Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Velfærdsdirektør

Furesø Kommune

Furesø, Nordsjælland

Indrykket
28-11-2022

Furesø Kommune søger en velfærdsdirektør til at stå i spidsen for børn, skole, social, handicap, psykiatri, ældre og sundhed.

 

Furesø har succes med at levere service, som borgerne virkelig værdsætter, samtidig med at økonomien er udfordret. Der er ofte gode nyheder fra Furesø, f.eks. nyheden om, at Forum for Mænds Sundhed har udnævnt kommunen til Guldkommune, fordi Furesø gør en indsats for at inddrage fædre og mødre på lige fod i ansvaret for børnene, og den helt friske nyhed om, at medstyrende grupper i ældreplejen har medvirket til en halvering af sygefraværet.

 

Der er et godt arbejdsmiljø i Furesø Kommune, præget af korte afstande, god ledelse, velfungerende MED-samarbejde, uhøjtidelig stemning og stor respekt og hjælpsomhed. Furesø byråd arbejder systematisk med at sætte mål og føre dem ud i livet, og det er ikke kun de lavthængende løsninger, men også svarene på de store udfordringer som f.eks. børn og unges trivsel, der er sat konkrete mål for i byrådets 2030-mål.

 

Stillingen som velfærdsdirektør er unik i kraft af sin store bredde. Den nye velfærdsdirektør skal sammen med politikere, ledere og ansatte arbejde meget langsigtet, f.eks. med det gode børneliv og rekruttering til velfærdsområderne, og samtidig skabe mere kortsigtede resultater, f.eks. med bedre koordinering af kommunens indsatser i familier med børn. Furesø byråd har med den seneste budgetaftale taget ansvar for en bæredygtig økonomi. Den toårige budgetaftale fra september i år sikrer et budget i balance med plads til fortsat udvikling. Den nye velfærdsdirektør skal være med til at gennemføre beslutningerne og sikre omsorg for en organisation i forandring.

 

Du kan læse mere om jobbet i job- og personprofilen. Ansøgningsfristen er onsdag den 4. januar 2023, og der ventes tiltrædelse 1. marts 2023. Du er velkommen til at ringe med spørgsmål om jobbet til kommunaldirektør Nicolai Kragh Petersen, Furesø Kommune, på tlf. 2875 2937 og til chefkonsulent i Genitor Lisbeth Binderup på tlf. 2049 5140.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Furesø Kommune

Adresse 1
Stigager 2
3500 Værløse
Danmark
Adresse 2
Stigager 2
3500 Værløse
Danmark
Praktisk information
Oprettet
28-11-2022
Udløber
04-01-2023
Kviknummer
LJA-84291065
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Furesø Kommune

Adresse
Stigager 2
3500
Værløse
Danmark
Praktisk information
Indrykket
28-11-2022
Ansøgningsfrist
04-01-2023
Kviknummer
LJA-84291065
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed