Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Velskrivende student

METROSELSKABET I/S

København, Storkøbenhavn

Indrykket
20-05-2020

Kunne du tænke dig at fortælle om Metroen og Hovedstadens Letbane og skrive om nogle af Danmarks største byggeprojekter? Skriver du let og fængende og har erfaring med at producere tekst- og evt. videomateriale til sociale medier? Så er du måske vores kommende studentermedhjælp.

Få erfaring med kommunikationsarbejdet med på nogle af Danmarks største infrastrukturprojekter

Du bliver en del af enheden Kommunikation og Markedsføring, der består af 12 medarbejdere og to studenter, og som har ansvar for den interne og eksterne kommunikation i Metroselskabet og Hovedstadens Letbane. Her får du mulighed for at prøve dine kommunikationskræfter af i praksis, hvor du bliver en del af det team, som blandt andet har ansvaret for kommunikationen på vores digitale platforme.

Du får masser af praktisk erfaring  

Som kommunikationsstudent er du en fast del af vores team, og det betyder, at vi kommer til at bruge dine kompetencer til fulde. Vi har netop udvidet metrosystemet med linjerne M3 Cityringen og M4 Nordhavn, og vi forventer at åbne M4 forlængelsen til Sydhavn i 2024 og Hovedstadens Letbane i 2025. Du får derfor mulighed for at være med i en spændende og travl periode, hvor dit primære ansvarsområde vil være at producere tekster og indhold, herunder gerne videomateriale, til de sociale medier om metroen i drift samt metro- og letbanebyggeriet. Du vil herudover være med til at besvare henvendelser fra brugere på metroens sociale mediekanaler. Det kan være milepæle på projektet, fremdrifts- og fascinationshistorier eller kunde- og medarbejderfortællinger, som alle er med til at opdatere vores engagerede og nysgerrige følgere. Det er derfor vigtigt, at du har en skarp forståelse for kommunikation, skriver let og forståeligt og meget gerne kan byde ind med gode idéer til historier. Det er en fordel, hvis du også har erfaring med mindre videoproduktione, men det er ikke et krav

Derfor kommer du til at:

  • Producere tekst- og billedmateriale til Facebook, Instagram og LinkedIn.
  • Besvare spørgsmål fra følgere på facebooksiden Metroen og Hovedstadens Letbane, som ofte har teknisk dybde og derfor kræver researcharbejde i andre afdelinger af huset.
  • Øvrige kommunikationsopgaver, eksempelvis skrive tekster og indhold til intern kommunikation, hjemmeside m.m.
  • Idéudvikle indhold til de sociale medier og evt. filme og redigere videomateriale   oftest korte, visuelle videoer med konkret og brugervenlig formidling som kan bruges på fx Facebook og Instagram.

Alt det, du er rigtig god til

Du er i gang med en videregående uddannelse inden for kommunikation, fx journalistik, film- og medievidenskab, retorik, dansk eller kommunikation. Du har en god pen og skriver let, fejlfrit og sikkert. Du går struktureret og målrettet til arbejdet. Du vil få et bredt samarbejde i organisationen, og det er derfor vigtigt, at du både er udadvendt og lyttende. Du har herudover meget gerne sans for konkret visuel kommunikation gennem video og billeder. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til videoproduktion og har arbejdet med redigeringsprogrammer som Premiere Pro CC og Photoshop CC.

Vil du med på holdet?

Vi tilbyder dig et unikt studenterjob på, hvor du får din kommunikative værktøjskasse fyldt op, prøvet dine kræfter af i praksis og bliver en fast del af en fagligt stærk og engageret enhed i Metroselskabet og Hovedstadens Letbane. Sammen med os kommer du med på rejsen i en tid, hvor vi giver hovedstadsområdet et historisk løft af den offentlige transport med nye metro- og letbanelinjer. Vi kan tilbyde dig ca. 15 timer om ugen og fleksibilitet i forhold til dit studie.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for Kommunikation og Markedsføring Lise Hein på tlf. 7242 4602. Ansøgningsfrist 7. juni 2020, men ansøgninger læses løbende. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

METROSELSKABET I/S

Adresse 1
Metrovej 5
2300 København S
Danmark
Tlf
33111700
Adresse 2
2300 København S
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
33111700
Praktisk information
Oprettet
20-05-2020
Udløber
07-06-2020
Kviknummer
LJA-80303191
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kommunikation og medier, Kontor og administration
Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation

METROSELSKABET I/S

Adresse
Metrovej 5
2300
København S
Tlf: 33111700
Praktisk information
Indrykket
20-05-2020
Ansøgningsfrist
07-06-2020
Kviknummer
LJA-80303191
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kommunikation og medier, Kontor og administration
Beliggenhed