-08-2020
Udløber
03-09-2020
Kviknummer
LJA-80808075
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Job i virksomheden

Frederiksberg Kommune
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Frederiksberg Kommune

Adresse
Rådhuset,
2000
Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Indrykket
06-08-2020
Ansøgningsfrist
03-09-2020
Kviknummer
LJA-80808075
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed