Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vejdirektoratet søger teamleder til Udbud

Vejdirektoratet - Skanderborg

Skanderborg, Østjylland

Indrykket
11-09-2023

Er du på udkig efter en lederstilling, hvor du kan udfolde dine kompetencer inden for ledelse, fagligt udviklingsarbejde, udbud og entrepriseret? Så er det måske dig, vi søger som ny teamleder for Udbud!

 

I Vejdirektoratet arbejder vi hver dag for at skabe sammenhæng for de mange trafikanter, der benytter de danske statsveje. Vi gør vores bedste for både at højne sikkerheden, gøre trafikken grønnere og sikre, at Vejdirektoratet lever op til vores målsætning om bedre vej for pengene.

 

Vi er én af landets største indkøbere på infrastrukturområdet, og med det følger der et stort ansvar. Som teamleder for Udbud bliver det din opgave at være med til at sikre den fortsat høje kvalitet af udbud, indkøb og kontraktstyring og samtidig sikre et fortsat stærkt og velfungerende team.

 

Ansvaret og medarbejderne

Den nyoprettede enhed Udbud fungerer som intern rådgiver og sparringspartner for de øvrige divisioner og stabsfunktionerne i Vejdirektoratet i forbindelse med udbud, indkøb og ved juridiske spørgsmål og eventuelle kontraktuelle forhold og tvister i kontraktperioden.

 

Som teamleder vil du blive faglig leder og personaleleder for 10 medarbejdere, hvoraf de fleste er jurister. Cirka halvdelen er placeret i København og halvdelen i Skanderborg.

 

Udbud er en del af Indkøbsområdet i Vejdirektoratet, som også består af enhederne Videnskoordinering og vejstandarder, samt Statens kontrolenhed for arbejdsklausuler. Derudover vil du komme til at arbejde tæt sammen med de medarbejdere i Indkøb, der udarbejder markedsanalyser.

 

Dine opgaver vil bestå i, at:

  • motivere og udvikle dine medarbejdere og give dem faglig sparring, så de kan præstere deres bedste, udvikle sig og opnå solide resultater

  • stå i spidsen for den faglige udvikling inden for udbud og kontraktstyring i Vejdirektoratet

  • sikre, at Vejdirektoratet ikke bare køber lovligt, men også klogt ind

  • understøtte et godt samarbejde, både internt i teamet og på tværs af organisationen

 

Du kommer til at referere til områdechefen for Indkøb og vil indgå i ledergruppen i Vejdirektoratets stabe (HR, Kommunikation og Indkøb) og i Vejdirektoratets samlede ledergruppe.

 

Som teamleder i Vejdirektoratet er der plads til din faglige og personlige udvikling. Du bliver del af en organisation, hvor fleksibilitet, medarbejdertilfredshed og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen.

 

Vi søger en dygtig leder med styr på det faglige

Stillingen kræver gode analytiske evner, gennemslagskraft i organisationen og en evne til at drive udviklingen af Vejdirektoratets samarbejde med leverandører.

 

Vi ser gerne, at du:

  • har en relevant akademisk baggrund, fx cand.jur.

  • har flere års erfaring med udbuds- og entrepriseret/leverandørstyring, enten fra bygherre- eller entreprenørsiden

  • har erfaring med ledelse, måske som personaleleder, projektleder eller lignende

  • har erfaring fra en politisk styret organisation

  • er god til at kommunikere på alle niveauer både internt og eksternt

 

Om os

Vejdirektoratet har ansvaret for at planlægge, anlægge og drive statsvejnettet, som består af motorveje, hovedlandeveje og mange af landets broer - i alt ca. 3.800 km vej. Som arbejdsplads dækker Vejdirektoratet hele landet og beskæftiger omkring 900 medarbejdere. Det årlige drifts- og anlægsbudget er på 4-5 mia. kr.

 

Dine løn- og ansættelsesvilkår

Du ansættes med titel som teamleder og lønindplaceres som chefkonsulent med personaleansvar. Ansættelse sker på overenskomstvilkår med mulighed for forhandling af tillæg alt efter kvalifikationer.

 

Du vil være omfattet af cheftidsaftalen, samt præstationsløn. Dette betyder også, at du modtager 9 ekstra cheffridage årligt, og at arbejdstiden gennemsnitlig er sat til 38,5 time ugentlig.

 

Vejdirektoratet er en styrelse under Transportministeriet. Dit ansættelsesområde vil være Transportministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Du vil få tjenestested på Vejdirektoratets kontor i Skanderborg på adressen Thomas Helstedsvej 11, 8660 Skanderborg.

 

Hvis du vil vide mere om stillingen,

er du velkommen til at kontakte områdechef Helle Lange på 6193 0577 og/eller hlla@vd.dk.

 

Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

 

Er du interesseret?

Send din ansøgning senest den 24. september 2023. Vi forventer at afholde samtaler den 26. og 27. september 2023.

 

Der vil til samtalen medvirke et stillingsudvalg bestående af leder- og medarbejderrepræsentanter, og der vil indgå test i rekrutteringsprocessen.

 

Søg stillingen ved at trykke på linket Søg stillingen eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter.

 

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

 

Ansøgningsfrist

24-09-2023

 

Tiltrædelsesdato

Start hurtigst muligt

 

Arbejdstid

Fuld tid

 

Kategori

Teamleder

 

Arbejdssted

Skanderborg

 

Hjemmeside

www.vejdirektoratet.dk

 

Hvor vil du gerne hen? - Video

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Vejdirektoratet - Skanderborg

Adresse 1
Thomas Helsteds Vej 11
Adresse 1
Postboks 529
8660 Skanderborg
Danmark
Adresse 2
Thomas Helsteds Vej 11
8660 Skanderborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-09-2023
Udløber
24-09-2023
Kviknummer
LJA-85075977
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, Jura, HR og personale, Kommunikation og medier, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Vejdirektoratet - Skanderborg

Adresse
Thomas Helsteds Vej 11
8660
Skanderborg
Danmark
Praktisk information
Indrykket
11-09-2023
Ansøgningsfrist
24-09-2023
Kviknummer
LJA-85075977
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, Jura, HR og personale, Kommunikation og medier, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring
Beliggenhed