Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Velskrivende kommunikationsstudent

METROSELSKABET I/S

København, Storkøbenhavn

Indrykket
10-05-2019

Kunne du tænke dig at fortælle om åbningen af den nye metrolinje, Cityringen og skrive om nogle af Danmarks største byggeprojekter? Skriver du let og fængende og har erfaring med at producere tekst- og evt. videomateriale til sociale medier? Så er du måske vores kommende studentermedhjælp.

Få erfaring med kommunikationsarbejdet med på nogle af Danmarks største infrastrukturprojekter

Du bliver en del af enheden Kommunikation og Markedsføring, der består af 12 medarbejdere og tre studenter, og som har ansvar for den interne og eksterne kommunikation i Metroselskabet og Hovedstadens Letbane. Her får du mulighed for at prøve dine kommunikationskræfter af i praksis, hvor du bliver en del af vores digitale team, som blandt andet har det daglige ansvar for kommunikationen på vores digitale platforme og nyhedsbrevet Byen Rundt.

Du får masser af praktisk erfaring

Som kommunikationsstudent er du en fast del af vores team, og det betyder, at vi kommer til at bruge dine kompetencer til fulde. Vi står over for at skulle åbne den nye metrolinje, Cityringen, og du får mulighed for at være med i en spændende og travl periode. Dit primære ansvarsområde vil være at producere tekster og indhold, herunder gerne video, til de sociale medier om metro- og letbanebyggeriet. Du vil herudover være med til at besvare henvendelser fra brugere på metroens sociale mediekanaler. Det kan være milepæle på projektet, fremdrifts- og fascinationshistorier eller kunde- og medarbejderfortællinger, som alle er med til at opdatere vores engagerede og nysgerrige følgere. Det er derfor vigtigt, at du har en skarp forståelse for kommunikation, skriver let og forståeligt og meget gerne kan byde ind med gode idéer til historier. Det er en fordel, hvis du også har erfaring med mindre videoproduktioner.

Derfor kommer du til at:

  • Producere tekst- og billedmateriale til Facebook, Instagram og LinkedIn.
  • Besvare spørgsmål fra følgere på facebooksiden Metroen, som ofte har teknisk dybde og derfor kræver researcharbejde i andre afdelinger af huset.
  • Øvrige kommunikationsopgaver, eksempelvis skrive tekster og indhold til intern kommunikation, hjemmeside m.m.
  • Idéudvikle, filme og redigere videomateriale oftest korte, visuelle videoer med konkret og brugervenlig formidling som kan bruges på fx Facebook og Instagram.
  •  

 

Alt det, du er rigtig god til

Du er i gang med en videregående uddannelse inden for kommunikation, fx journalistik, film- og medievidenskab, retorik, dansk eller kommunikation. Du har en god pen og skriver let, fejlfrit og sikkert. Du går struktureret og målrettet til arbejdet. Du vil få et bredt samarbejde i organisationen, og det er derfor vigtigt, at du både er udadvendt og lyttende. Du har herudover meget gerne sans for konkret visuel kommunikation gennem video og billeder. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til videoproduktion og har arbejdet med redigeringsprogrammer som Premiere Pro CC og Photoshop CC.

Vil du med på holdet?

Vi tilbyder dig et unikt studenterjob på, hvor du får din kommunikative værktøjskasse fyldt op, prøvet dine kræfter af i praksis og bliver en fast del af en fagligt stærk og engageret enhed i Metroselskabet og Hovedstadens Letbane. Sammen med os kommer du med på rejsen, mens vi giver hovedstadsområdet et historisk løft af den offentlige transport med nye metro- og letbanelinjer. Vi kan tilbyde dig ca. 15 timer om ugen og fleksibilitet i forhold til dit studie.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for Kommunikation og Markedsføring Lise Hein på tlf. 7242 4602. Ansøgningsfrist 23. maj april 2019, men ansøgninger læses løbende. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

METROSELSKABET I/S

Adresse 1
Metrovej 5
2300 København S
Danmark
Tlf
33111700
Adresse 2
2300 København S
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
33111700
Praktisk information
Oprettet
10-05-2019
Udløber
23-05-2019
Kviknummer
LJA-73240938
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration, Kommunikation og medier
Ansøg nu
Job i virksomheden

METROSELSKABET I/S

Del dette job

Virksomhedsinformation

METROSELSKABET I/S

Adresse
Metrovej 5
2300
København S
Tlf: 33111700
Praktisk information
Indrykket
10-05-2019
Ansøgningsfrist
23-05-2019
Kviknummer
LJA-73240938
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Administration, Kommunikation og medier
Beliggenhed